-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sumdudum
tag
hát ha leszeded a ShadowMaster-t akkor azzal csinálhatsz egy karit külön aztán lemented a Save mappába és müxik.. viszont azt már nem fogod tudni módosítani..
Trak: jolvan mind1 hagyjuk... a havernak megmajd átadom az üzit mer most éppen hálózik..és az az általános iskolás dolog nem volt ám szép, de biztos azér látsz minket így mer használjuk a vichytől a ránctalanítót..
most 23ik szintű az új VarázsLó(nő)m és hát ugye tök gyenge... kihol tart hanyadik szinttel? valami jó cuccot találtatok már? -
c4-eXp
aktív tag
Igen? Hát ezt nem tudtam. Mindensetre amikor még játszottam, láttam jó pár cheatert, akik naponta visszatértek, és nem úgy nézett ki, hogy global bant kaptak volna. Nah mind1.
Olvassátok Bővebben: link ezen belül a nagytermet. Van ám felháborodás. -
-
Integra
titán
és szerinted nekem mim van?!
majd kell mf karit is csinálni mert ez így nehéz, 7 másik ember, egyik sem sorci, de csak úgy kapkodják fel az orb meg egyéb sorc cuccokat
most kezd a meccs, nézem a retek oldalán, jön streamben, interware bix központból, egész jó minőség
nagy tv egy szinttel lejjebb van, úgyhogy így most nem kell lemondanom a netről -
c4-eXp
aktív tag
Ok, még fel kell telepítenem a diót, aztán majd este felé akkor leszek. Nevem még nem tudom mi lesz, de majd szólok. Egyébként nem csinálunk egy ph-s klánt?
Úgy gondoltam, hogy mindenkinek a neve előtt ott lenne a ''PH'', mint ahogy pl. a ''HUN''-t szokták odaírni.
Asszem amazont, vagy druidát indítok, de még eldől.
-
Integra
titán
-
HolloW
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest