Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilvásbukta
tag
Sziasztok!
Nem vagyok nagy paladinos, inkább ama/assa/sorc vonalon mozgom, viszont most elgondolkodtam egy dual Dream tesladinon. (FoH palám már van, a hammer meg nem jön be).
Kérdés az, hogy megér ez build 2 db Jah-t? P8-at elbírná, ha már ennyibe kerül?
Nyilván nem Nova/Mosaic szinten, de azért élhető? P1-3-ra kismillió karim van már, amik fele ennyiből is megvannak, úgyhogy 2 Jah-ért valami ütősebbet szeretnék.

1 Jah-m már van, és még egyet Ist-ekből össze tudok kuporgatni. Grief-hez is csak egy jó base kéne. Enigmát meg valaki csak úgy jófejségből dobott nekem (non ladder..), ez indította meg a gondolkodást, hogy mihez kezdjek vele.

Lightning strike amazonon hezitáltam még így régebben, mert nem annyira népszerű build, de végül összeraktam egyet valamelyik season alatt, és full pozitív csalódás volt. Méltatlanul alulértékelt, bár nem olcsó, de P8-on úgy megy, mint forró kés a vajon...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Chieftec iArena GPC 600S 600W tápegység
- MSI B250M Gaming Pro alaplap
- CORE I5 14400F B760 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 6000 RAM 1.0TB NVME SSD MSI RTX 5070 12GB DDR7 1ÉV GAR!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest