- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
válasz
h.adam.92 #57732 üzenetére
Első 2 rift nekem is gyenge volt, aztán beindult és lett annyi leg mint a szemét, csak le kellett hajolni érte, riftenként átlag 5-6 simán
(T2)
Mondjuk egyik sem volt olyan hűde, esett egy firebird naci, vagy 2 eternal union(egyik egész jó), egy hollow whispers amire ha tekernék chc vagy chd-t még jó is lenne, egy hellcat, pár 2h fegyver, övek, bonesaber, e.fury...Setek meg planek nem akarnak nekem jönni.
Ja meg egy olyan amu ami úgy kezdődik hogy 20% fire skills mondom áhhh nice, erre úgy folytatódik hogy AS, MS, cd red
'nyád
Firewiz így már közelít az 1M buffed dps-hez 8M körüli tyúknesszel, SoJ, Andy, meg a fenti amuletből egy használható kéne még, meg esetleg egy firebird vállas/csimma.
-
Edge
veterán
válasz
h.adam.92 #56114 üzenetére
Arcane-re jobb skillek és erősebb skillek vannak, sztem. Én pl. azt preferálom. Term. fire is jó de ahhoz több fireskilldamot kell összeszedni mint arcane ághoz hogy erős legyen.
Gorni: nekem ma csak elite-ből esett jó cumó, amit fentebb linkeltem és most ez a kettő:
Ládából is hullot sok leg, de azokat zúztam be sorba, volt olyan elit hogy egy leg ring és egy set amu volt egymáson:
(unity+blackthorne)
T3-4 rifteztem egy csomót onnan jöttek a cuccok.
Persze ez nem vígasztalhat téged, meg biztos teli a hócipőd hogy másnak ilyen a drop, csak azért írom hogy nem csak ládából esik jó cucc.Akarom is kérdezni a békán tekerjek át vmit vagy ez így jó ahogy van?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
h.adam.92 #56114 üzenetére
attol fugg, milyen geared van
. nekem a megoldas a "mindketto" volt, van egy fire mainem es egy arcane altom. arcane talan picit biztosabb a 80%os lassitas miatt, de fire talan picit jobban ut. de tenyleg mindketto mukodokepes.
bovebben, fire, ha:
- van magefist, cindercoat, fire andariel, firebirdbol par esetleg
arcane, ha:
- van moonlight ward, slorak, vyrbol valamennyi/mind, arcane andarielbonusz: esett jofele vaxo, storm crow/lgt andariel, szoval gondolkodok, hogy kene egy lgt is
amilyen a drop tele a lada bizonyos buildekhez BiS gearrel, de nem merem oket bezuzni mert mivan ha jon egy patch, agat kene valtani aztan meg a kello item nem esik. mint itt valaki a forumon, aki elso heten bezuzott ket cindert aztan azota se latott.
T. M.: megoldas: gyere wizardozni, ahogy kb mar a fel DH topik
. fene fog nekiallni kiafarmolni meg egy cindert.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
h.adam.92 #53153 üzenetére
Igen, csak erre lehet költeni BS-t.
Ha rareből sincs 4/4 jó main statos, akkor azt érdemes venni, ahova kell a jobb rare.
Ha minden slotban van legalább egy jó rare, akkor azt érdemes amiből egy specifikus legendary kell, ami nem torment only. Ha jól tudom, akkor a level 70-es setek, meg minden classnak a level 60-as sok részes setje. (Tehát Immortal King igen, Bul Kathos nem)
Minden lyukba all res gem, amíg main statból nincs legalább +220-at adó. -
Cyberbeni
addikt
válasz
h.adam.92 #53145 üzenetére
Torment only cuccot nem adhat, de mást igen.
Kb ilyen 1% körüli rá az esély az eddigi tapasztalatok alapján.(#53137) juhiimi : ha untad, meg szenvedés volt, akkor minek játszottál vele
ha nincs hozzá kedved, félrerakod kicsit a játékot, és mást játszol. ha újra megjön hozzá a kedved, akkor megint előveszed... szerintem ez nem rakéta tudomány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Drón topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest