Hirdetés
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
válasz
nagat0r
üzenetére

Tegnap tesztelgettem igen és egyelőre marad. Azon filóztam hogy a hydra mindig lent van meteor meg csak 8 secenként esik és azok felbuffolva úgyis baromi erősek az a 10% nem akkora érvágás és mivel azonnal odacsapnak a DOT se érdekes amit a toxin ad. Így gondoltam a hydrakat erősítem.
Le is nyomtam zsinórba 4db gr 51-et, noha egyik se lett meg időre mert volt mindig vmi szopi, de tesztnek jó volt(és az enforcert is felhúztam 46ról 51re + esett egy anci tal source Ithron nevü karimon látható, mainon marad a hydra rollos). Egyik RG ráadásul úgy ragadt be egy saroknál hogy a meteorok nem rá potyogtak hanem rám és csak a hydra-k érték el, elég meggyőző volt amit a hydrak nyomtak. Sz'al a lényeg: hogy most úgy érzem marad az enforcer.
Új hozzászólás Aktív témák
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest