- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szallasi007
őstag
válasz
kolbi79 #27876 üzenetére
Szia,
belépsz partiba, ütsz egy enter-t majd Tab és a party csetbe írsz (kis ablak bal alsó sarokba kinek akarsz írni, tab-al tudod váltogatni). Következő enter után alapból a party csetbe fog írni.
Ha meg a general cset-re gondoltál akkor meg enter /? és kiírja hogy tudsz csatlakozni a channel-ekhez ha minden igaz.ha nem erre gondoltál akkor sry
-
mikromanus
veterán
válasz
kolbi79 #20548 üzenetére
Vagy kivárod, vagy kiköhögteted az AH-ból. Valamelyik aktivitás után hirtelen megjelent. Szerintem az eladás, vagy a bid bukta a nyerő. A menete:
- veszel valamit az AH-ban (pl kavicsot)
- eladsz valamit az AH-ban (nekem ennél a lépésnél jelent meg többnyire a korábbi beragadt)
- bidelsz valamit, csak nem eleget. A pénzt visszakapod... Meg a beragadt itemet is. Erre is volt példa. ha nem jön be, akkor hülyültél két percet és nem vesztettél semmit. Ametisztnél max 1-200 gold buktád lehet.
- elkezdetd a visszakerült lomot visszapakolni a ládádba.
A fentiek véletlen kombinációja eddig sikeres volt.A másik lehetőség, hogy a fentiekben foglaltaktól teljesen függetlenül egyébként is megérkezett volna a szajré. A puzzle ringre AH passzivitásos időszakomban több mint egy napot kellett várnom, a AH hülyítő módnál minden meglett 5 percen belül...
-
Bazzzs
senior tag
válasz
kolbi79 #16293 üzenetére
Mivel még egyiket se próbáltam, csak a saját véleményemet írom le, majd kijavít valaki, ha tévedek. Szerintem, ha van authenticator a játékhoz, akkor nem lehet gond a máshol történő belépésből. Elvileg pont erre van kitalálva, hogy téged azonosítanak vele (jogos belépést). A másikra kérdésedre is igent mondok, működnie kell az átmásolást követően.
Szerk.: Lassú voltam, de ezek szerint nem írtam hülyeséget
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
kolbi79 #10623 üzenetére
Trade topicban kérdezd meg plz.
AH-ban elég könnyű már rákeresni a cuccokra. Jobb gomb, search similiar items és megadod a statokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Windows 11
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest