- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
az EUs verzió steames (topikban szinte az összes augmented angol kiadás -felismerni az eltérő korhatárbesorolásról-, illetve van egy svéd -ez EUs 18+- is). tehát ha nem kellett aktiválni és lemezt kér, akkor valszeg haverod lévén lehet szoftverkalózkodás áldozatává váltál.
"OK, nem én fizettem, de 1 gépre telepítési jogot adtak hozzá"
mondjuk szerintem innen tényleg túl van tárgyalva, hogy melyik verziód van. mégegyszer: a topikban te vagy az egyetlen, akinek problémája van a játékkal.daa-raa: a HR 2027ben játszódik, a DX 2052ben, a DX:IW talán 2072ben. Leo pedig trainee a tharsuson kb 20 évesen, tehát a DX idején is max keltetőben lehetett. mondjuk szerintem elég erős a kötés előbbi részekkel, így még azoknak is érthető marad, akik nem játszottak vele. meglepő, de a mostani 20 körüli korosztály a nem reprezentatív felméréseim alapján (senior vagyok IT vonalon, tehát webfejlesztő/játékprogramozó gólyákat is kérdezgettem) annyira nem ismeri. aztán persze ott a másik véglet, amikor a családos diszkrét mat előadó az állítást az IW elején lévő idézettel szemlélteti.
Új hozzászólás Aktív témák

- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest