Hirdetés
-
Mobilarena
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badlof2k
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
gg wp..
namajd holnap akkor -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Loool.
Ez de gáz. -
Bencus88
nagyúr
Na akkor kezdjük! Renelem már jó...
-
Badlof2k
senior tag
Holnap Xur nap ha minden igaz? ^^ mivel lehet nála majd fizetni ?

-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Majd figyelni kell, hogy aki nem aktív hosszabb távon, az ne vegye el a helyet az elől, aki épp játszana. Gondolom ez megoldható.
-
Bencus88
nagyúr
Szinten csatlakozom... reggel elmentem direkt postást is kerestem persze mindig bent volt valakinél elég kényelmes típus... mondom délután Destiny, aha lett helyette fa hordas, nemrég végeztem most ülnek le játszani és karbantartás lesz, remek...
-
kiezTe90
senior tag
Na pont délután érnék rá, mert éjszakás vagyok erre meg szerverleállás...

Tegnapelőtt csatlakoztam a Tier 1 klánhoz, ha nem baj. PS-ről. kiezTe90
-
RangerFox
veterán
válasz
csikaszka35
üzenetére
Pont az egyetlen olyan délutánon a héten, amikor semmi más dolgom nincsen.

-
Bencus88
nagyúr
válasz
csikaszka35
üzenetére
Kampány attól függetlenül játszható lesz?
-
csikaszka35
tag
16-20 óráig szerver leállás lesz

-
Bencus88
nagyúr
Megjött a játék!!! Délután kockulas lesz

-
l.skywalker
titán
Nem PC-seknek, de van már második klán, ha ez betelne. Természetesen bárki csatlakozhat platformtól függetlenül:
-
westlake
félisten
válasz
Badlof2k
üzenetére
Fogalmazzunk úgy, hogy nincs értelme külön platformokra klánokat létrehozni, mivel a klánok cross-platform, magyarul egy klánon belül lehet konzolos is, PC-s is. A hozzájárulások miatt (XP) pedig annál jobb, minél többen vannak egy klánban.
#840: Majd térjünk vissza erre október 24-e után.

-
fuvi
senior tag
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Badlof2k
senior tag
válasz
birorichard
üzenetére
Kifejezetten ps4 nincsen meg csak xbox/pc
masfelol nemis tesz kulombseget a ket konzol kozott ha jol olvastam fentebb^^ mondjuk roostert nem hozta be..de talan nem baj az sem ha lenne van ps4 only klan
-
fuvi
senior tag
válasz
birorichard
üzenetére
-
birorichard
őstag
Lányok/fiúk, ha még nincs PS4-re ph-s klán, akkor csináltam egyet, gyertek. Semmi kötelem, csak bezsebeljük az extra dolgokat, és könnyebb játszópajtit találni. Ha esetleg már volna, jelezzétek, törlöm és megyek oda.
-
fuvi
senior tag
-
-
dinostaRR
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szia, én is jelentkeztem akkor ha nem gond!
(psn) -
akela91
addikt
Lesz-e esély arra szerintetek, hogy PS4 -ről később PC-n tudjam folytatni ugyanazzal az accountal/karakterrel?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez egy bevett szokás Destiny-ben. (profibbak 3 ugyanolyannal tolják).
A lényege itt a 2. részben:
Kimaxolod az első karaktert amennyire lehet, megszerzed a legjobb cuccokat amikhez nem kell fél évszázadnyi farmolás.
Ezek után elindítod a következő karaktered (ami ugyanolyan kaszt), eléred vele a sztori végét, plusz a Level 20-at.Mivel közös a vault (széf) a karakterek között), így az első karaktered cuccait berakod oda, majd a friss karaktereddel felveszed azokat és megcsinálod azokat a küldetéseket amelyek fixen erősebb itemeket dobnak a teljesítéskor. Így hamarabb jutsz erősebb gearhez és fegyverekhez mint alap harcossal. Plusz a sima dropoknál is nagyobb esélyed van komolyabb cuccokat szerezni.
Akinek végtelen türelme és ideje van, az megcsinálhatja ugyanezt egy 3. karakterrel, akinek a 2. karakter cuccait adja át a sztori kitolása és Level 20 után.
Nyilván ez roppant unalmas tud lenni egy idő után.

Sőt a nagyon extrémek azt is csinálják, hogy a 3 karakter felhúzásas után törlik az első kettőt és plusz további kettőt indítanak, de mivel a játék nagyon korai szakaszában vagyunk, így ennek még semmi értelme.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Klan XP rendszer ujra aktiv, lehet kimaxolni a heti jutalmat.

-
Bencus88
nagyúr
Na végre én is megvásároltam! Valószínűleg keddre itt a játék!

-
Pont a hét végére meglett a lvl20, egyből be is váltottam a repus tárgyakat az npc-knél, gyorsan lilába került így a karakterem
170-ről 205-ra ugrott szint. -
ForRedGlory
félisten
Elszoktam a kontrollertol ugy erzem. Frankon bena vagyok Destiny 2-ben.

Amugy konzolon ez az aim assist nem mukodik furan?
PC-ig elbohockodom vele, aztan adom el.
-
bozsik84
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Semmi.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen, nyilván ez hunterral működik csak, vagy a villámszóró warlock-al.
-
RangerFox
veterán
A pre order bónuszokat mikor vagy hol kapom meg? (Már beváltottam őket store-ban.)
-
Badlof2k
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Kosszi lattam!!
+ ha valaki addolna Badlof a nickem. 
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nightfall-hoz tipp: Mikor aktív az ARC képesség, arc superekkel kell lőni főboss-t a végén közelről. Egy támadással (arcstrider) fele életét levettem.
-
akela91
addikt
Sziasztok.
Ha PC-n szeretnék játszani már a héten, akkor milyen lehetőségem van megvenni a játékot?
Kicsit zavaros ez az early access, dobozos verzió csak október végétől lesz ahogy nézem. (ergo only on Blizzard?) -
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jelentkeztem én is, PS4

-
kisbancsa
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Úgyszintén (ps4)
-
Badlof2k
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Akkor en elmeletileg kervenyeztem is a joint psnen

-
RangerFox
veterán
Én is megvettem a játékot Ps4-re. Biztos sok kérdésem lesz majd, előre is bocsi értük. grimlockblade111 a nickem PSN-en.

-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Viszont max. 100 tag lehet egy klánban, tehát lesz értelme a továbbiaknak is, ha leszünk elegen
(Tier 2, 3, stb.) -
l.skywalker
titán
Úgy néz ki, hogy a bungie.net nem szelektálja a klánokat platformok között, szóval akinek van kedve csatlakozhat akár majd PC-ről, akár PSN-ről is a klánunkba

Minden tag welcome, már 2-es szintű a klán

-
l.skywalker
titán
A játékon kívül ugye még mindig nem lehet sehol sem megnyitni a karaktert? Nem azért, hogy a geareket pakolgassam, hanem akár azért, hogy csak megnézhessem pl., hogy néz ki...
-
tiv83us
veterán
Raktam be spoiler kapcsolot a topikba, mostantol lehet hasznalni.

-
l.skywalker
titán
Bocs, ha spoileres de be kell raknom ide is milyen helmetet dobott a gép

(hova tűnt a spoiler gomb lentről?)SPOILER

[ Módosította: tiv83us ]
-
laci_8519
tag
válasz
basaharc502
üzenetére
Szia!
Igen, megjelenés napján kapsz kódot. Esetleg ha lesz előtöltés akkor 1-2 nappal hamarabb is előfordulhat, hogy megkapod. Attól függ mikor teszik elérhetővé.
-
basaharc502
aktív tag
Sziasztok!
Megvettem GMG-n a játék Digital Deluxe változatát. Megörültem, hogy a 10 helyett 14%-al lett olcsóbb.
. Kérdésem az, hogy kódot gondolom majd a megjelenés napján fogok kapni, amit a Battle.neten kell beregiznem, ugye? -
Hogy tervezitek, a HT1 klánba felveszitek a később érkező battle.neteseket is vagy ez Xbox only marad?
Mivel elég hulladék a bungie.neten a klánkereső (per pillanat nem is működik, nincs search mező), jó lenne ha valaki fel tudná sorolni a magyar klánokat itt, amik közül lehet választani és jöhetnek a PC-sek is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hamarosan...
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
namajd holnap akkor
Ez de gáz.

![[link] [link]](https://i.imgur.com/40r26IT.png)
)