- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof01
veterán
-
-
Madoc
veterán
válasz Juleshu #1694 üzenetére
Nem, ez a bungie fiokodon kereszül tud belenyulni, de csak annyira hogy a vaultba tudsz azonnal pakolni vagy a karaktereid között mozgatni a cuccaid.Mást nem tudsz. Amiket linkeltem azok hasznosak. A többi is fent volt nekem és ezeket találtam a legjobbnak. Ikonokkal:
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Juleshu
tag
válasz l.skywalker #1662 üzenetére
Tényleg, valaki segítene, hogy melyik Destiny app az "igazi"? Google Playben rákeresek, több tucat ilyen-olyan appot feldob.
Melyikről van zsó, és miért jó ha letöltöm? Mit lehet benne csinálni? Kiegészíti a játékélményt valahogy?
(Mint pl. a Final Fantasy VII-nél a kis Chokobo-s miniprogram volt anno pc-re?)(Huawei G7) --> Honor 8
-
ldave
félisten
Pár tipp még:
260-as szintig viszonylag könnyű fejldőni, onnantól lesz nehézkesebb a dolog. Ez azért van, mert addig a pontig kb minden tevékenység (strike, public, crucible) szinte biztos hogy magasabb szintű cuccot ad, mint amink van. Ez viszont 260-270 között sajna megáll, az onnantól szerzett cuccok többsége nem lesz jobb, mint amink van. Ezért fontosak a Powerful Reward küldetések (Call to Arms, Nightfall, Clan xp, stb). Ezeket hetente egyszer lehet megcsinálni egy karakterrel és garantáltan jobb fegyvert, ruhát adnak, mint ami rajtunk van. Emiatt ha 240-250 körül van az ember, nem érdemes ezeket azonnal leadni a héten, hanem meg kéne próbálni elérni a 260-at még a normál módon.
280-as szinten lesz lehetőségünk +5-ös mod-ok vásárlására. Ezeket 3 azonos típusú sima mod-ért vehetjük meg majd, szóval a glimmer-t, ami esik, érdemes ilyen sima modokra költeni, másra úgyse nagyon kell. Én úgy szoktam, hogy az 50k feletti részt elszórom ezekre. Egy ilyen mod 5 ponttal növeli az adott cucc szintjét, vagyis ha beleteszed egy 280-as fegyverbe, akkor 285-ös lesz az értéke. Az exotic cuccokban alapra vannak ilyen +5 modok, azokba nem kell már tenni.
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
ldave
félisten
Ha jól rémlik a sztori során van amikor 3 exotic ruha, majd később pedig 3 exotic fegyver közül választhatsz. Azt amit nem választottál, azt majd később exotic engram-ból tudod megszerezni.
Amúgy meg exotic-okból egyszerre max 1-1 lehet rajtad, szóval max 1 fegyver és 1 ruha. Vannak hasznosabbak, vannak sajna rosszul sikerültek. A ruhák általában valamelyik adott kaszt egyik specializációját erősítik.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Ok-Ok. Köszi, majd figyelek rá. Mikor ezt a chest-et választottam, akkor volt hozzá való fejes is, azt hogy tudom megszerezni? Repus tárgyak között nem találtam.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Pont ilyen tippeket várnék, köszi. Véletlenül a Nameless Midnight nem akkor volt választható amikor én a Wings of Sacred Dawn chest-et választottam? ciki lenne..
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
tepenzed
őstag
Huh eleg sokan mar 300+ light szintuek, pedig par napja jelent meg. Nagyon gyorsan el fog fogyni a tartalom
-
ldave
félisten
Igazából a kampány során olyan sokmindenre nem kell figyelni, legalábbis szerintem.
Majd lesz egy küldetés, aminek a végén a Nameless Midnight választható jutalom lesz, az egyik legjobb scout fegyver, érdemes azt választani. Amúgy meg a karakterek között nincsenek olyan óriási különbségek, mint mondjuk egy classic MMO-nál. Mindenki ugyanazokat a fegyvereket használhatja, csak a ruhák mások.
Ja, ugyanolyan karaktert felhúzni csak akkor van értelme, ha gyorsan maxolni szeretnéd azt a kasztot. Az van ugyanis, hogy majd 20-as szinten megkapod a Powerful Reward-os küldetséeket, és ezek azok, amik 260-as szint felett is biztos upgrade-t adnak. Amúgy ezen már változtattak is, ha jól tudom, szóval nem karakterenként, hanem kasztonként adja be ezeket a küldetéseket.
[ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
Hogy kell az eventeket Heroicra csinálni
Szövegesen és videóval is le van írva a linken.
-
Ellia
addikt
Mint Te - Én is totál új játékos vagyok, leginkább ez alapján tájékozódom/tam. Kezdem átlátni a dolgokat gond nélkül.
Több tapasztalaton nekem sincs egyelőre, de eddig elég élvezetes a játék, tegnap 239-en hagytam abba.
-
.LnB
titán
Na sziasztok!
Most már beköszönök hivatalosan is, mert eldőlt, hogy megleszünk hárman ismerősök. Tehát ideje ráfeküdni a játékra. Már amennyi időm lesz.
Akinek van kedve megoszthatna velem tippeket. Gearelésről, szintezésről, az eventekről. Mit, hogy érdemes?
Én Warlock main-nel fogok menni, a sztori alatt is tetszik ez a class.Warlock-nak mit érdemes farmolni például?
Én most lvl7 vagyok. Ha összeállunk 3-an, és a többiek mondjuk most kezdik, akkor annyi, hogy ők indítsák a questet?
Azt se tudom, hogy lehet összeállni party-ra.Meg tanácsok tényleg jól jönnének, amire már most figyeljek. Bár tudom, hogy fel kellene húzni legalább még egy ugyan ilyen karit majd..
-
tiv83us
veterán
válasz l.skywalker #1662 üzenetére
Az en bioritmusom is total off, de ennek tetejeben en meg az USA keleti partjan vagyok.
A Raid-et meg nekem nem sikerult megcsinalnom sajnos, de legalabb a klannak koszonhetoen igyis-ugyis megkapom a loot-ot!Always Outnumbered, Never Outgunned
-
westlake
félisten
Három.
Normális statisztikát még mindig nem találok.
Play nice!
-
D4v3
őstag
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy a játékot át tudom-e mozgatni más meghajtóra újraletöltés nélkül?
50gb volt az ssd-men release-kor és 68-at írtak bneten, úgyhogy hdd-re töltöttem, de most meg látom, hogy 36-ot foglal csak a vinyón, úgyhogy jó lenne áttenni valahogy. Vagy majd holnap letöltöm újra.. -
.LnB
titán
A sztorit lehet egyébként együtt nyomni. Vagy mindenki érje el az lvl20at azt onnantól van a teamplay inkább?
-
Madoc
veterán
És mindenkinek:pár hasznos app:
Ez felszerelés rakosgató böngészőre. Pc-vagy telefon is!! És, játék közben is tudod fel levenni a cuccokat, vagy akár a ládába rakni.:link
Ez ugyanolyan, csak telepithető androidos program:link
Ezen be lehet jelölni milyen exotikus cuccot szereztél meg eddig, szintén androidra:link
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
.LnB
titán
Megszereztem a Wings of Sacred Dawn chest-et. Rohadt jól néz ki ez a cucc.
ez nem az én karim, csak gúgliztam egy képet róla.
-
sting2
addikt
válasz birorichard #1657 üzenetére
A stáblista legördülése után láttad a..... ?
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
l.skywalker
félisten
-
Dani82
senior tag
válasz l.skywalker #1659 üzenetére
Annyira vagom a jatekot, hogy ebbol amit irtal, a kotoszavakon kivul nem sokat ertettem 😄
-
l.skywalker
félisten
-
tiv83us
veterán
Erdemes. En sem jatszottam soha a Destiny 1-el es bar a HT1 klanban vagyok, tobbsegben szolozok es a Raid-en kivul minden tolhato egyedul. Persze par alkalommal kifoghatsz gyokereket, de ez velejar, ha egyedul mesz. (Egyebkent a Raid-hez is a Nightfallhoz is adnak guided opciot, ha nem bansz neha varni 10-45 percet, akkor azok is total csinalhatok, bar elobbihez kell miki).
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
birorichard
őstag
Elvileg ők maguk a "darkness", a faj, ami üldözi a travelert, és amiket úgy győzött le már a Földön, h egy hasonló energiavalamit bocsátott ki magából, és ekkor keletkeztek a ghostok, illetve a guardianek is.
Átvezető videókban, főleg a "látomásunkban" is szerepelnek.[ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
Na végigértem a storyn, elég nahhh volt egy két látványosabb pillanattól eltekintve. Láttunk már szebbet-jobbat de legalább van.
A végére egészen Super Marionak képzeltem magam annyi csőben mászkáltunk.
Az utolsó videóban a Spoiler! piramis az a raidet vezeti fel?
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Van 15 szabad hely PC-seknek és aktív Xboxosoknak a Hungarian Tier 1 klánban.
Csatlakozni itt lehet: [link]
Belépés után aki teheti csatlakozzon FB csoportunkhoz: [link]
Xboxos Messenger csoport: https://m.me/join/AbYIYti6FOTu0trE
PC-s Discord szerver: https://discordapp.com/invite/0pRiID5AvVyjr3fcNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Tiborc92
csendes tag
válasz l.skywalker #1643 üzenetére
Én vagyok D4M13N haverja, Tibcsa Bneten, majd elfogadod a klán req-t? Köszi.
-
alexdeak
csendes tag
Elég a szinted hozzá, alapvetően pedig minden event rejtetten a power leveledhez szinteződik.... Jó példa erre, a public event , ami kb. ugyanolyan nehéz 305 powerlevelen, mint előtte.
Persze mindezt, csak akkor teszi , ha az ajánlott power level szint felett vagy. Ha alatta vagy, akkor értelemszerűen nem, csak eleve nehéz a szintkülönbség miatt.[ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
Srácok Strikera azt írja a játék hogy 160-as PL-től, Én 21x-en állok jelenleg, ez szinteződik vagy, hogy változik? Ez a PL szint elég, hogy könnyedén ki lehessen tolni?
-
Léc
tag
Szia.
Én is csatlakoznék ha lesz Tier 2. Klán
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7900X3D, ARCTIC Liquid Freezer II 360, MSI GeForce RTX 3080 SUPRIM X 10G, Corsair 32GB KIT DDR5 6200MHz CL36 Vengeance Black, ASUS ROG STRIX X670E-F GAMING WIFI , iPhone XR 64GB, Playstation 5 Digital Edition (https://www.twitch.tv/hangyapajesz)
-
Dani82
senior tag
Erdemes ugy megvenni, hogy semmit nem tudok a Destinyrol? nem jatszottam az elso resszel, es nincsenek haverjaim akivel tolnam Csak erdekel mert szeretem a fejlodos, lootolos jatekokat
-
addikt
válasz tiv83us #1622 üzenetére
PC-n pont azon lepődtem meg tegnap, hogy mind PvP-n normálisan játszottak a randomok, mind a public eventnél tudták, hogy lehet heroicot hozni, szóval nem tapasztaltam ilyen, afk és egyéb lámáskodást. Nyilván ha 5-10 perc lesz egy matchmaking, egyre többen fognak közben mást csinálni és nem lesznek gép előtt, ez a része azért elég katasztrófa... (már most is, hogy rengetegen játszanak, mi lesz később, amikor megzuhan a számuk?)
-
C4mp3r
addikt
bepofatlankodnek en is topicba, sajnos elcsabultam pcn meg csak most toltom a gamet, de jo lenne viszonylag ismert kozossegben tolni, sajnos a barati korombol csak en fogok jatszani egyedul szerintem.
gta v topicban tudnak referenciat adni, hogy jo arc vagyok
[ Szerkesztve ]
-
D4M13N
aktív tag
válasz l.skywalker #1524 üzenetére
Helló!
Betelt de még jönnénk ketten. Esetleg tier 2 van?
(elcsábultunk a fene egye meg ) -
BladePocok
tag
válasz hackeeeee #1639 üzenetére
Akkor itt hatalmas ellentmondások vannak Keverik a kitiltást meg a korlátozást egyesek...
Idézve a fenntebb linkelt cikkből:
"Restrictions are temporary, and will not be overturned or undone before they expire. Once an account is banned however, that ban is permanent. Account restrictions and bans are only done in extreme cases; if actions were taken against your account, then it was with reason."
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz BladePocok #1638 üzenetére
Nem volt mind végleges. Olvasgatva a Bungie fórumait, és a redditet, volt akinek 1-2 óra volt, volt akinek 4, volt akinek 8 óra.
Véleményem szubjektív...
-
BladePocok
tag
Ezek a bannok véglegesek, és állítólag manuálisan lettek kiosztva közel 400 emberre az elmúlt 24 órában és valószínűleg ők is valamit mókoltak a háttérben (ha nem is érintette konkrétan a játékot) ami miatt lesúlytott a büntetés. Volt pl. egy eset, hogy a srác kontroller emulátort használt valódi kontroller helyett hogy ezzel előnybe kerüljön.
"We have seen lots of questions about bans being issued in the PC version of Destiny 2. To provide some information, we would like to share some facts.
The following is true:
Destiny 2 cannot automatically ban you, only Bungie can ban a player after a manual investigation
Yesterday, we banned approximately 400 players on PC
Bans were applied to players who were using tools that pose a threat to the shared ecosystem of the game
We did not (and will not) issue any bans for the use of overlays or performance tools, including Discord, Xsplit, OBS, RTSS, etc.
Information on using third-party applications can be found here: https://www.bungie.net/en/Help/Article/46101
We are overturning 4 of the bans that were issued during the PC Beta"Illetve itt egy részletes cikk arról, hogy konkrétan miért is jár ban. Vicces hogy device ban-t is osztogatnak, ilyenről még nem hallottam
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz ForRedGlory #1620 üzenetére
Ez nem vigasz azoknak, akiket már bannoltak ilyenért.
De az AB tényleg hülyeség lenne.. Az RTSS lényegében nem működik, onnantól pedig kb. tök mindegy.
Véleményem szubjektív...
-
basaharc502
aktív tag
Sziasztok!
Pc-re keresnék klánt. Már az elején az adventur-ok teljesítéséhez jól jönne pár társ
-
Tom5
addikt
Sziasztok!
Hogyan tudom azt megnézni, hogy az előrendelés mellé kapott DLC kód akítv-e? Egyik "nagy magyar" bolttól rendeltünk 2db játékot. A fegyó kóddal plusz DLC-vel. A DLC kódokat külön emailben kaptam meg. De elsőre csak egyet. Reklamálás után ma jött a második de haveromnál nem fogadja el. Azt irja a Battlenet h Already benn claimed. Próbálta mindenhogy, nem sikerül neki. Én arra tudok gondolni esetlegesen, hogy figyelmetlen volt és elsőre elfogadta neki. Ezért hol tudnám kideríteni ezt? Nekem DLC-vel és fegyó kóddal is mindenhol Standard Editiont ír.
-
-
tepenzed
őstag
Lehet tudni, hogy átlag mennyi online van pc-n vagy hányan vették meg? Kiváncsi vagyok mennyire lesz népszerű, fenntartható a szám pc-n, azt tudom, hogy nagyon sokan átjöttek konzolról pc-n játszani a játékot, viszont jó lenne tudni, hogy ez kb mekkora számot jelent, nem szeretek olyan játékba sok időt ölni, ami hamar kidöglik: lásd For Honor stb
-
tiv83us
veterán
Welcome to the (late) party PC gamers
Mas:
Tegnap(elott?) ismet kifogtam egy seggfejet meg a haverjat Strike-ban.
A suttyoja felvette a gombot (amit bele kell vagni abba a szarba, hogy levigye Bracus shieldjet), majd beallt vele abba a klozetba, neha kijott, tancolt egyet vele, majd vissza.
Ennyi toxic kis faszkalappal meg nem sok onlany jatekban talalkoztam. Talan idovel kiszurodnek10-15 perc utan a gep dissolve-olta a gombot, aztan mind a ketten elkezdtunk erte rohanni, de en hamarabb odaertem es felvettem.
Termeszetesen mind a kettot reportoltam a kuldetes utan, nem tudom er-e valamit, Bungie mit tud kezdeni az ilyenekkel.
[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
.LnB
titán
válasz westlake #1618 üzenetére
Az utolsó mondaton jót mosolyogtam. nem hogy WoW-oznál, ott a gyord leveling után kezdődik csak a játék igazán. Ott van értelme sietni.
-
ForRedGlory
félisten
Bungie insists it's not banning Destiny 2 PC players for using third-party applications
"We do block programs from pushing their code into our game. Most overlays work like that. We don't ban for that tho. That's internet BS."
-
westlake
félisten
Nem készültem fel igazán.
Alaplapot is kellett cserélnem, Wndowst is kellett telepítenem. 1080 Ti-vel 20-30 FPS-em volt. Nem is csoda mondjuk, mivel már majdnem egy éves volt a Windows, tele volt minden hulladékkal. Egyébként Division-nél is másfél órával később tudtam elkezdeni, hasonló gondok miatt.
A játékról nem írok véleményt, mert szerintem megint kiégtem.Play nice!
-
Tom5
addikt
AF-ért miért bannolnak?
Az nekem is fut VGA OC miatt.... -
.LnB
titán
válasz hackeeeee #1612 üzenetére
Én meg nem fogom. Soha az életben nem csaltam egyetlen játékban sem. Ezek után nekem ne a kurva Bungie akarja már előírni, hogy mi fut a háttérben miközben játszom. Nem csak az ő szarjukkal játszom. Állandóan ki/be kapcsolgatni meg miattuk nem fogom.
-
Ellia
addikt
Ez is megér egy misét That's internet bullshit...
-
.LnB
titán
válasz hackeeeee #1609 üzenetére
Azt írják meg a GeForce Experience-et. Nekem a RTSS nem jelenik meg, ettől függetlenül fut, tegnap meg három órát streameltem a GFE-szel. Azt se fogják tudni, hogy engem miért bannoljanak! Nekem a VGA egyedi ventiprofil miatt fut az AB.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem csak az az érdekes, h mindenhol az AB-t említik, közben az OSD-ért az RTSS felel..
Ellia: De, AB-ért? Ugyan már.. Alapból OC-ra is elég sokan használják, és mellette nem is használ RTSS-t... Sőt, sokszor OC-ért nem is, max fan controll miatt..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Ellia
addikt
Pörgetem a reddit destiny oldalát, banned, banned, banned... és még több banned topic. Pl. Discordért, meg frasp/msi afterburnerért... (nem kell minden 3th programot engedélyezni de bannolni se kéne az összeset). Kész röhej őszintén, illetve a Bungie hozzáállása is az egészhez. Azt hiszem most nem sok ember szívébe lopták be magukat - na meg a pvp-ben használható aim assist miatt se... -.-'
Néha nem értem, ott a hivatalos fórumuk, ott a reddit, tuti, hogy olvassák, nem veszik észre, hogy ezzel csak maguk alatt vágják a fát?
Rég láttam ennyire rossz hozzáállás/kommunikációt pedig a többi dologal (launch/lag...stb) nem volt gond.
[ Szerkesztve ]
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Running third-party applications in the Background Will Get You Banned in Destiny 2 PC
Az RTSS nem is működik.. De ne már.. ha fut, akkor is járhat érte banán?
Véleményem szubjektív...
-
dtakacs89
csendes tag
Sziasztok,
Klán keresek PC-n, tacker#2653.
Nem idegen szamomra a jatek, nem vagyok egy hc player de kepbe vagyok, es a d1be is van nehany oram.
Udv,
David -
.LnB
titán
"a játék nehezen barátkozik például az AMD Phenom II procikkal.
Akinek az van a gépében, a karakterkreálás után nem tud továbbmenni, összeomlik a játék. A Bungie szerint azok a processzorok, amik nem támogatják az SSSE3-at, nme kompatibilisek a játékkal."Szerk. Ja látom te is megtaláltad a hibát egy későbbi kommentben. Emlékeztem, hogy gondod volt vele, gondoltam bemásolom ezt a szöveget, de látom már felesleges volt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hamarosan...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest