- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
tootie #14862 üzenetére
Ha nem elég 64, vegyél 256GB-t, ennyi
Komolyra fordítva fogalmam nincs, de usb-s rackbe mehet a hdd, ha esata is van a gépen akkor meg olyanba. Meg ez teljesen szubjektív kinek mekkora tárhely mire elég.
szerk: baulage: Ez szomorú
Képek alapján is látszik, hogy nem frankó az a hűtés, de biztos lehetne értelmesebb korrekt vezérléssel.
air: Gugli, dell magyar szervizpartner, vagy valami hasonló. Gondolom érvényes mindre, hogy helyszínre mennek, de lehet tévedek.
-
Chaser
legenda
válasz
tootie #14852 üzenetére
Én az UK oldalon néztem dellnél a ram árakat, 2 és 4 gigás modul között nagy szakadék van árban, mire hozzánk kerül teljesen reális az 50k-s többlet. Én a helyedben 2x2-t vennék a maradékból meg egy SSD-t, 64GB-sat ami gyors is 40k körül lehet venni, persze arányaiban drága, de ha nekem lenne rá keret mindenképp vennék. Még akik desktopban használják azok is agyon dícsérik, noteszben meg csodát tehet még 7200 rpm-es hdd helyett is, na meg zero hang.
-
asadasad22
őstag
válasz
tootie #14852 üzenetére
siman lehet, mivel csak 2 ram slot van a gepben, 6 giga ram csak ugy kivitelezheto ha az egyik modul 4 gigas, es a 4 gigas modul meg meg irrealisan draga. mondjuk ennyire akkor sem kene durva kulonbsegnek lennie, kint ahogy nezem 160 dolcsi a kulonbseg ami azert jelentosen kevesebb, de itt minden dragabb ennyivel, ilyen helyen elunk.. egyebkent sztem nem is jo ha az egyik modul 2, a masik 4 gigas, az az optimalis ha a 2 ugyanolyan.. sztem most vedd meg 4 gigaval, az azert nagyjabol mindenre eleg aztan 1-2 mulva amikor boviteni akarsz, joval olcsobban meg fogod tudni tenni, 8 gigara (4*2) is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy ruhás topik
- Asztalos klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Medence topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest