- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Immy
őstag
válasz
Laza... #62587 üzenetére
Igen az ati x1400 màr megjelenèskor is gyenge volt... neten nem talàltàl mod-ot hogyan tegyèl bele erősebb gpu-t?
Cpu oldalon sikerült T7600-ot bele tenni? Egy időben gondolkoztam, hogy a T7200-őt lecserélem, de akkor drágának tartottam a plusz ~10ezer forintot a plusz 333Mhz-ért... -
ZGO
tag
-
Krystal_s
addikt
válasz
Laza... #56922 üzenetére
Köszönöm szépen, hogy megnézted.
Másik Dell gépen kipróbáltam ugyanazokat a műveleteket Aomeivel. C-t átméreteztem, D-t újra létrehoztam és utána is ugyanúgy jó maradt minden. Tehát kizárható, hogy a program elrontott volna valamit.
Én most már a Win Professionalra gyanakszom. Valahogy máshogy vannak beállítva a jogok alapból, mint egy Win Homeban.
Nincs másik gép, amin Prof van, ezért nem tudom megnézni ott is írna-e figyelmeztetést FAT32-re másolásnál. -
Krystal_s
addikt
válasz
Laza... #56920 üzenetére
Igen, elvileg minden ugyanaz már.
Annyi előtörténete van, hogy egy 500GB-os HDD-n volt alapból előtelepítve a Windows 300GB területre, a többi particionálatlan volt.
Aomei Partiton Assistant programmal a 300GB-ot átméreteztem 100GB-ra és a többi fennmaradó hely lett a D: partíció. Elvileg ez nem nyúlhatott bele a rendszerbe, mivel csak átméreteztem.
Viszont a D: jogosultságok nem voltak rendben, böngészőben letöltésnél megadva a D-t azt írta rendszergazda jog. szükséges, ezért végül a Win beépített saját lemezkezelőjével töröltem a D-t, majd egy újat hoztam létre. Látszólag olyan lett minden, mint a többi gépen és tudok is rá másolni.
Tegnap véletlenül vettem észre, hogy akár C-ről, akár D-ről, ha FAT32 pendrive-ra másolok, akkor kapok ilyen figyelmeztetést. NTFS pendrivenál nincs gondja.
Rákérdeztem a Win7 topikban, szerintük ez normális, csak ügye megnéztem másik 3 gépet és azokon simán tudok másolni figyelmeztetés nélkül.Jobb klikk. biztonság feloldás nincs rá hatással.
-
PrometheusX
aktív tag
válasz
Laza... #56556 üzenetére
Na, valóban nem olvastam el rendesen - nagyon fasza, akkor alá a 4 GB RAM.
Én tennék egy próbát az AC-s WiFivel, Aliról lehet viszonylag olcsón rendelni adaptert, nem mondanám 100%-ra hogy működni fog, ha nem, maximum elpasszolod hardveraprón.
-
PrometheusX
aktív tag
válasz
Laza... #56547 üzenetére
SSD-nek lenne értelme - én egy Asus A6VC típusú laptopot tuningoltam fel 2x1 GB RAM-mal és egy 32 GB-os mSATA SSD-vel.
Igazából 2.5"-os laptop IDE winchesternek volt hely, ahova pont befért egy ilyen típusú IDE -> mSATA átalakító, amibe a 32 GB-os SSD belement.Jó ez elég komplikáltan hangzik, de amúgy nem olyan problémás: IDE csatlakozó -> IDE, mSATA átalakító -> 32 GB-os kicsi SSD.
Akksi gondolom vatera, ebay, ahol lehet találni (jobb tippem nincs).Amúgy tényleg sokat segítene az SSD, egészen használhatóvá tette az A6VC laptopomat 1-2 tabos böngészésre. Esetleg ha tudnál bele
kukázniszerezni RAM-ot hogy meglegyen a 2 GB, frappáns kis old school gép lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest