- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag
válasz
timirosicka #63941 üzenetére
nemnem, semmi inspiron vagy vostro, ha belefér(t) egy latitude. amit írtam, az egy darab beállítás, olyan nagyon nem kell nekiállni azért...
-
plömplöm
őstag
válasz
timirosicka #63932 üzenetére
a videón az látszik, hogy a nyolc szálból egy hajtva van. egy: miért? ha ez így van, ahogy látszik, akkor ez nem idle, hanem nemidle. kettő: az 5491-ek nagyon jó kis masinák, de a hűtésükkel vannak bajok. amire itt a fórumom jutottak, az ez: "Once I disabled SpeedStep, my fan stopped coming on excessively.", próbáld meg esetleg.
három: a dellcommandupdate-et addig kéne nyomkodni, amíg azt nem mondja, hogy ready
-
Ispy
nagyúr
válasz
timirosicka #63934 üzenetére
Nekem is ezt csinálta a 7490 amikor rádugtam a wd15-re, aztán redditen írták, hogy a BIOS-ban ki kell kapcsolni az intel c state-et és speed step-et és ez megoldotta.
-
válasz
timirosicka #63932 üzenetére
Szia! Sajnos nem találtam meg, lehet a hp-knál van ez jobban, viszont láttam a videót. 3500rpm-en megy a cooler és elég magasak az értékek is. Paszta vagy takarítás volt?
-
válasz
timirosicka #63930 üzenetére
Holnap megnézem, de behavior menuben keresd, fan always on, when plug ac... valami hasonlót keress.
-
válasz
timirosicka #63920 üzenetére
Szia. Biosba van rá elvileg beállítás. Ki lehet kapcsolni.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
timirosicka #63221 üzenetére
Ha érdekel a fotózás (szeretsz fényképeket nézni, pláne kidolgozni) akkor felejtsd el a TN-t.
-
haxxika
senior tag
válasz
timirosicka #63122 üzenetére
Az első szám a számítógép sorszámánál mindig egy nagyobb kategóriát jelöl 3->5->7
Az 5xxx-es vostro jobb kidolgozású, 3xxx nagyon műanyagos.
A prociknál a 8. generációs intelek jobbra sikerültek mint a 7es, több maggal operál, habár ebben az i3-ban ugyanúgy csak 2mag 4 szálas, viszont erősebb grafikus gyorsító van mellette.
Alapjában véve újabb generáció, kevesebbett is eszik, ezáltal nagyobb akksiidőt tudsz vele elérni. -
Dhampir
félisten
válasz
timirosicka #63122 üzenetére
A különbséget nem ismerem, de az jó nagy marhaság például a 3578 esetében, hogy az alja leszedése előtt előbb a billentyűzetet kell eltávolítani és az alatta lévő csavarokat kitekerni- ha jól tudom.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
timirosicka #63108 üzenetére
Gyorsabb, ráadásul kevesebb pénzért.
-
DellFan
csendes tag
válasz
timirosicka #63079 üzenetére
Attól is függ, mire akarod használni, de a 4 Giga RAM szerintem egy kicsit kevés lesz, már az alap Win majdnem megeszik ennyit és ez csak nőni fog.
-
Dhampir
félisten
válasz
Az Inspironra is 3 év a garancia.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Az utolsó (a 8GB-os i3 8130U) tűnik a legjobb vételnek, erősebb mint az öregebb i5-ös proci. [link]
-
Dhampir
félisten
válasz
timirosicka #63066 üzenetére
Például Inspironban 7000-es széria alatt csak Megabites LAN csati található ("Fast Ethernet"), Vostronál már megvan a Gigabites is.
A Vostro amolyan belépőszintű munkagép, de a legolcsóbb 3-asok szinte teljesen megegyeznek az Inspironnal, az Ethernetet leszámítva.
-
Gizmo94
veterán
válasz
timirosicka #63066 üzenetére
Kb ugyanaz a belépőszint mindkettő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest