- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsCsigusz
tag
válasz
bruce20 #13811 üzenetére
Köszi a tanácsokat, kifújattam a gépet, ki is jött belőle elég sok porcica, most durván olyan 60-65 C-on duruzsol a gép és legalább már a ventit se 3700 fordulaton pörgeti csak 3000-en durván szóval tényleg jóval csendesebb lett.
Annyit kérdeznék még, hogy ezzel az ujrapasztázással kapcs. ugye még garis a gép, nyáron jár le a garancia, de ha megbontom akkor gondolom hogy elvész, ez így van? Csak mert akkor még várnék a megbontássalMásik, nem nagyon ehhez a hűtéses témához kapcsolódóan, de már sokat törtem rajta a fejem... Szóval garancia: ha frissítem a BIOS-omat, akkor azzal is elszáll?
Köszi a válaszokat -
CsCsigusz
tag
Sziasztok! Van egy lassan 3 éves Dell Inspiron 6400-am (a paraméterei a profilomban fent is vannak) és az a bajom vele, hogy nagyon melegszik (alap hője amikor filmet nézek vagy netelek, a procinak 60-70 C körül szokott lenni
még így is hogy meg van emelve a hátulja) ezért arra gondoltam, hogy veszek hozzá egy hűtőpadot, de fogalmam sincs, hogy milyen jó hozzá. Szóval ha valaki esetleg használ hozzá vagy ha tudna javasolni akkor mit javasolna? Olcsóbb árfekvésben olyan max. 7000 HuF-ért.
Köszi a válaszokat -
CsCsigusz
tag
Szevasztok lenne egy problémám az Inspiron 6400-ommal, nem tudom hogy tipikus baj-e, azért csak megkérdem, hátha tudtok segíteni. Szóval a gép kb. másfél éves most, és egy évig nem volt ilyen jellegű problémám ez úgy egy féléve jelentkezett, azóta folyamatosan csinálja.
A baj a következő: mikor megy a gép (WinXP Pro-n SP3-as) néha olyan szörnyen be tud lassulni hogy hihetetlen. Amikor elindítom, úgy egy fél, háromnegyed óráig nincsen semmi baj, aztán beakad, dolgozik a processzor mint állat, legalább 5-10 percig, minden akad, van mikor már a Winamp is zörögve játsza a zenémet, aztán hirtelen kijavul, és olyan fél óra múlva megismétli.
Ilyenkor ha behozom a feladatkezelőt, akkor mindíg az aktuális progira írja hogy a felét leszívja a processzoridőnek, ha játszom a játékra, ha MSN-ezek, az MSN-re stb.
Csak én nem tudom mit tud dolgozni teszem azt az MSN-en, mert direkt néztem is, hogy nem küldök valamit, vagy sok emberrel beszélek de nem. A játéknál pedig nem Crysis-t kell érteni, hanem még a leggagyibb régebbi játékok is ilyenkor úgy szaggatnak mint az állat.A gép paraméterei:
- Intel Core 2 Duo T7200 2.00 Ghz 667 Mhz FSB CPU
- 2*512MB Samsung DDR2 667 Mhz RAM
- 120 GB SATA vinyó (5400 rpm)
- Ati Mobility Radeon X1400 256MB-RAM-os videokari
Arra gondoltam hogy valami vírus, formáztam a vinyókat, ezt már kétszer is megcsináltam nem szűnt meg a dolog. A BIOS-t nem piszkáltam, a hardverekből semmit sem cseréltem le mióta megvan a gép.Esetleg ha valaki tud adni valami tippet, vagy tapasztalta ezt, az legyen szíves írja meg, mert nagyon idegesít, esetleg ha komolyabb hiba előjele akkor legalább legyek képben.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fotók, videók mobillal
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- ZEN.com
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 4
- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest