Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr.Peter #74058 üzenetére
Ööö nem bántásképp, de tök alap Basic NBD gari van a gépedre. A gyártó előírásai szerint neked kell elvégezned a távoli diagnózist, hogy segítsd a szerviz munkáját és szűkítsd a szükséges alkatrészek számát/lehetőségét. Ebbe beletartozik az is, hogy az alját lecsavarozod, akkut lehúzod, memóriát kiveszed-visszateszed.
Pl. akku vagy memória, vagy SSD garanciális cseréjénél a gyártó nem köteles technikust biztosítani a művelethez, futárral küldené ki ezeket neked, cseréld ki, küld vissza a hibásat.
Ezt csak azért mondom, mielőtt a szervizre várnál vagy kennél mindent, ez sajnos nem ilyen egyszerű, a gyártó szabályai szerint kell játszaniuk nekik is. -
válasz
Mr.Peter #74053 üzenetére
Szia!
Nekem olyan infóim vannak, hogy ha tényleg nagyon sok, legalább 3-4 alkalommal többszörös fődarabcsere volt a gépen, és még mindig rossz, akkor kérvényezhetsz gépcserét, illetve ha 1 hónapon belül 3x volt fődarabcsere és még mindig nem jó gép, vagy ha 30 napon belül nem érkezik meg a rendelt alkatrész.
Na most ezt a Dell bírálja el, nem a szervizek, ők csak továbbítják a kérést. A legegyszerűbb viszont felhívnod a magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatot és náluk érdeklődni a lehetőségekről, de szerintem most még biztos, hogy javítást fognak mondani.
06 80 016 157 a telefonszámuk.
Elsőnek még megpróbálhatod, hogy sokáig, legalább 30 másodpercig nyomod a bekapcsgombot, majd elengedve, tápot csatlakoztatva próbálod bekapcsolni. Ha ez nem sikerül, akkor az alsó borítást lecsavarozva és az akkut lehúzva próba megint (30 sec gomb, majd fel, táp bedug, akku nem, és bekapcs).
Ha bekapcsol, kapcsold ki, akku fel, és teszt akkuról. Ha jó többszöri ki-bekapcs után is, akkor a szokásos Dell+akkus fszság. Ha nem kapcsol be sehogy sem, memóriákat kivéve-cserélve, akkor valószínű alaplap csere. -
Brandynew
őstag
válasz
Mr.Peter #74053 üzenetére
A Dell oldalán futtattál teljes tesztet? Nekem kihozta, hogy mi a hibás, és nem kellett szervizbe vinnem, hármat kattintottam, és másnap kijött hozzám a technikus, cserélte a teszt által kidobott hibás alkatrészt.
-
Mr.Peter
aktív tag
válasz
Mr.Peter #72052 üzenetére
Nos, hát eljött a nap amikor a Dell G15 5511 es gépem megint nem akar bekapcsolni.
Korábban irtam, hogy akkut, kijelzőt, alaplapot, hűtőket gariba cserélték.
Most megint megy a szervizbe.Tudja valaki hogy mikor lehet teljes gépcserét, laptop cserét kérni más típusra? 2022.januári vásárlás, és kezdetektől sz***k ezzel a géppel
(Egyébként a gép abszolút pihenő, parkoló pályán van egyebkent. Egy heten 1-2 alkalommal excelezek vele, vagy netetem játszani, vagy bármi másra nincs időm sajnos.)
-
Mr.Peter
aktív tag
válasz
Mr.Peter #71846 üzenetére
Elvittem végül szervizbe a gépet.(G15 5511)
Mindent elmondtam amivel csak bajom volt
-A körbe sötét képnél foltos kijelzőt mindenestül cserélték.
-Melegedes okát nem találtak, de alaplapot, és hutoket kicserélték
-Akkuidore is panaszkodtam, azt is kicserélték mert arra is van 1 év gyári és benne voltam.Kijelző szuper lett, nincs folt, egységes fekete.
A melegedésre kíváncsi vagyok... leírom majd a tapasztalataimat -
Benőke
őstag
válasz
Mr.Peter #71846 üzenetére
Ki portalanítottad mikor szétszedted?
Egy pasztázás lehet nem ártana neki. Mikori a gép? G szériát nagyon nem ismerem.
Nem teker valami folyamat a háttérben? Energia profilt állítsd át hangosabbra(Ha lehet)
Egy partner cégünknél túlmelegedtek a viszonylag új notik (latitude) és újra pasztázással megszűnt a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest