Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hotkar
üzenetére
Csakis... Ez szimplán a mai globális oktatási és marketing rendszer csődje szvsz.
Azt hiszik, ha másképp csinálsz valamit vagy másképp nézel ki, másképp hívnak, mint a "Leader"-t, akkor már labdába se rúgsz, elveszik az egyéniség és az egyediség.
Ez nem az Apple hibája, ez a többi cég szégyene... -
válasz
hotkar
üzenetére
Kiveheted az SSD-t, nem szükséges fizetős javítás esetén, hogy benne legyen (amúgy sem ha nem érintett a hibában).
Természetesen mindent lehet cserélni, fedlapot, LCD-t, Keretet, stb.
Esetedben, mivel az 5511-esnél ha jól látom Assy az egész LCD, így a kamera beépített (a mikrofon pedig a kamerába, mindig), így az is cserélődik. -
totron
addikt
válasz
hotkar
üzenetére
Az tökéletes lenne, csak itt olyan nem működik. Más gyártó más laptopján igen, itt nem. Azt hittem nem tudja és azért nem. Tudja akkor vagy nem? A középső gomb sem funkcionál, amiről már regéltem is, az driver-függő; néha életre kel frissülések szerint. Eltűnt az Intel grafikus vezérlőpultja is, másik gépen is (HD620). Nem értem. Manuálisan letöltött driver sem telepíti, amivel máskor ott volt. Szükség lenne színkorrekcióra és szaturáció-odabaszásra, el vannak tévedve a kijelzők.
-
válasz
hotkar
üzenetére
A WD19S tápja 130W de a gépnek mindig kevesebbet fog leadni, max annyit amennyit a gép fel tud venni, nálam ez pl. azt hiszem szintén 90W, de kollégám gépén 65W ugyanilyen dokkal és táppal.
"A 90 W-os tápnál meg kell barátkozni azzal, hogy a Windows 10-ben jelzést kapsz arról, hogy "Lassú töltő"
Ezt nem értem, ha 90W-os tápot adsz a dokknak, és úgy megy rá a gép, akkor egyértelműen nem ad le neki annyi teljesítményt (ha a gépnek is 90W kell) amennyit kér. -
Krystal_s
addikt
válasz
hotkar
üzenetére
Köszönöm. Egy (Dell) monitort kötnék csak rá C-type - HDMI kábellel.
Jelenleg a HDMI portot használnom, volt olyan, hogy hozzáértem a kábelhez és egy pillanatra fekete lett a kép. Aztán megijedtem nehogy érintkezés gond legyen.Utána picit mozgattam, nem jött elő. Rákötöttem tv-re másik kábellel, picit ott is mozgattam a csatlakozónál. Nem ment el a kép, egy kis zajt láttam a tv kép alján.
Azért gondoltam a C-typera hátha az stabilabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android szakmai topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Anime filmek és sorozatok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Lenovo thinkpad x13 g2 ryzen5
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest