- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hotkar #76081 üzenetére
Csakis... Ez szimplán a mai globális oktatási és marketing rendszer csődje szvsz.
Azt hiszik, ha másképp csinálsz valamit vagy másképp nézel ki, másképp hívnak, mint a "Leader"-t, akkor már labdába se rúgsz, elveszik az egyéniség és az egyediség.
Ez nem az Apple hibája, ez a többi cég szégyene... -
válasz
hotkar #75899 üzenetére
Kiveheted az SSD-t, nem szükséges fizetős javítás esetén, hogy benne legyen (amúgy sem ha nem érintett a hibában).
Természetesen mindent lehet cserélni, fedlapot, LCD-t, Keretet, stb.
Esetedben, mivel az 5511-esnél ha jól látom Assy az egész LCD, így a kamera beépített (a mikrofon pedig a kamerába, mindig), így az is cserélődik. -
totron
addikt
válasz
hotkar #75661 üzenetére
Az tökéletes lenne, csak itt olyan nem működik. Más gyártó más laptopján igen, itt nem. Azt hittem nem tudja és azért nem. Tudja akkor vagy nem? A középső gomb sem funkcionál, amiről már regéltem is, az driver-függő; néha életre kel frissülések szerint. Eltűnt az Intel grafikus vezérlőpultja is, másik gépen is (HD620). Nem értem. Manuálisan letöltött driver sem telepíti, amivel máskor ott volt. Szükség lenne színkorrekcióra és szaturáció-odabaszásra, el vannak tévedve a kijelzők.
-
válasz
hotkar #73657 üzenetére
A WD19S tápja 130W de a gépnek mindig kevesebbet fog leadni, max annyit amennyit a gép fel tud venni, nálam ez pl. azt hiszem szintén 90W, de kollégám gépén 65W ugyanilyen dokkal és táppal.
"A 90 W-os tápnál meg kell barátkozni azzal, hogy a Windows 10-ben jelzést kapsz arról, hogy "Lassú töltő"
Ezt nem értem, ha 90W-os tápot adsz a dokknak, és úgy megy rá a gép, akkor egyértelműen nem ad le neki annyi teljesítményt (ha a gépnek is 90W kell) amennyit kér. -
Krystal_s
addikt
válasz
hotkar #73621 üzenetére
Köszönöm. Egy (Dell) monitort kötnék csak rá C-type - HDMI kábellel.
Jelenleg a HDMI portot használnom, volt olyan, hogy hozzáértem a kábelhez és egy pillanatra fekete lett a kép. Aztán megijedtem nehogy érintkezés gond legyen.Utána picit mozgattam, nem jött elő. Rákötöttem tv-re másik kábellel, picit ott is mozgattam a csatlakozónál. Nem ment el a kép, egy kis zajt láttam a tv kép alján.
Azért gondoltam a C-typera hátha az stabilabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged