- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
velizare #69844 üzenetére
na szóval, 1 jó, 1 rossz hír
a rossz hír: a gyári kijelződ nem rendelhető, ami WWAN-os volt
a jó hír: az a verzió, ami sima WiGi-s, elérhető EU-s készletről, nettó 50e körüli árralha szükséges, rákérdezek a DELL-nél, hogy egyáltalán tudnak-e még szállítani olyan kijelzőt, ami neked van, csak gyorsan az EU stockjukat csekkoltam le, hogy van-e valamelyik
-
válasz
velizare #69841 üzenetére
Hát nézd, egy ügyes kezű szervizes megpróbálhatja szétkapni óvatosan, és ha "csak" a ragasztás, akkor azt ki lehet cserélni. DE!
Én az ilyet HA! el is vállaltam bárkinek is ez kb 1-3 eset volt eddii pályafutásom alatt, kizárólag az ő felelősségére, mert a touch, vagy akár az lcd (is) repedhet, és ezt a rizikót a tulajnak kell vállalni.
Sajnos ez másképp nem tudjuk meg. De nézve az utolsó képet elég gyanús, hogy komplett csere lesz.
Hátha pohár kolléga tud jó árat mondani, vagy a touch nélküli verzióra is lesz lehetőséged, nyilván ilyenkor az is kompletten. -
válasz
velizare #69836 üzenetére
Gyárilag azzal jött, így nem tudom hogy oldható meg nem touch-os kijelzővel, ugye ott más szokott lenni a bezel, illetve alapban ahogy írták, a touchos LCD assy-ként jön (kvázi készre szerelve több részegységgel együtt), a non-touch pedig magában.
Srácok szerintetek az LCD folyt volna meg? Vagy mi a fene ez akkor?Komolyan nem láttam még ilyet.
-
válasz
velizare #69830 üzenetére
Ez nem ragasztó!
Legalább is meglepődnék rajta.
Ezeknél egybe szokott lenni, komplett lcd, burkolattal, touch-al, zsanér, wifi kábel, ha ott megy, lcd kábel stb. az ára meg.... jobb ha másik gépet veszel, vagy használod így max törölgeted, ha nincs más baja. (jó jó oké ez nem sszakmai tanács volt, de nincs jobb ötletem) -
válasz
velizare #69823 üzenetére
Igen, pont ezért voltam rá kivi. Másodjára látok ilyet. Az első esetnél a márkaszerviz azt mondta, hogy komplett kijelző csere. Sajnos én sem tudtam megoldást erre, mert vmi "specko2 folyadéknak érzékeltem, és ha megbontom a gépet azzal csak több kárt okozok, egy érintős gépben. ott az alany egy Dell Inspiron 7559 4k fényes kijelzős noti volt.
Rizikós nagyo szerintem ennek a szerelése. Ott (is) az volt az érdekes, hogy minden tökéletesen ment, érintő is és a kijelző is.
Márkaszerviz ezt írta:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest