- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
válasz
Tsebacsi #65721 üzenetére
A 6320-on nincs diagnostic led, az első szekciós battery ledes táblázat érvényes. Általában kommunikációs hiba az akkuval vagy akku hiba a jelzés oka. https://www.dell.com/support/article/hu/hu/hubsdt1/sln155342/diagnostic-and-battery-indicators-for-dell-latitude-notebooks-and-tablets?lang=en
-
poolbig
aktív tag
-
válasz
Tsebacsi #65671 üzenetére
A poén az hogy láttam is pár oldalon de elírásnak véltem mivel nem létezhet olyan hogy 2019/20-ban 100-as net legyen egy akár milyen notiban. Nemhogy egy i7-esben hanem egy akár i3-asban sem elfogadható. De még 10 éve sem volt elfogadható.
Mármint ennyi erővel lehetne usb1 vagy sata1 vagy csesszék rá a intvga-t is sima pci buszra, meg tudomisén mit lehetne. Meg az a poén hogy ezzel csak a hírnevüket rontják. Az a gáz hogy ismerősé lesz, és nem tudom hogyan magyarázzam ki ha nem megy a gigabites digi net. Vagy ha ráköti akármilyen hálóra. Ez Dell nem pedig valami dzsunka csájna cucc...vagy mégis? Nem is tudom talán a D500-asomon volt 100-as net...2003-ban vagy már talán abban is giga lehetett nem emlékszem.
Teljesen idióták dolgoznak a dellnél? Írok egy szép emailt supportra.
Most ezért kell vennem egy usb3-giga lant kétezerért és elcseszni egy portot... Rohadt drága lett volna az a Gigabit lan tényleg...
Dhampir
Mennyi is talán 2 dollár vagy 1? -
bandi0000
nagyúr
válasz
Tsebacsi #65660 üzenetére
Mert te ismersz valakit aki ismer valakit?
Megkérdezem én, csak hátha volt már hasonló gondja valakinek itt... Pixel hibára biztos cserélik, de az meg sajnos pont most nincs a kijelzőn
Aksira meg tutira nem vonatkozik a gari, mert ott csak 12 hónapot szoktak adni, most nézem, hogy lassan az is cserés lesz
-
RoSSo3
senior tag
válasz
Tsebacsi #65544 üzenetére
Persze, minden észrevételnek örülök!
A mysoft-ról csak linkeltem, nincs még meg, hogy honnan lenne.
Viszont nem könnyítetted meg a dolgomNézegetek használtam pl ASUS ROG gépet is, 320e Ft, de arra már csak fél év gari van. Ha már ennyit rászánok, akkor kevésnek érzem a fél évet. Tehát vagy új max 350e-ért, vagy használt, min fél év garival max 270. Valahogy így állok.
Szóval akkor - hogy témánál maradjunk - a DELL 3793 nem annyira ajánlós?
A fenti hozzászólás alapján akkor a 16 gb memória lenne fontos. Az a baj, hogy a 17-es képernyőméret nagyon korlátoz, pedig ez lenne az elsődleges biztos pontom -
Dhampir
félisten
válasz
Tsebacsi #65518 üzenetére
Én meg alaposan elkevertem ezt a topicot, azt gondoltam, hogy a "milyen notebookot vegyek" topicban vagyunk.
Nekem a maga módján tetszik az Inspiron (csak a még mindig erőltetett "Fast Ethernet" akaszt ki), de ha tehetném, inkább 5-öst vennék 3-as helyett, viszont a pénz beszél.
A 3-as Vostrokat is megnézném, olcsók és helyszíni garanciásak, ha jól tudom, de esetleges típushibáknak is utána kell nézni.
-
laca891
aktív tag
válasz
Tsebacsi #65518 üzenetére
Azt írod, hogy Dell szervizben dolgozol, akkor érdekelne a véleményed. Van egy 5567-es Inspiron laptopon. Még van rá fél év garancia. Olyan gondom van vele, hogy a billentyűzet cserés lenne garanciában (már bevizsgálták, a T betű néha nem reagál a leütésre) Viszont nem szeretném velük szétszedetni, az Inspironnál teljesen szét kell szedni a billentyűzet cseréhez. (ezért jobb szerintem a Vostro ott nem kell teljesen szétszedni) Az lenne kérdés, hogy lehetne erre pénzt kapni a hiba miatt vagy egy új billentyűzetet kapni beépítés nélkül. Mi a véleményed?
-
Dhampir
félisten
válasz
Tsebacsi #65513 üzenetére
A konkrét laptopajánlás lehetőségét inkább meghagynám a topikgazdáknak.
Karácsony előtt is kértek tőlem 150 000 Ft alatti új laptop ajánlatot (nem a fórumon, hanem élőben), de bevallom, hogy nem mertem új, ám nem eléggé minőségi gépet venni senkinek, ugyanis a magam részéről a jelenlegi gyártmányokat nem tartom túl jónak, amik pedig már számomra is inkább elfogadhatóak, azok sajnos még használtan sem annyira olcsók.
A Hardveraprón néha előfordulnak 100 000 Ft alatt is rendesebb gépek, csak idő és kellő gyorsaság kérdése lecsapni a megfelelőre, amire garanciát is vállalnak. Ritkán új is akad, persze az már drágább.
Használt noti beszerzéshez kis segítség:
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek? -
Dhampir
félisten
-
Pierre75
senior tag
válasz
Tsebacsi #61736 üzenetére
Ha majd lesz rá lehetőséged, érdekelne. Előre is köszi!
Persze ez is olyan, kinek mit dob a véletlen. Van egy közel 9 éves Toshiba L500, annak a topikjában is van alaplaphibától kezdve minden, ebben 5 év után meghalt a cd-író, meg a fénykorában filmmel, office-szal 2 órát bíró akkuja gondolta úgy 7 év után, hogy többet nem tölt, de ami a legmegdöbbentőbb: hangtalan maradt. (nincs dvga benne) -
válasz
Tsebacsi #61732 üzenetére
Utánakérdeztem, Egerben tudtommal olyan van aki helyben nem javít, továbbküld, az kb. tényleg 10 nap (Ha CIS-es a garancia). Szolnokon a Karakter.info van, akik javítanak is, partnerek. Ha ma oda beviszed, és még ma bejelentik nekünk fényképekkel, akkor hétfőre náluk van az alkatrész. CIS-es javítás esetében ennél gyorsabb megoldás nincs.
Én a HUMANsoft-nál vagyok Budán.
-
allein
addikt
válasz
Tsebacsi #61694 üzenetére
Értem, köszi szépen az infókat. Egy másik téma. Ez a laptop nem található ezen a linken. Mivel 7th HQ proci van benne, szerintem tudja a 4X pCIE, SSD ő lenne.
-
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Tsebacsi #61631 üzenetére
Megköszönöm
Azokon is segított a ki-be, nem kellett csere? Ha 1 év garim volt, és bekrepál, nem örülnék; ha megvan a gyári 5 év, akkor lenne még belőle, viszont némelyik kiskernél előfordul rövidebb idő... Csak nem alaplap, mondjuk ahogy néztem az ebay-t, pénzben mindegy, csak a csere lassú. A bottom case swap meglett otthon múltkor
-
kmarci25
veterán
válasz
Tsebacsi #61598 üzenetére
Tsebacsi & anorche1: igen, ezek megvoltak. Be is van állítva, mégsem így viselkedik. A Dell support oldalán ellenőriztem, minden driver friss. Nem értem a dolgot, általában nincs ilyenekkel gondom, de ezt egyszerűen nem tudom megoldani, azért is fordultam ide...
Lehet, hogy a fedél lehajtását nem érzékeli? -
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz
Tsebacsi #61081 üzenetére
Így már értem, nyilván ha rá lesz ragasztva egy csavarra ami fogja a hűtőt, akkor az sajnos úgy marad ahogy a mostani videokártyámnál is, de ha nem, akkor nem lesz gond. Van valami infó, hogy melyik gép van így lepecsételve?
Kéne a gari de a gyári szar pasztát azonnal dobnám ki onnan.
(#61083) BullZeye
Pedig ezzel lesz kezdve ahogy egyszer elkezdtem a gépet is, konzolt és a többit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- TUF F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- OLCSÓ MONITOROK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged