- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomcat
senior tag
válasz
kiskaktusz #22328 üzenetére
Megtettem, de semmi változás nem volt a hibaüzenetben, pedig mindenkinek teljes hozzáférést adtam
Viszont az egyik rendszervisszaállítási pontom sikeres volt. úgyh akkor most windows update kikapcs és várok, hátha jó marad... -
ktomcat
senior tag
válasz
kiskaktusz #22326 üzenetére
A rendszergazda jogosultságot: Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Felhasználói fiókok ugye itt kell állítani? mert én itt állítottam be (illetve alapból be volt, plusz még a felhasználói fiókok felügyeletének a beállításánál lehúztam a csúszkát a legaljára.
Eszközkezelőben is a rendszergazdák között vagyok..Másoknál gondolom nincs az, hogy letöltenek egy drivert ami működik, aztán mégse :S
-
SzaboZE
addikt
válasz
kiskaktusz #22296 üzenetére
Jól írtad le, ugyanúgy van mint 5110-nél.
-
ktomcat
senior tag
válasz
kiskaktusz #22297 üzenetére
Galaxy Spica (I5700), de ott már infinitre állítottam a telefon láthatóságát, másik géppel már ment a csatlakozás
-
risadj
csendes tag
válasz
kiskaktusz #22292 üzenetére
tényleg, ezt kifelejtettem. A pontos típus DELL Inspiron N7110 133593
-
tothir
tag
válasz
kiskaktusz #22250 üzenetére
Nekem érdekes módon a 4 GB-ból csak 3at lát a gép, illetve 4 Gb a Ram mennyisége és 2.93 az elérhető.
Na ezért is nem ártana majd plussz memória ha veszek másik gépet is
Nekem is most pl 2 GB körül van a Ram használatom. -
FoBCRaistlin
őstag
válasz
kiskaktusz #22223 üzenetére
Thx, teszek egy próbát.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
kiskaktusz #22221 üzenetére
feltelepítettem a drivert, van kis kékfog ikon is lent, de hiányzik a file küldés, és a file fogadás menü.
-
rayoliviero
veterán
válasz
kiskaktusz #22043 üzenetére
Működik, mivel az eszközkezelőben ott van, a Windows felimerte. De gondolom egy program kell hozzá, amivel lehet is használni.
-
rayoliviero
veterán
válasz
kiskaktusz #22040 üzenetére
Fel is tette, erre azért figyelek...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
kiskaktusz #22007 üzenetére
Arról olvastam hogy kissé melegednek meg hangosak de ezt leszámítva van erős negatívum? Öcsém szeretne új gépet mert bedöglött a 4 éves MSI-je és találtam ezt a Dellt neki. Ezen kívül még egy Asus van versenyben, annál csak jobb. Bár gondolom a Dell se ugyanaz már mint régen.
-
Hawerr
tag
válasz
kiskaktusz #21991 üzenetére
az a baj hogy vasmegyei vagyok, és nem tudom sokáig nélkülözni a gépet, pestre felvinni meg drága
-
.:ZS:.
senior tag
válasz
kiskaktusz #21738 üzenetére
Döbbenet, az enyémet is itt csinálták! Igaz nekem 4 hét volt, de én ott rontottam el ezt hogy én a Speedshopba vittem be és ők intézték tovább, legközelebb én is már rögtön a szervizbe viszem, megspórolva a logisztikát. Teljes hála a cégnek
-
SzaboZE
addikt
válasz
kiskaktusz #21673 üzenetére
Örülök, hogy segíthettünk.
-
márNemKereső
tag
válasz
kiskaktusz #21588 üzenetére
Ha csak 1-2 lenne...
De az én példányomnak mindössze a torka véres és a szerelő csak széttárta a karját, hogy ez ilyen, nem tud vele mit kezdeni, másrészt kicsit körülnézve a fórumokon, jópáran panaszkodnak az új szériákra.
Harmadrészt nézd meg, milyen ócska lett a harmadik generációs gépekhez kiadott Dell-es szoftver csomag (főként a latitude-öké) -
ubid
senior tag
válasz
kiskaktusz #21578 üzenetére
Ez az hogy csak a hangjában mutatkozik meg. Venti pörög, teljesítmény nem megy feljebb.
Ahhoz tudom hasonlítani a hangját mintha mondjuk valami telepítés folyna. pl visiual studiio 2010-hogy valami éhesebbet mondjak.
-
Chaser
legenda
válasz
kiskaktusz #21573 üzenetére
Nézz meg pár korrektül összerakott gépet és fel fog tűnni. 1ébként kismilliószor ki volt már elemzve a mostani inspiron széria, akit érdekel visszaolvas. Az iponos cikk is elég jól sikerült.
-
ubid
senior tag
válasz
kiskaktusz #21486 üzenetére
Veszel egy pasztát 200-300 forint és megcsinálod magadnak.
-
m.tomi4
tag
válasz
kiskaktusz #21424 üzenetére
persze írok, de majd csak hétfő délután
most megyek pihenni, holnap de. meló utána meg írom a hozzá valókat
-
m.tomi4
tag
válasz
kiskaktusz #21416 üzenetére
-
m.tomi4
tag
válasz
kiskaktusz #21411 üzenetére
helo
az n5010 is melegszik
sufni megoldás de segít:
hasonló a te kupakos megoldásodhoz.
van ez a fehér filc anyag a székek aljára, na én ebből ragasztottam a gép hátsó felére 3-3-at (egymásba a gyári gumira), előre meg 1-1-et.sokat segít:
-
Avicularia
veterán
válasz
kiskaktusz #21383 üzenetére
Ezeket a dolgokat mindig a barátnőmre hagyom,jobb az úgy,ő perfekt svédül.
Egyébként úgy tudom a svédek 95%-a beszél angolul. -
Chaser
legenda
válasz
kiskaktusz #21380 üzenetére
Sztem nem hülyeség lemérni.
-
Avicularia
veterán
válasz
kiskaktusz #21378 üzenetére
köszi
Ha jól emlékszem fel lett hívva a svéd dell és ők azt mondták,hogy ha EU országból való akkor garis,de lehet hogy keverem az acer-el,mert a dell előtt az akartam venni és nem én telefonáltam mivel nem beszélem túl jól a nyelvet hanem a barátnőm.
Mindenesetre a dell előtt volt egy hp dv5-öm azt simán megjavították itt ,pedig az is magyar beszerzés volt. -
Avicularia
veterán
válasz
kiskaktusz #21375 üzenetére
Ha megnézed az adatlapomat,láthatod,hogy nem Magyarországon élek,de onnan van a gép.
Most legalább kiderül ,hogy a nemzetközi gari működik-e ,mert már hallottam mindenfélét.
De gondolom amíg a dell progija nem ír hibát,addig nem cseréltethető. -
mghltm
addikt
válasz
kiskaktusz #21280 üzenetére
ha kulso kijelzon mindig hibatlan, akkor az alaplapod/vga-d rendben van. vagy a belso kijelzo panel hibas, vagy az osszekoto kabel. kerj szervizt amint lesz ra idod!
-
Chaser
legenda
válasz
kiskaktusz #21278 üzenetére
Ha külső monitoron nem csinálja akkor valszeg kábel gond, úgy tudom ledeseknél már incs inverter, mért is lenne. Nézd meg úgy mit produkál.
-
skatter
csendes tag
válasz
kiskaktusz #21264 üzenetére
De az opera eddig ment(azaz 2 hetet),s ez a gep is megy,mert az internet kabel a routerbe s onnan egy Ethernet kabel a gepbe ,a routerrel nem lehet a baj .+ a telomon is ugyan ugy ad jelet,s megy rendesen.valami a laptopban lehet ,csak nem tudom mi,lehet en almomban valamit osszenyomkodtam ,de nem valoszinu.Felteszem a Mozzila-t egy stickrol s hatha fog menni. :0
-
premete
veterán
válasz
kiskaktusz #16411 üzenetére
Legegyszerűbb, ha a Dell oldaláról letöltöd a bt. drivert és telepíted.
-
formasu
tag
válasz
kiskaktusz #16270 üzenetére
szóval, ha lejár a forgalmazói 1 év szervíz, akkor a dell emberei házhoz jönnek?
Ehhez nem tudok szólni, mert nálam nem volt szervízgari, csak a 4 év helyszíni a HRP-től. Ez a gari jegyen is rajta van. Nem én kértem, ezt így adták el! Amikor bejelentettem telefonon a hibát, egyeztették a gyári számát, és mondták, hogy jönnek házhoz! Nálam már gari jegyet sem kértek. Volt másik cég, ha ott vettem volna, akkor pl: 2+1 év gari, volt, ahol 1 év garit adtak.
Gondolom, a vételtől függ, hogy ki vállalja rá a garit, hogy milyen, és meddig szól. -
pumukli23
senior tag
válasz
kiskaktusz #16270 üzenetére
A dellnél két féle van.
Szervizgarancia (az olcsóbb, otthoni gépekre) és
a helyszíni garancia (elsősorban üzleti gépekre).Szervizgarancia is lehet jó, szerintem szerviztől függ, bármelyik dell partnerhez beviheted. (?)
-
formasu
tag
válasz
kiskaktusz #16268 üzenetére
Én amikor vettem a Dell Studio gépet, olyat, hogy nekem kellene vinni a szervízbe fel sem ajánlottak! Adtak rá 4 év helyszíni garit.
Azért érdekes, nekem azt mondta a szerelő, aki kijött, hogy bármilyen hibát a helyszínen 2, max 3 napon belül a bejelentéstől megjavítják! A szervízben miért "ülnek" rajta ennyi ideig?
Lehet, hogy a szerviztől függ mennyi idő alatt lesz kész. Egyiknél ennyi, másiknál annyi. A HRP-nél rövid az idő, és ezt a DELL figyeli is. A ma megkezdett munkalapot még ma le is kell zárniuk! -
pumukli23
senior tag
válasz
kiskaktusz #16255 üzenetére
Remélem nem mondok hülyeséget, de win7nél szerintem nem kell átállítani ATA-ra. (Bár ha átállítod, akkor sem illene ilyesmit produkálnia..)
Állíts vissza mindent gyárira, és próbáld meg egy másik telepítővel. Ha a hiba megmarad, akkor szerviz. -
pumukli23
senior tag
válasz
kiskaktusz #16248 üzenetére
Pontosan mit takar, hogy nem bootolt? Hol állt meg a töltésnél?
Próbáld ki egy másik win7-tel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Alkoholista nevelde
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest