- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
adika4444 #52205 üzenetére
szia!
öröm bódottá! Milyen állapotban van?
a bill. kényelmes, de a 8470p-n is halkabb és a Vaiomon is halkabb volt a szigetes. de itt van világítás és kényelmesebb.
Munkaidőben a 8470p-t zúzom és nekem is hangos.... de a zsanérja viszont beton.W10-et tettél rá?
Mért akarod letiltani a touchpadet?Murdi: valid, kipróbáltam, letiltja.
-
-
soldi3r
veterán
válasz
adika4444 #52084 üzenetére
Nincs pocokeger.
Azt, hogy milyen particios tablara telepited a rendszert, annak nincs koze a gephez.
Drivereket a Delltol erdemes feltenni, egyeb extra program nem kell. Van .cab fajl, csak eszkozkezelobol be kell tallozni mindent.
M.2 meg hirekben sem volt, amikor kijott az a noti -
soldi3r
veterán
válasz
adika4444 #52071 üzenetére
6330. Nem sokkal kisebb, mint egy 14"-es, ezert nem a legjobb valasztas. A kijelzoje borzalmas, mostanaban nem lattam rosszabbat.
Egyebkent 3 evet kibirt nalam a munkahelyen, szoval eleg jol ossze van rakva. A HDD felett kicsit meghajolt a plamrest, kopik korbe a muanyag diszcsitk. Illetve valamikor elrepedt nalam az LCD bezel, de eleg sokat utazik mostoha korulmenyek kozott. -
soldi3r
veterán
-
embe
nagyúr
válasz
adika4444 #51277 üzenetére
Ok. De még egyszer: A nagy DELL ilyen szar? Nekem van egy kis asztali DELL gépem is, minden ok vele. HP Elitebook minden ok.
Ezt egy ismerősnek vettem, és mondjam at, hogy a beharangozott DELL márka ilyen szar?
Az meg nem érdekel, hogy az elit kategória supportja milyen. Ha egy 130eFt.-os gépnek ilyen szar, akkor húzza le magát!Tudsz adni egy jó, és működő linket ehhez a driver packhoz? Köszi!
-
mouzrr
őstag
válasz
adika4444 #51232 üzenetére
Pont azért vettem hogy ne a kábellel kelljen szenvedni, pár hónapig kibírtam de már szeretném wifivel is. Mindenféle drivert próbáltam már. Az lehet kapcsolatba hozható ezzel hogy Win10 mindig kékhalált kap? Tiszta telepítésnél is, véletlenszerű időpontokban.
Csak ha már a harmadik csere után sem lesz jó akkor gondolom nem az adapter rossz, hanem valami a gépben, és akkor lehetőségem lesz valamit mondani hogy adjanak egy másik gépet vagy javítsák meg normálisan?
A wifiadapter beállításaiban is állítottam már mindent, és minden beállítás mellett ugyan ez jön elő, több routerrel is.
-
McLaca
őstag
válasz
adika4444 #50680 üzenetére
Köszi, valahogy így sejtettem én is. Beleásom magam akkor a procik (és a bennük lévő videovezérlő) trljesítményébe. Megszoktam a könnyű szerelhetőséget (újrapasztázás, hűtő takarítás, RAM csere, kívülről cserélhető HDD, ODD) és az NBD garit, meg a robosztusságot, szóval a 64xx széria felé húz a szívem ( a pénztárcám nem, de valamit valamiért
).
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged