Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz
anorche1 #54224 üzenetére
Köszönöm!
(#54225) yanna: nem használok ilyeneket... 1x használtam eddig (Delles) és most ez szűkségszerű....
Nem vagyok pistike, hogy hetente/havonta újra húzzam a gépem...Ahelyett, hogy másokat lenézel, fik*zol. (vagy tudom is én). inkább értelmes hozzászólást vigyél (csak egy javaslat és vélemény) a PH felületre.. Köszi!L
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
anorche1 #54108 üzenetére
Évekkel ezelőtt egy HP noteszem ment tönkre (elégtelen hűtés, bga-s lett) ezért onnan rendeltem egy Lati E6400-at, ahonnan Te is vetted az E6440-et. Felhívtam őket, hogy kérdezzek a gép állapotáról, mondták, hogy szép állapotban van, kissebb karcok vannak rajta. Ami fura volt, hogy fogalmuk se volt róla, hogy a billentyűzet villágítós-e, van e benne bluetooth, etc...
Mikor megkaptam a gépet és kibontottam eléggé csalódott lettem, a szépnek hirdetett gép le volt harcolva, a Dell logó hiányos volt, fedlap teljesen kopott volt, a kijelzőn több mint 10 helyen volt pixelhibás.
A pozitív része annyi volt, hogy a gép árának a visszatérítését gyorsan ügyintézték.
Ajánlom a másik ***system () boltot, klassz noteszeik vannak nagyon szép állapotban.
-
anorche1
őstag
válasz
anorche1 #54101 üzenetére
Persze hogy ennyit szívokna géppel, ha szar a ram. 51% nál tart a memtest, és pass: 0 errors: 163 -nál járok.
Eddig a notebooksystem ről nem olvastam sem jót sem rosszat, most fog majd kiderülnina hozzáállásuk. Remélem eladás előtt felirták a ramok pontos típusát, különben jöhet a vita, hogy én kicseréltem a ramokat, ők nem ezzel adták el nekem, és mekkora egy szemét vagyok.
Azért remélem a 2 modul közül valamelyik hibátlan, higy tudjam a hétvégén használni a gépet. -
Tóniszomszéd
csendes tag
válasz
anorche1 #54101 üzenetére
Egy live ubuntut (14.04 vagy 16.04) mindenképp érdemes lenne kipróbálni. Úgy emlékszem, az, ha nem is kezeli tökéletesen ezt az ALPS förtelmet, de legalább minden gomb működik vele. Ha nem, akkor lehet, hogy tényleg szerviz.
Esetleg a diagnosztika a BIOS-ban?-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Más: mennyire normális, hogy viszonylag alacsony, de állandó CPU használat mellett forró lesz egy Inspiron 7559 billentyűzete? Linux van a gépen, windows-t nem áll szándékomban használni, ha nem muszáj.
-
anorche1
őstag
válasz
anorche1 #54100 üzenetére
Biosban a gombok működnek, de a pöcökegér nem. Felraktam a Windows 7 -et, ot driver nélkül a gombok működnek, és pöcökegér megint csak nem. Driver -rel se a gombok se a pöcökegér nem működik
Próbáljak meg egy linuxot, es ha ott sem jo akkor szerviz?
Van itt 6440 tulaj? Neki működik rendesen? Megtudná nekem nézni az eszközkezelőben a driver verzióját?
És van valami oka, amiért a bios alap beállításban a sata -t raid -re teszi?
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
anorche1 #54089 üzenetére
Szia!
Ugyan nem Dell, hanem HP üzletim van, de nálam is volt/van 2 dolog:
1. BIOS-ban engedélyezhető/tiltható-e?Mert akkor ott is nézz körül.
2. Az enyém is volt már szétszedve és nem dugták vissza a kábelét a pöcökegérnek.Gari lejárta után szétszedtem,visszadugtam és most működik,bár én soha nem használom. -
balint355
aktív tag
válasz
anorche1 #54089 üzenetére
Sajnos a touchpades megjegyzéssel egyet kell értsek, igaz én egy E7440-et nyúzok, de szerintem a touchpad hasonló rajtuk. Egy HP Pavilion G6-nak jóval pontosabb és kellemesebben használható a touchpadje. Persze amúgy mindenben jobb a HP-nál, érezhetően jobb minőség stb, de a touchpad borzasztó
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
anorche1 #54009 üzenetére
Igen azt tudom . Most érdeklődtem a +2 év ingyen garanciával kapcsolatosan bár megmondom az őszintét nem értem az ingyenességet mikor fizetnem kell 7000 Ft-ot illetve az üzletben is ingyen ajánlották de van költségvonzata .
(#54010) soldi3r
Ma megnéztem személyesen a gépet és nem találtam jobbat /notebook topicban is ezt ajánlották .
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
anorche1 #53854 üzenetére
2 éve használok 5440-et (i5 4310U, 1600x900, NVidia GT720), összességében elégedett vagyok vele.
Anyaghasználat lehetne jobb, fedlap hamar összegyűjti az ujjnyomokat, de az összeszerelési minősége jó, nem nyekereg. Eddigi gépeim közül ennek a legerősebb a zsanérja, előtte használtam T400-at, T420-at, T430-at, mindegyik rövid idő alatt elkezdett lötyögni.
Touchpad-et 2 hét alatt fényesre koptattam, de a gombok jól bírják, puhán csendesen járnak. Billentyűzete jó, nagyok a gombjai, space sem fényesedett ki, alátámasztása lehetne jobb.
Ami nem tetszik, hogy 15W U proci ellenére eléggé meleg a gép alja és folyamatosan pörög a ventilátora net/filmnézés közben is.
Akksi idő szuper, közepes fényerőn wifi-vel 6-8 órát megy (6 cellás akksi).
Kijelzője maxon nagyon erős a fényereje, 45%-on használom.
MSata SSD-t tettem bele (Kingston ms200 120GB), tud róla boot-olni, azon van az OS.
A noteszt használtan elég olcsón meg lehet vennni -
tamas.nick
aktív tag
válasz
anorche1 #53843 üzenetére
Az első szám jelöli a szériát
3 - átnevezett Inspiron mint a ThinkPad esetében az Edge
5 - mondhatni belépő üzleti szint, gyengébb anyaghasználat, de így is minőségibb mint a többi konzumer gép
6 - minőségi anyagok Tri-meta magnéziumötvözet, StrikeZone merevlemez védelem
7 - üzleti ultrabookmásodik a kijelző méret
harmadik szám jelöli a generációt
0 - Core 2
1 - Arrandale
2 - Sandy Bridge
3 - Ivy Bridge
4 - Haswell
5 - Broadwell
7 - Skylake
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Sweet.tv - internetes TV
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged