Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
Új hozzászólás Aktív témák
- 

anorche1 őstag válasz  anorche1

üzenetére anorche1

üzenetérePersze hogy ennyit szívokna géppel, ha szar a ram. 51% nál tart a memtest, és pass: 0 errors: 163 -nál járok. 
 Eddig a notebooksystem ről nem olvastam sem jót sem rosszat, most fog majd kiderülnina hozzáállásuk. Remélem eladás előtt felirták a ramok pontos típusát, különben jöhet a vita, hogy én kicseréltem a ramokat, ők nem ezzel adták el nekem, és mekkora egy szemét vagyok.
 Azért remélem a 2 modul közül valamelyik hibátlan, higy tudjam a hétvégén használni a gépet.
- 

Tóniszomszéd csendes tag válasz  anorche1

üzenetére anorche1

üzenetéreEgy live ubuntut (14.04 vagy 16.04) mindenképp érdemes lenne kipróbálni. Úgy emlékszem, az, ha nem is kezeli tökéletesen ezt az ALPS förtelmet, de legalább minden gomb működik vele. Ha nem, akkor lehet, hogy tényleg szerviz. 
 Esetleg a diagnosztika a BIOS-ban?------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Más: mennyire normális, hogy viszonylag alacsony, de állandó CPU használat mellett forró lesz egy Inspiron 7559 billentyűzete? Linux van a gépen, windows-t nem áll szándékomban használni, ha nem muszáj. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 350 G2 i5-5200U
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo E14 G4 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 40Gb Ram Gyári Garancia Boltból Számlával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest