- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozi71
senior tag
válasz
Magnum_ #53070 üzenetére
Az van a mostani gépében is, majd átszerelem ebbe.
Csak nem tudom az új géphez adott win10 hogyan fog átmászni arra.
Olyan kivitelt veszek amihez jár a Win10. Adnak telepítő lemezt is , vagy csak a kód?
Ha csak a kódos verzió akkor ,Dell honlapról kell hozzá a Win, vagy Microsoft oldalról is jó? -
-
-
hito
nagyúr
-
4264adam
veterán
-
Dhampir
félisten
válasz
Magnum_ #52602 üzenetére
Lásd motifator hozzászólását.
(#52607) AxBattler
Még előny is lehet, ha nem kell nagyobb teljesítmény. Ellenkező esetben nehéz ügy, ki kell várni egy jó ajánlatot.
-
válasz
Magnum_ #52502 üzenetére
Igen, garanciálisan. Nem tudom milyen a magyar garanciáztatás, de itt Lengyelországban úgy néz ki eléggé flottul megy. Elég volt a service tag-et megmondanom és már intézte nekem, meg sem kérdezte, hogy kell-e a billentyűzet. Korábban az adataim megadásával azonnal küldte az infót, holnap szállítja ki UPS. Le a kalappal, meg is írom a cégnek holnap.
-
-
haxxika
senior tag
válasz
Magnum_ #52439 üzenetére
Mondjuk most találtam egy ilyet.
Jónak tűnik, csak megvárom a fizut és lehet venni. Vinyót háttértárnak nézzek 7200-ast vagy elég az 5400? Rendszer úgyis az SSD-ről fut.
-
aizen92
addikt
válasz
Magnum_ #52343 üzenetére
1. Az volt az egyik ok. most másfél kilós. Könnyű is és erős is mellé. (és hál' égnek csöndes, ritkán pörög fel a venti., pedig nem kímélem )
2. volt rajta X giga anyag. és arra lettem figyelmes hogy D meghajtó 2 hónap alatt 2-szer lett megnyitva az is zene miatt.
Így kiszedtem és csináltam belőle IcyBox-szal egy külső winyót.
3. Illetve ezt csak a cégnél használom már, csak hétvégére hozom haza. Asztaliban van 1,25 terra. Az bőven elég.
Laptop meg hétfőtől péntekig bent van és mivel minden felhő vagy shared folderben csücsül nem nagyon pakoltam HDD-re semmit adat tárolás gyanánt.- De kövi hónapban lehet veszek bele 2.5"-es 250 gigás SSDt és eladom ezt a 128as msatat.
sok git repo van rajta és fogynak a gigák ( visual studio, android studio etc. ), eléggé zabálják a helyet. -
adika4444
addikt
válasz
Magnum_ #52283 üzenetére
A boltban. Ha közel rakom a fülem a ventihez akkor hallani a kerregést. Ezért nem zavaró fülessel
meg távolabb
De a wi-fi már megint beszart, eddig ment. Most néztem mert kellett volna picit, és letiltva azt írja...
Nem nagyon értem mi lehet...szerk:
Kinyomtam, akku+töltő ki, kapott SMBus resetet (30mp-ig a ki/bekapcs) és most megint megy a wlan.
Most komolyan játszadozni kell majd vele ha kábelen lógok a neten és elmennék wi-fi-t használni?
Mondjuk nekem még ez a nyanvadt Win is gyanús, átnézem nem szenved-e erőteljes energiatakarékossági mániában... -
adika4444
addikt
válasz
Magnum_ #52253 üzenetére
Hali!
Hidegindításnál nem csinálta, csak utána néhány órával ezt a kellemetlenséget, így a boltra nem mondanám hogy hibás, annyit tesztelni azért nehéz h mindegyiket akár egy napon át...
egyébként meg a korrekt, segítőkész hozzállás és az azonnali csere, a problémám teljeskörű korrekt kezelése nekem azt bizonyította, hogy nem volt ez szándékos, hiba meg bárhol lehet. Ilyenkor az ügyintézés menete ami sokat elmond a dolgokról... Na nekem ez volt 100%-os. Úgyhogy én a boltot nem tartom felelősnek...
Amúgy meg annyira ne lepődj ilyesmin meg, az iPhone-om is 2x meghibásodott, a régi laptopom is volt már szervizbe...
Pedig kíméletesen bántam az eszközökkel, de én a garis részt mindig megtapasztalom... -
adika4444
addikt
válasz
Magnum_ #52250 üzenetére
Milyen gondolataidban?
Egyébként én is sajnálom hogy ragasztották, de addig nem érdekel ameddig nem hal meg az SSD-m, azt pedig nagyon remélem hogy soká fog vagy akár soha...pontos wi-fi hibaüzi:
Emlékeztető
A WLAN-kártya továbbra sem engedélyezett. Az
engedélyezéshez használja a vezeték nélküli
kapcsolót vagy a gyorsbillentyűt.
OK
az nem nagyon érdekli hogy mindkét állásban próbáltam, neki azért kapcsoljam át. eltörni pedig nem fogom a kedvéért -
adika4444
addikt
válasz
Magnum_ #52207 üzenetére
Hali!
Win7 van rajta, és nem használom a tapipadot azért tiltanám. FN+f5 nem megy, de majd újrarakom rajta a win-t.
Most egy másik gond áll fennt. Ahogy beindítom a laptopot, bepötyögöm a jelszócskámat, majd ahogy nekiküldöm az entert, és bejő az asztal fullos fordulaton elkezd pörögni a venti, mint ha kb. énekelne vagy nem is tudom mihez hasonlítani ahogy zörömböl, és nem nagyon értem hogy ezt miért csinálja, most már elvileg volt ideje lehiggadni, de még sem akar. Örvendetes hogy kb. 40 fokon tartja a cpu-t, de nekem inkább csend kéneSzal mitől lehet hogy ilyen kis szelelős kedvében van a drága?
Köszi! -
SzaboZE
addikt
válasz
Magnum_ #52184 üzenetére
Igazából nekik nem érdekük, 7440-et már nem árusítanak, így ezért ezen nincs hasznuk. A microsoftnak lenne érdeke... Kevés lenne az a user, aki azért nem vesz új dellt, mert valamelyik régebbi tipus nem támogat egy új oprendszert. Pont a latitude széria az, ahol a nagyvállalati megoldás a cél, ott meg nem jellemző az, hogy a legújabb oprendszereket használják.
-
Rush77
aktív tag
válasz
Magnum_ #51924 üzenetére
Én is vigyáztam rá. De még (rendesen párnázott) táskában is
-
somasz
Topikgazda
válasz
Magnum_ #51871 üzenetére
A "teszt" óta a polcon van, nem nyúltam a 7270-hez.
A 7250-hez képest elvileg minimális a változás az ergonómiában, kicsit elvileg vékonyabb és könnyebb lett, az alsó burkolatot 8 csavar tartja, ez nem csak egy fedél, hanem szerkezeti elem lett. Nehezebb billentyűzetet cserélni (ahogy elnézem, alaplapot is ki kell venni...). Sokkal jobb az ujjlenyomat-szkenner.
Hardveresen előrébb van, kezeli az NVMe ssd-ket, DDR4, 6. gen core i procik, nagyobb akkuk (4 cellás 55Wh az 52Wh helyett).
Szerintem nagyon blama, hogy HD TN kijelzővel adják alapból, de legalább létezik hozzá FHD matt IPS, nem csak fényes multitouchos.Ide feltöltöttem pár hevenyészett képet, összelőttem egy 7240-nel összehasonlításképpen, meg lőttem egyet a belsejéről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest