Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• user26

senior tag

Sziasztok!
    Köszi szépen az infókat!
    Nem, nem most akarok azonnal váltani, érdeklődnék első körben, közben tegnapi írásom után vissza olvastam 1-2 oldalt, ahol leírtátok a választ, elnézést miatta, hogy nem néztem körbe a kérdésem feltevése előtt.
    Irtátok, olvasgatok róla, egyik részről ki próbálnám, a másikról nem. Kipróbálnám, hogy hm, vajon milyen nálam ezen az adott gépen, de mivel elég "jól" be van lakva, állítva, napihasználatos nem piszkálnám.
    Ezért gondoltam, és kérdeztem, hogy milyen másik Dell model lenne opció esetleg, amire simán felmegy semmi móklás nélkül. Lehet, hogy a "trükkös telepítésel" fel menne, de mivel nagyon az elején van a Win 11, és őszinte lehetek, ez a tpm 2.0 hiánya későbbiekben mennyire lesz majd fontos, vagy nagyobb szerepe a zavartalan működéshez, nem tudom, de olvastam itt, és máshol is, hogy feltették jó meg minden, és aztán vagy valami nem működtt, vagy nem úgy. Első kérdés az volt erre, hogy a gépre megfel, a válasz nem.
    Jó, igaz most általánosítva írok, mivel személyes tapasztalatom nincsen és tartok tőle, hogy ha feltenném mókolva, belakom, X idő után össze omlik mint a kártya vár szívhatom a fogamat.
    Ezért igazat adok azoknak akik, a minek fel tenni még, várni kell vele lehetőség mellett voksolnak. Viszont a kipróbálók/használók táborába is csatlakoznék.

Új hozzászólás Aktív témák