- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
Sziasztok!
Kedvenc e6430-amhoz szeretnék venni új akkut, a régi már nagyon elhasználódott (89Wh é 68%on egy órát bír)
Nem kell már ilyen nagy, egy 60Wh-s is megfelelne bőven. Esetleg tudtok ajánlani olyan boltot vagy hardverapróst aki garantáltan gyári akkut ad el? -
PubliCat
tag
Dell Latitude E6540 (i7 4800 MQ, 16GB, 500 GB, AMD Radeon 8790)
Terhelés: böngésző (ph nyitva csak), outlook, aida 64, szkájp for business, total commander, snipping tool, meg a céges háttérfolyamatok arzenálja.
Ez attól, hogy nem normális, mi okozhatja? Nyilván van valami ghebasz vele csak prübálok rájönni hogy alap terhelésnél mitől mehet fel a cpu hőmérséklet 85-90°-ra, és miért van max 20% throttling a dologban...
-
Dhampir
félisten
válasz
Aethelstone #59292 üzenetére
Ez nem a gender, kinek a haja volt göndör esete.
-
sziasztok,
vettem egy angol származású xps 9360 gépet, és rögtön fel is merült pár kérdés, mert dell laptopom még nem volt
- garanciát lehet-e bővíteni, és hogyan? át kell íratni a nevemre, honosítani kell, esetleg egyik sem?ellentmondásos infókat láttam neten.
- utángyártott töltőt szabad venni hozzá, vagy csak gyárit? és létezik-e sima fekete téglatest alakú gyári töltő, vagy akik gyáriként árulják, valótlant állítanak, és csak a kis csinos kerek az igazi?
- van valami jó tipp dokkolóra? a gyári mocsok drága, és sok rosszat írnak róla. vagy maradjak a tb3 - displayport kábelnél meg egy usb hubnál (a vezetékes hálót el tudom engedni)
- a recovery partíciókat le lehet menteni valahogy? vagy ha cserélni kell az ssd-t, helyre lehet állítani? (a nagy partíciót nem venném bele, viszont ha csak a három recoveryt mentem le, hogyan teszem vissza, hogy működjön is? így néz ki a partíciós tábla:köszi!
-
the.odzsy
aktív tag
válasz
Aethelstone #59292 üzenetére
Viccet félre téve, köszönöm a gyors választ.
-
the.odzsy
aktív tag
válasz
Aethelstone #59290 üzenetére
Akkor úri asszony?
-
the.odzsy
aktív tag
válasz
Aethelstone #59288 üzenetére
Köszöntem! Egy úriember vagy!
-
the.odzsy
aktív tag
Dell Latitude E6540 i7 4800QM-hez van valami RAM kompatibilitási táblázat, vagy próbálkozni kell?
Illetve ezt elfogadja a gép: 8 Gb DDR3-1600 Samsung M471B1G73DB0-YKO?
Most akarok Ramot bővíteni és nem szeretnék mellényúlni. Van valakinek ezzel a géppel tapasztalata? -
nyaflaty
tag
Sziasztok!
A közel jövőben tervezek venni egy 7577-es inspiront. Olyan kérdésem lenne, hogy mivel sokat használnám kamionba, létezik e hozzá megfelelő teljesítményű autós töltő, vagy csak inverterről fogom tudni használni? Ahogy elnézem 180w-os táp jár hozzá
Üdv
-
Aethelstone
addikt
Hi!
Lecseréltem az E6440-es 4700MQ-s vasam egy E5450-es I5-5300U-s masinára....kicsit féltem tőle, de meglepően jól teljesít a hétköznapi, még a Java fejlesztési feladatokban is...kellemes nagyon
És a ventit szinte sosem hallom....
Igazából csak prociban térnek el, mindkettő SSD-s, 16GB RAM-os masina...
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Dell E6230 nem ad képet saját képernyőjén, de külső monitoron tökéletes. Mi lehet a gond? -
Ringman
félisten
lehet elsikkadt, vagy csak nincs rá megoldás? - vagy csak türelmetlen vagyok
ezzel lehet valamit kezdeni házilag?
dell e6430, kijelző káva: -
b4zsi-
őstag
Hello!
Érdekődöm, hogy van-e valakinek ilyen tablet+laptop készüléke?[link]
Szeretném a meglévő tabletem kiváltani, de mellette meg nincs most laptopom és azért néztem ki ezt a Dellt.Ár-érték árányban megéri szerintetek?
-
somasz
addikt
válasz
tvamos #59267 üzenetére
Minden további nélkül megy az msata és a w10 is. Memoriakártya olvasó drivert kell zipkicsomagolva telepíteni a 8-as driverből, meg a freefallsensort az m6800 10-es driverei közül. A többi simán menni fog.
T1000: azt nem a win hozta létre, törölheted. W telepítésnél törölj minden partíciót, ha nincs rajta fontos adatod. Az ssd-t használni kell, nem óvatoskodni. Csak ne pakold csurig, attól belassulhat.
-
amargo
addikt
válasz
T 1000 #59263 üzenetére
De tudhatod használni elég csak törölni kell a partitiont és összevonni a meglévőhöz. Csak az unallocated space-el az ssd-t kvázi kiméled a korai elhasználódástól, ezt érdemes megfontolni.
Most nehézem, hogy a 11GB os is fel lett csatolva és formázva. Szerintem kicsit olvass utána, hogy egy ssd-t miként érdemes használni. -
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Van itt egy M4600 nekem:
DualCore Intel Core i7-2620M, 3200 MHz (32 x 100)
Intel Cougar Point QM67, Intel Sandy Bridge
nVIDIA Quadro 1000M2 kerdesem lenne:
Lehet ezt valahogy Windows 10-re upgrade-elni?
Tudok en ebbe tenni valami msata ssd-t?Elore is koszonomma valaszt! Udv, Tomi
-
törölt tag
Hali!
Nekem egy 17"-os használt noti kéne 3. vagy 4. generációs i5/i7 procival ha lehet Dell márkájú. Fontos,. hogy matt nem érintős kijelzője legyen. Gondolom sima Intel GPU nincs csak dedikált. Inspiron 7000 széria a megoldás?
-
T 1000
aktív tag
Sziasztok! tegnap vettem egy E6330-as gépet, eddig nagyon tetszik. Toltam rá egy friss Win 7-et, de már a telepítésnél is feltűnt, hogy a 120 Gb-os SSD-n több partíció. Ez így rendben is van, van rajta egy 500 mb-os partíció a rendszer számára fenntartva, egy 472 Mb-os rendszer helyreállítási partíció, de a maradék hely 2 partícióra oszlik, amit nem tudok egyesíteni. A Win telepítő alatt sem tudtam, hiába töröltem és próbáltam egyesíteni, nem engedte. Tudtok segíteni, hogyan egyesítsem a másik két partíciót?
-
tucsok.
senior tag
válasz
allein #59257 üzenetére
Sziasztok!
Rendelkezem egy Dell 7559 notebookkal amiben található egy Intel® Dual Band Wireless-AC 3165 vezeték nélküli hálózati kártya amit cserélni szeretnék Mu-Mimo képes újabb vezeték nélküli kártyára. Kérlek segítsetek melyik jöhet számításba lecserélni az eredetit?
Köszönöm
-
half333
őstag
Üdv! Van egy Dell E6220-as laptopom,és vettem egy 25” ultrawide monitort. Erre rákötöm,és ilyen szerintem nem létezik! Ha a laptop teteje le van csukva,mert ugye monitorra van kötve 0.8mbps a net,ha felnyitom 11.0 ha kihuzom a hdmi kábelt 23 volt a legjobb. Ebben semmi logika. Találkozott már valaki hasonlóval?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Nintendo 3DS és DS topic
- OLED TV topic
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Díszdobozos QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe /MILLIÓ/
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest