- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dhampir
félisten
válasz
the.odzsy #60088 üzenetére
Köszi!
Persze megértem. Engem ez nem akadályozna meg az alkalmi játékban, csak kíváncsi voltam rá, hogy vajon be lett-e fogva erre is. Régebben ennél lényegesen gyengébb gépekkel is futtattam játékokat.
Az sem szokott zavarni, amikor néhanapján a nem kimondottan gamer kinézetű gépre rámondják, hogy az nem játékra való. Nyilván, de nem is fogom gügyögő hangok mellett felmasnizni és Barbie-házába rakni. Pont az ilyen gépeknek jó a hűtése és kellő merevséggel, erősebb anyaghasználattal bírnak, mint a konzumer, silányabb darabok. Néha jóleshet kikapcsolódásként egy-egy könnyebb játékot futtatni vagy filmre, stream-re.
-
allein
addikt
válasz
the.odzsy #60032 üzenetére
Idle módban felpörög a venti és stabilan 3500 RPM-en megy, ez a gondom. Semmi komoly nem fut, böngészek, ennyi az egész. Nem tudok mit mondani a tisztításról meg a pasztázásról, 3 napja vásároltam a gépet.
(#60031) z0d1@Ku$ - hőfokra nincs panaszom, az valóban rendben van mindkét konfig esetében.
-
the.odzsy
aktív tag
válasz
the.odzsy #59534 üzenetére
Igazából csak kíváncsi lennék rá, nem nagyon fontos úgy is beteszek a helyére egy msata-s SSd-t. Ha kell dugok bele USB-s adaptert. De azért bosszant, hogy nem működik. Németországból vettem, ott rajta volt a Windows 7 egy 500 Gb-s Hdd-n, de nem néztem meg. Csak beleraktam az SSD-t, biost frissítettem és állítottam át, és itt szembesültem a dologgal. Vissza tettem a HDD-t de a Widows nem indul el, akárhogy állítgatom a biost.
Szét vet az ideg!!!! -
DoItYourself
addikt
válasz
the.odzsy #59462 üzenetére
3 és fél éve használom, nagyrészt dokkolón, 2 monitorral. Előtte asztali+laptop gépem volt, teljesen kiváltotta az asztalit, és nem kell két gépet karbantartani. A venti zajongástól eltekintve semmi problémám nem volt vele, a 2 magos i7 munkára nekem bőségesen elegendő (még felezve is
), pedig nem csak excel-t és word-öt használok. Mondjuk sokat segít rajta, hogy a hdd mellett van benne ssd is, a rendszer arról fut.
-
PubliCat
tag
válasz
the.odzsy #59341 üzenetére
Lehet te belenyulsz a dologba, es nem lesz ilyened.
Ez ceges gep,masodik vagy harmadik tulaja vagxok a 3ev alatt,elozo tulajtol biztosan kapott hideget meleget... nalam fokent dokkolon volt hasznalva, a cegnel sok ilyen lapos van.
Neha takaritani meg pasztazni kell es sztem nem lesz vele gondApropo,erre jitt bios update? Szoftveresen csak ugy rudtak leboltolni a bios update folyamatat a ceges it guruk,hogy reinstall kellett mert a butlocker nem engedte maskent.. wtf.. valakinek tapasztalata ilyenekkel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trollok komolyan
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazon Kindle
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest