- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Carobetto #4916 üzenetére
elvileg minősgben jobb a Latitude. namost szerintem ez nem sokkal érezhetőbb. kívülről ugyanolyan műanyag mindkettő, csak a Latitude váza belül ugye fém. ettől még mondjuk egyiket sem szivesen ejteném le.
viszont a busyness class gépeknek van pár hátránya, ami számomra elviselhető, de mégis kellemetlen: nincs kártyaolvasó, nincs webcam, nincs s-video kimenet, a mono hangszóró azért nem szól úgy, mint akár a régi MSI-mben, nincsenek multimédia vezérlő gombok. ezzel szemben még teljes terhelésnél sem érzem, hogy melegszik (mármint nem süti a kezem, bár mondjuk az asztal felé elég meleg, de valamerre csak el kell vezesse a hőt), meg van rajta soros port (amit meg 10 éve nem használtam kb, amióta létezik ps2/usb egér...).
egyébként szerintem a külső minőség nem sokkal jobb a két kategória esetében. mármint ránézésre. szóval otthoni használatra nem érdemes szerintem Latitude-ot venni, akármennyire is arra esküsznke itt a géniuszok a fórumon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Ideapad 5 14" FHD IPS Ryzen 5 5500U 8GB RAM 256GB NVME SSD Magyar Vil. Bill. Garancia
- Lenovo mini laptop suli kezdésre!
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest