Hirdetés
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
emill
tag
Igen, ez a ''termékismertető'' lenne amit fentebb írtam. Kb. 10 oldal, de semmi hasznos nincs benne (újrahasznosítás, biztonsági intézkedések, stb.).
Letöltöttem a delltől egy service manualt meg egy user guide-ot html formátumban, azok elég jók, de akkor se értem miért nem lehet mellérakni egy magyar haszn.ut-t is. Na de nem lényeg, csak kérdeztem, hogy hol lehet, de akkor úgy tűnik ezt nem adnak hozzá.
Ha jól emlékszem itt olvastam valahol valamikor, de már nem találtam hiába kerestem (lehet, hogy előrébb kellett volna keresnem), hogy a laptop ''csipogása'' másokat is zavar és kérdés volt, hogy hogy lehet elhallgattatni. Próbáltam a hangerőszabályzóval mind a három csúszkán, de egy kicsit se lett hallkabb. Nem tudom akkor erre a problémára sikerült-e megoldást találni, de ha igen akkor megköszönöm ha valaki leírja a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Részletfizetés. Utolsó darab! Dell Latitude Ultra7 12 részletre, bank nélkül, azonnal vihető!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest