Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
Új hozzászólás Aktív témák
-
formasu
tag
válasz
ArrayOfLilly #10451 üzenetére
Nem így akartam, de ez lett!
Addig variáltam a "C" partícióval,
/ a végén sikerült 50 G-ra csökkenteni a "C"-t, de akkor meg a maradékkal nem tudtam mit csinálni, mert már volt 4 db partícióm, és ez volt az ötödik!, és nem engedte, de csak a GParted-el, a Hiren's CD-vel nem!, mert Driver probléma volt mindig /,
hogy a végén már rossz helyre kattintottam, és mindent letöröltem! Lett egy darab üres winyóm!Elővettem a régi Vista DVD-met, és CD-DVD Driver hibát írt ki, hogy kell neki a DVD driver.
Ezután elővettem a Dell Vista DVD-t, és valószínű, hogy azon volt, mert azzal a DVD-vel sikerült a partícionálás, 50G-ás lett a "C", a maradék meg a "D", és a Windows Vista telepítése is.
A Dell-től kapott Driver CD-ről fel lehetett telepíteni a Drivereket hozzá, egyebeket csak válogatva, és keveset tettem fel. Az Eszközkezelőben nincs kérdőjel, minden OK, a gép megy! Mindent nem próbáltam, de amit igen, azok mentek a gépen, és néhány szükséges progi is fenn van már .
A Virtuális Memóriát a "C"-n megszüntettem, és a "D"-re tettem, fix: 4GB-al, és nem xGtól-yG-ig!Most megy rá az SP1, már a vége felé jár..
Még az SP1 előtt simán meg tudtam csinálni a Ghost-os mentést, / a Dell-es, gyári feltelepítettről a mentés sem sikerült, mert hibával mindig leállt! / ez már a "Recovery Partícióm", és nem kell hozzá már semmi Dell-es akármi, innen bármikor vissza tudom állítani a szűz, jó rendszert, 3-4 perc alatt..
Régebben írtad, hogy van neked a TouchPad-ra valami jobb Drivered!
Miben jobb a Tied a gyárinál? Esetleg honnan tölthetném le? Ha XPS-re jó, remélem, a Studio-ra is jó lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Gaming notebook topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Razer Blade 15 Advanced Gamer laptop
- Gigabyte Aorus 5 Gamer laptop( i7-12700H, RTX 3070)
- Thinkpad T480s 27% 14" FHD IPS i5-8250U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest