- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mezis
félisten
válasz
perge666 #43946 üzenetére
Google: "ide - sata átalakító"
-
SOAD19
addikt
válasz
perge666 #43940 üzenetére
Nyugi, én is nagyon-nagyon sok mindent nem tudok!
Például, hogy anno, a kezdtek kezdetében mi is volt, miből lett az univerzum, az idő, tér, és a többi, és a többi. Mert, hogy is van az, hogy egyszer a semmiből, egyszerre csak kialakult a világunk.
Ha, valaki tudja a választ, akkor mindenképpen ossza meg velem.
Itt egy kis olvasnivaló, el kellene már nekem is olvasni, de eddig még nem vettem rá magam: [link] -
ngabor2
nagyúr
-
törölt tag
válasz
perge666 #42424 üzenetére
És ez nem túl csicsás?
tiborandras: Az aljakategóriás Asus házak semmivel sem különbek, mint egy Mercury, MTech meg mittudomén milyen kutyaütő márkák vannak jelenleg.
sto1911: Már nem emlékszem pontosan, de valami nagyon alap dolog hiányzott belőle. Nem is volt sokáig a gépemen.
-
zolikaDB
veterán
válasz
perge666 #42426 üzenetére
A felteteleidnek a Cooler Master felelne meg. Hidd el, eg es fold, mint a mindent gyarto Asus es tarsai. Volt Aerocool is. Sirtam az elso CM haz belakasanal. Ugye nem tudtuk, mi a jo, 2 Aerocool utan.
Az egy dolog, h kivul milyen. Van most egy Giga hazunk. 3 HDD es 1 SSD es rottyon van, pedig ATX. Elolap egy sima muanyag lap, de van bent elotte egy venti. Minek??? Minek? CM ilyen hibat nem csinal. -
GIJoe
addikt
válasz
perge666 #42359 üzenetére
de érted, visszajön a pakk, - pár ezer Ft, az kit érdekel? (ennyi benne van, kell 1 kis ember ismeret, beszéltél e vele telefonon, értelmes pasas, v vmi óvodás...stb, aki eladó nem kockáztat ennyit hogy megvegyék tőle az ne adjon el.) de ha előre utalsz 20Eet, +semmi nem érkezik vissza... az már ciki
-
GIJoe
addikt
válasz
perge666 #42350 üzenetére
" amíg meg nem kaptam a pénzt,addig lerágtam mind a 10 körmöm!"
Ez azért butaság mert a postás v a futár nem adja addig oda a csomagot, amíg az ellenértéket nem rendezik!
Inkább akinek küldted az aggódhatott volna hogy nem 2 db, nagyméretű tégla van a csomagban.
Az előre utalás, sokkal rizikósabb már voltam ez ügyben x2 is rendőrségen jegyzőkönyvet felvenni, a bank tehetetten, ha kisértésű, akkor annyi, ha nagyobb akkor sajnos megélhetési bűnözés áldozata vagy és tanuló pénz...Nekem eleve az gyanús ha vki előre kéri a pénzt, érted te vagy az eladó te szeretnél megválni valamitől, és a vevő szolgáljon ki téged, nekem ez a fura
(a posta lassan köpi ki az ellenértéket ez tény, de vannak a futárszolgálatok, ha vki türelmetlen eladó... )
-
vlevi
nagyúr
válasz
perge666 #41681 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz, Microsoft Intellimouse 1.1a Sajnos már rég nem gyártják, de ez mindent visz. Amúgy nekem itthon egy A4Tech X7 van, ami szerintem szintén nem rossz egér. Nem vagyok hardcore gémer, vérpistike, szóval nekem megfelel. A gombokon szokott nálam megbukni 1-1 egér, ha nagyot csattan, vagy túl nehéz lenyomni.
-
mghltm
addikt
-
vlevi
nagyúr
válasz
perge666 #38385 üzenetére
A red veletlen eleresben lassabb a greennel is. Cserebe mehet 24/7-ben, es tenyleg semmi hangja, fogyasztasa is kisebb. NAS-ba van kitalalva, de nem dol ossze a vilag, ha pc-ben hasznalod, csak szerintem eppen a veletlen eleres lassusaga miatt rendszervinyonak nem a legjobb valasztas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Asztalos klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- Apple Watch Ultra, Gen 1
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS , I5-8265U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest