- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- One mobilszolgáltatások
- Nem nyílnak a Foldok?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
Teher a vállamon júniusig
Más:
Van a bakancsom, aminek picit megkopott az orra.
Ezzel cipész tud-e valamit kezdeni, hogy szép legyen mint újkorában?
Ha igen, hová érdemes vinni?
-
-
pohár
félisten
A járulékos lép vagy melléklép egy fejlődési zavarnak,
rendellenességnek tekinthető. Nagyságuk nem szokta meghaladni az 1-2 cm-t. Veszélyt nem rejt magában. Jelentősége csak akkor van, ha a lépet hematologiai betegség miatt el kell távolitani. Ilyenkor a meléklépet vagy melléklépeket is el kell távolitani. Adott esetben hasznos is lehet, ha pl. a lép sérülése miatt végzik a lép eltávolitását. Ilyenkor a melléklép veszi át az eltávolitott lép szerepét. Rendszerint mellékleletként, véletlenül fedezik fel jelenlétét.ideadták egy CD-n a CT-s képeket, brutáááál
-
-
-
-
Laraxior
titán
Csakúgy halkan, hogy az a mi pitánk volt...
-
werszomjas
addikt
Érdemes betérni 1-2 pékségbe megkérdezni, adnak-e el, én legutóbb pékségben vettem nyers pizza tisztát, isteni volt.
Az olyan arany közép út, nem is ilyen előregyártott, fagyasztott mű pizzatészta, és neked sem kell vele vesződni
Ha jól rémlik 200ft-ért vettem fél kg-ot, az kb egy 35cm-es pizzának megfelel, tehát 1 evésre bőven jó.
-
-
keccsa
aktív tag
Társasház csak az épület hátsó része, az első részen a varázsszereket áruló "örökké élők" (Forever Living), és a T-Systems Magyarország debreceni kirendeltsége vannak.
Ford szalon itt sose volt, az lentebb, a Szoboszlói úton működött, amíg be nem zárt. Munkaközvetítő sincs ott, a legközelebbi hasonló (Munkaügyi központ) az Erzsébet utcán, a kanyar előtt van.
Az épületnek pedig két köze van a Fordhoz. A tetején van egy nagy Ford embléma és a debreceni Ford szalon telefonszáma, illetve hogy ugyanaz a tulajdonosa (bérbeadója), mint a debreceni Ford kereskedésnek.
Az egyik következik a másikból... -
Laraxior
titán
Biztosan... ezért merül le: LagunaClub.
Este ötig csak feltölt annyira, hogy elmenjek vele dolgozni, aztán meg haza hajnali 2 körülAkkor már úgyis kihalt a város lehet veretni
Majd akkor rátölt a generátor.
szerk.: A központi zár már kinyílt
-
werszomjas
addikt
Nekem jövő hónapban lehet hogy lesz egy Gigabyte GA-MA770T-UD3P lapom eladó, plusz hozzá AMD Phenom II X3 720BE.
Ha nem sürgős
Bár még attól függ mennyi lesz az ösztöndíj, bele tudok-e kezdeni egy gépfejlesztésbe.
Multi, online játékokra ti milyen gépet vennétek.
i3 (pl 2120, 2130) vagy amd, (pl fx-6300)?
-
ngabor2
nagyúr
megint jön ez az off- nem off csata. egy párszor már le lett itt játszva, mindig azzal a végeredménnyel, hogy kötelezővé nincs téve, aki akarja, offba teszi, aki akarja, nem. ha csak adás-vétel lenne a piacon, akkor jogos lenne az off. de mivel adás-vétel-csevegés a lokál alfórumban, ezért a beszélgetés is on topik.
hogy meg lehessen különböztetni a piacos hsz-okat a beszélgetéstől, az sem indok, ugyan ennyi erővel lehetne a piacosokat is offba tetetni.
hogy ez csak adás-vétel legyen, a beszélgetős meg menjen át a talisba, az meg megintcsak lejátszott kör, mivel a beszélgetés a kis forgalom miatt épp azért került ide.
asszem minden opciót leírtam, nem hinném, hogy ezt ismét végig kellene rágnunk. és nem teszem offba
-
ati012
őstag
-
ati012
őstag
Furcsáltam is. A Lehel tudtommal nem gyártott mosógépet.
laszlo168: nem biztos h tuti befektetés egy 15 éves mosogatógép.
Mikróval mi a helyzet? Nekünk egy kb 10 éves NileLine van. Az utóbbi időben 2x volt működés közben egy kis hiba. Vmi robbanás szerű volt benne. Műanyag tányérbe volt kaja. Nem volt semmi fém.
-
ati012
őstag
Nagyanyáméknak most lesz 40 éves a Hajdú mosógépük. Napi használatban van.
Dédnagyanyáméknál keverő tárcsás van, napi használatban szintén. Nem szereti a modernet, bonyolult.
Az fogalmam sincs hány éves lehet.A mosogató gépünk most lesz 8 éves, megnézem milyen gyártó. MM-ből van, még az árcímke is rajta van.
Egyébként teljesen hibátlanul teszi a dolgát.A mosógépünkkel ellentétben. Abba volt már csapágy csere, motor csere, biztosíték csere. Kb 8 éves.
Van hozzá 2 donor gép, egy ideig még menni fog -
dudikpal
senior tag
-
(Nem akarok ebbe melyen belemenni, de) webshopot ne hasonlits ossze boltokkal, kerlek!
Az iponnal dolgoznak paran, van egy raktarjuk, mig pl. egy Media Marktnak hatalmas uzletei van szerte az orszagban, meg nagyobb raktarakkal, rengeteg eladoval, sok-sok kiallitott, kiprobalhato termekkel, vevoszolgalattal, demo napokkal (gondolj arra, amikor a Forum also szintjet megtoltik hazimozikkal), stb.
Felre ertes ne essek: nem akarom reklamozni oket, es semmi kozom hozzajuk, csak peldanak hoztam fel ezt a ket ceget!
stranger28: Ha tudnatok milyen arresekkel dolgozunk itt az informatikaba, elsirnatok magatokat
-
PindurAnna
Közösségépítő
Daa-raa szerint minden moderátor hatnak számít
Pistike akkora ujjal minimum három fő, na egyéni rangosok duplának számítanak, meg a többiek ketten meg két vendégSzóval vagyunk egy páran
Meg úgy szeretem amikor az itt hagyott gépemen bárki nyomkodja a klaviatúrát
Mit csinálnak a fiúk? Azt nem merem leírni
Na jó csak egyet..Anti matekozik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Házi erősítő építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest