- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borosz
őstag
válasz
Borosz #74734 üzenetére
Áreső!
Eladó:
- 2GB DDR2-800 Kingmax notebook modul - 4,5KIBM ThinkPad R40e notebook
- 2GHz Celeron, 512MB RAM, 120GB IDE Samsung HDD (96% health), magyar bill, eredeti töltő, 54M-es WiFi PCMCIA kártya, 2xUSB, ATI 330 IGP, 1024x768 kijelző, CD-RW/DVD reader. Netezni tökéletes, XP szalad rajta. Jó állapotban van. 8K -
Borosz
őstag
válasz
Borosz #74673 üzenetére
Közben adjunk-vegyünk is.
Eladó:
- 2GB DDR2-800 Kingmax notebook modul - 5KIBM ThinkPad R40e notebook
- 2GHz Celeron, 512MB RAM, 120GB IDE Samsung HDD (96% health, magyar bill, eredeti töltő, 54M-es WiFi PCMCIA kártya, 2xUSB, ATI 330 IGP, 1024x768 kijelző, CD-RW/DVD reader. Netezni tökéletes, XP szalad rajta. Jó állapotban van. 10K -
dbius
veterán
válasz
Borosz #74727 üzenetére
Közben szerkesztettem a hozzászólásomat. Az volt a probléma, hogy mivel az űrlap azon része, ami az új mosógép adataira vonatkozik, az nem szerkeszthető, hanem magától átemeli az adatokat.
Na ez reggel még nem működött, mint kiderült központi probléma miatt. Már működik, nem kell hozzá letölteni az excel táblázatot, hanem az energiakalkulátor használata során megjelölt új mosógép adatait automatikusan beilleszti az űrlapok megfelelő mezőibe.
Szerk: Ennél a pályázatnál nem a teljes vételárat kell kifizetned, hanem a pályázat során elnyert támogatással csökkentett összeget. A pályázattal elnyert összeget pedig a támogatói - vagy mi a neve - nyilatkozat alapján fogja tudni lehívni a cég, akitől venni fogod a készüléket. Legalábbis én így értelmeztem a kiírást!
-
Borosz
őstag
válasz
Borosz #74071 üzenetére
Bocs az újabb commentért, de elkészült a hirdetés is.
[S Advance NFC eladó] -
Borosz
őstag
válasz
Borosz #72659 üzenetére
Eladó Pulsar Pro MT3547 Wireless headset. USB stick-es vevővel - a leírással ellentétben. Alig-használt - szinte új. Dobozában. - 4K
32GB Kingston Data Traveler 3G 100 USB 3.0 - 4K -
perge666
veterán
válasz
Borosz #72441 üzenetére
Lumia 800-at csak azért nem vettem,mert arra sajnos nem jött már ki a win8,meg a 10 sem fog.
Néhány nap használat után eddig baromira tetszik,az anyagminősége is első osztályú,csak fura hogy minden este tölteni kell.
Péntek 15 óra óta hogy hazaértem a munkából már 3x kellett tölteni annyit nyomkodom most hogy ráérek. -
Borosz
őstag
válasz
Borosz #71949 üzenetére
Eladó pár apróság.
Mobil procik:
- Celeron 370 /1.5-1M-400/ - 500Ft
- Celeron 420 /1.6-1M-533/ - 500Ft
- Pentium 4 1.7/2M - SL7EP - 1K
- AMD Athlon 64-X2 QL64 2db - 2K
S775 Celeronok:
- 2.8GHz; 2.0GHz, 3.06GHz - ?
Egyéb:
- ATX 20pin->24pin átalakító - 500Ft
- Myaudio 7 tablet - törött LCD - ?
- Clevo M55G notebook (1024x768, Celeron M370, 256MB DDR2 RAM, intel WiFi, no HDD) 2db van belőle. Az egyik ki volt próbálva, szép állapotúnak mondható, indul és még anno XP-t is hajtott. HU bill. 1db töltővel - 6K
- Sokat futott Samsung Sata 500GB HDD néhány gyenge szektorral - 2K -
-
iscsu
tag
válasz
Borosz #68388 üzenetére
TV-nek van telepítést nem igénylő változata is (QuickSupport), ilyenre hibátlan.
-
Borosz
őstag
válasz
Borosz #67869 üzenetére
Eladó egy HP550-es noti. Lelakott állapotban, bár mechanikailag rendben van csak koszos. C2D procival. Memória és HDD nincs benne. Kijelző még jó lehet bár nem tudtam tesztelni. Bekapcsolásra nem reagál. 3 nap garral - a kijelző kipróbálása végett - odaadom az egészet 9K-ért, ha érdekel valakit.
-
zolikaDB
veterán
-
Zola007
veterán
válasz
Borosz #67619 üzenetére
MMtowerben azt mondták a srácok, hogy egész jók a Tendák
másikat nem ismeremAnnyit tudok, hogy 50 centis kőfalat a 841ND gyári antennákkat 5-ből 2 csíkkal abszolvál
841N panelba totál elég, nekem most az szórja, az egész lakásban megvan a sávszél 80%-a wifin
méricskélni meg androidra Wifi analyzier -
atike
nagyúr
válasz
Borosz #67633 üzenetére
Jaaaa.....
Szerintem nem. De a legjobban akkor jársz, ha valahogy össze tudsz hozni egy próbát...
Mondom simán lehet, hogy alapból gond nélkül működik majd. Sok ismerősnél működik gond nélkül panelban (netet osztonak egymás között okosan
) , de olyan is ahol gond volt. Abban viszont mindenki egyetért, hogy ha van arra mód, akkor vezetékelni célszerű...
-
mezis
félisten
válasz
Borosz #67619 üzenetére
Csak egy elméleti megjegyzés: Teljsen mindegy mekkora nyereségű antennával gyártják, az antennáról kisugárzott teljesítményt a szabvány szerinti maximumra állítják be (? 100 mW = 21 dB?).
Így tulajdonképpen egy kisebb nyereségű (2 dBi) antennákkal árultra csavarva nagyobb nyereségű antennákat, kijátszhatod a szabványt. De a nagyobb nyereségű antennának vedd figyelembe a sugárzási diagramját!Más kérdés, hogy beltérben a visszaverődések, interferenciák miatt a nagyobb nyereségű antennák csalódást szokott kiváltani. Talán max 5 - 8 dBi-ig érdemes kísérletezni.
Próbálj meg kölcsön WiFi AP-vel kísérletezni.
-
atike
nagyúr
válasz
Borosz #67619 üzenetére
...olyan nem jöhet szóba, hogy egy egyszerűbb TP-Link (mondjuk 841ND) - de amúgy bármelyik D végű jó, mert azon SMA csatlakozós az antenna, azaz cserélhető. És akkor kell még hozzá akkor akár 12dbi-s antenna is, és akkor már tuti jó lesz...
De szerintem ha van rá módod és lehetőséged, akkor mindenképp célszerű egy próbát tenni. Lehet, hogy a fentebb linkelt 841ND alapból gond nélkül átlövi...
-
7Sony7
addikt
-
Salex1
őstag
válasz
Borosz #65575 üzenetére
Én csak azt nem értem, kinek jó a vasárnapi zárva tartás?
-A boltnak rossz, hiszen nyereségtől esik el.
-Az embereknek rossz, mert nem tudnak bevásárolni (persze megoldható másik nap, de ez vissza fejlődés)
-A dolgozók nagy részének rossz, hiszen elesnek a hétvégi pótléktól (Ismerős mesélte, hogy szinte veszekedés ment, hogy ki menjen hétvégén, mert mindenki szerette volna a pótlékot) a szünnapot pedig így is megkapták.
-A dolgozók egy másik részének azért rossz, mert nem lesz munkája, hiszen kevesebb ember is elég.
-A gazdaságnak megint rossz, mert kevesebb lesz a forgalom, ezért kevesebb adó folyik be, és úgyszintén kevesebb adó folyik be az elbocsájtások miatt is. -
sto1911
veterán
válasz
Borosz #65399 üzenetére
Ja. Eddig Pestre fel lehetett menni egy alkalommal 3k-ert, most egy alkalom miatt lehet venni 15-20-ert eves matricat. Tokre megeri, legalabbis a sokkolt agymosottaknak.
Persze, van akinek megeri, de a legtobbnek megint nem
De legalabb azok otthon maradnak vasarnap a csaladjukkal
-
-
Bull Boss
őstag
válasz
Borosz #62720 üzenetére
Kedves Borosz, a fent említett leányzó egy szemét szélhámos ez van... Semmilyen anyagi problémája nincs, többször is látták már mattrészegen bulizni a LOFT-ba. És ha még vert is az apja pont nem érdekel... Be is ...szna ha minden sérült ember ilyen módon próbálná lelki sérüléseit orvosolni. Én szivesen adok olyannak aki tényleg rászorul bármikor. Van az a roma srác is, aki mindig öltönybe jár magát csak " polgármesternek " nevezi. Mindig adok neki mert ismerem és szoktam vele beszélgetni tudom milyen sorsa van.... Hidd el ha összefutsz majd ezzel a lánnyal egyszer akkor meg fogod látni mennyire aljas. Ezt a felfogást ne haragudj de nem lehet jóváhagyni, hogy ha őt bántották, akkor ő is kicseszik másokkal.....
-
gps76
őstag
válasz
Borosz #62717 üzenetére
Én régebben másoltam DVD-re VHS anyagokat,de mióta kifeküdt a Hi-Fi VHS magnóm nincs mivel lejátszani a kazettákat. A hdd-s felvevő megvan még,és elég jó minőségben tömöríti az anyagot,mert egy lemezre közel 2.5-3 óra anyag még nem kockásodik,egyszerű menüt is lehet csinálni vele.
-
-
Zola007
veterán
válasz
Borosz #62720 üzenetére
azért ennyire nem fekete fehér a dolog.
Azt én is utálom mikor hazudik valaki.
Volt olyan a nagyállomásom, hogy kért vonatjegyre a .igánycsaj, mert csak 200 ft hiányzott hozzá.
Adtam neki.
Azt nem tudta, hogy én lekéstem a vonatom, vártam egy órát, fél óra múlva megint jött, hogy vonatjegyhez hiányzik 200 ft. Mondom pont most volt áremelés vagy mi a tököm? legalább emlékeznél rá,hogy tőlem már tarháltál és adtam is.Ettől még az is sokkal jobb, hogy múltkor Malomparknál odajött egy csöves, hogy ő neki van gerince, nem hazudik, 450 ft egy literes bor, most nem éhes, de fázik, piára kell. Adtam neki egy 100-ast, hagy örüljön. Legalább őszinte volt, még ha nem is tetszik hogy elissza.
Vagy Pesten jött a nyáron egy 50 körüli néni, hogy édesanyjának kell gyógyszerre, mert cukorbeteg
Megkérdeztem pontosan mire - nem tudta, hogy biológus vagyok - megmondta a gyógyszer nevét, tényleg antidiabetikum, adtunk neki hárman 500 ft-ot.Ez utóbbi kettő nem fájt, még ha nem is arra költi, amire hivatkozott.
-
Scoobyka
addikt
válasz
Borosz #61973 üzenetére
Ez pusztan ertekesitesi marketing. Az ember ha a 299et latja valamiert olcsobbnak erzi mint a 300at. Fura, de igy van,pedig mind2 uanyiba kerul.
Xuldar:
Nem erzem atcseszesnek,mert nem akkora ertekdiffi van,mint az altalad emlitett pelda. Azonban ha megnezed 50.000-ert is nagyon kedvezo arajanlat,nem nagyon van ennyiert ilyen telefon.
-
KőkorSzaki
tag
válasz
Borosz #61582 üzenetére
Kedves Borosz, én is kívánom, hogy minden úgy sikerüljön majd, ahogy elterveztétek! Szomorú, hogy mid-career/experienced korban ilyen lépésre kényszerülnek sokan (az is hasonlóan szomorú persze, amikor a pályakezdő fiatalok döntenek így), nyilván nem véletlenül. Így kőkorszakiként én még emlékszem, amikor ezt a topicot (az első felvonását) beindítottad, ezért különösen nyomasztó volt mindezt olvasni.
-
Borosz
őstag
válasz
Borosz #61564 üzenetére
Itt lehet megkukkantani a kecót 85nm, 200-re a busztól..stb. szöveggel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest