- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Papaj x #146454 üzenetére
Ebben az a szomorú, hogy nem lett kevesebb alkoholista, hanem már annyira szegények az emberek, hogy nincs pénzük az alkohol kocsmában fogyasztásával járó felárhoz, hanem megveszik boltból vagy kifőzik maguknak.
Tehát ugyanannyi alkohol fogy, csak máshonnan szerzik be. -
diablo1984
veterán
válasz
Papaj x #142130 üzenetére
Nekünk 2 autónk van, az egyiket 3 éve, a másikat 1 éve vettük magánszemélytől. Volt az elmúlt években számtalan autóm, neppertől, kereskedéstől is, volt 2 motorfelújítás is(1 nepper átcseszett, 2. autóm volt, törött, pörgetett autóval), a másik kereskedésből, ott tudtam, hogy sz@r van a palacsintában(sikadik autó, csak tetszett, kellett egy hobbi) nem kicsi, de reménykedtem(hiába), a kereskedő úgy adta a cuccot, hogy szavatosságot semmit nem vállal érte, 2 nap múlva már darabokban volt a motor...
A mostani 2 autónk a célnak tökéletes, az asszonyén 3 év alatt összegyűltek a kopó dolgok(16éves opel), az enyémmel minden rendben(kopp-kopp, 11éves focus). Itt is ott is lehet jót venni, de a kereskedőnek fingja nincs, hogy mit árul, működik és kész, az hogy bucira volt törve azt tudja, csak elhallgatja, vagy kisebbíti, műszakilag fényezi még a sz@rt is. Én a rizsára nem vagyok kereskedésnél kíváncsi, dobja a kulcsot és hagyja hogy átnézzem és kész. Magánember sztorizgathat abban lehet valóság is, de attól még átnézem a cuccot. -
bul07
nagyúr
válasz
Papaj x #142130 üzenetére
Teljesen más neked
Egy sima közember mint én is simán be tud csapni egy nepperÖcsém több kocsit is vett neppertől
Nem mindig sikerült, volt hogy 100Km mentünk jött a Check Engine lámpa, pár hónap szerelgetés után kis bukóval megszabadult tőle (Seat ibiza)
De volt hogy ő is hibázott fával kitámasztott ablakú, központi zár hibás kocsit sikerült vennie, de végül a kereskedő javíttatta bár azt hiszem 30% öcsémnek kellet fizetni, mondjuk ez a kocsi utána évekig tette a dolgát nagyon szerette mindenki, egy Mazda 323 volt(évjáratra nem emlékszek)Amúgy a emlegetett nepper is megéri a pénzét
Még büszkén tett fel videót hogy úgy nyomnak át egy kocsit hogy átfestik a lengésscsílapítót mert nem volt papír a tunyig felfüggesztésre
Az lehet hogy az első tulajnak megsúgja hé következő vizsga kérdéses lehet ha kiszúrják, de ha azt eladja tuti meg se említi hogy mit tunyingolt a nepper hogy legyen papírja
Megjátssza a jófiút de ugyan olyan dörzsölt nepper a csávó -
Zsoleszhun
addikt
válasz
Papaj x #141899 üzenetére
Lényegtelen a szám mert a fertőzött készülékről is továbbküldi
itcafe link -
Papaj x
senior tag
válasz
Papaj x #141120 üzenetére
Persze a gumik kb. az autó értékével is vetekedhettek volna, de alapvető biztonsági dolgokról próbálunk meg úgy vitázni, amit majd akkor tapasztal az ember, amikor kifizeti a rezsi óradíjat, megtett kmtől függően, avagy neadj isten bármi emberi sérülést okozóan.
csicso82: most adtam el az egyik autómat, téli gumiban nincs 1000km, de azt úgy tettem meg "tudván", hogy megtettem azt, ami elvárható.
Van, lassan kb csak nincs itt előírva, a dotról meg nem is szeretnék beszélni. (mivel ők is tudják, hogy manapság az is meglepő, hogy az új éppen jó is) -
Cs1csó
titán
válasz
Papaj x #141113 üzenetére
Szerintem is az a jó megoldás, hogy van 4db téli kereked (felni +gumi készre szerelve) és 4db nyári és csak ezeket kell cserélgetni.
Akárhogy is alig vannak már igazi téli napok, kemény fagyokkal, attól még jellemzően 10 fok celsius vagy az alatti a hőmérséklet télen és akkor jobban muzsikál a téli gumi - és ez idő alatt a nyári sem kopik.A 4 évszakos annak jó - gondolom - aki nagyon keveset autózik és jellemzően városban sík területen, nyugodt vezetési stílussal.
-
mezis
félisten
válasz
Papaj x #141110 üzenetére
+1
Vezetési stílus, szokás, hegyvidék/Alföld kérdése is. 50 évvel ezelőtt a hátsó kerék hajtású kemény, diagonál gumival is tudtunk közlekedni, akár baleset mentesen is.
(Csak egy hűvösebb hétvégi egy helyben állás után sok km-en keresztül "döcögött" vele az autó: düm-düm, düm-düm,...) -
diablo1984
veterán
válasz
Papaj x #141003 üzenetére
Nekem van 2db method botom, ami 150g dobósúlyú, azokat mondhatni távdobásra vettem, igaz 1x használtam még eddig az egyiket, azt is csatorna pecára(nem arra való, csak ki akartam próbálni valahol), így még azt sem tudom, hogy távdobásra alkalmas-e. Asszem a következő lépcső lefelé a max 80g-os, a többi az ez alatti, a lágyabb botokat részesítem előnyben, így abból van inkább.
-
bul07
nagyúr
válasz
Papaj x #140307 üzenetére
Telekomost nyugodtan veheted mert független, és nem is mókolják annyira
Alcatel MW40V nem ajánlom, hallottam róla rosszat
Én a Huawei E5576-322 4G[link] venném már ha ilyen hordozható is elég
Én 2018 márciusa óta használok egy Huawei E5577C, eddig semmi baja (egy évig havi 10nap/24, majd 15nap/12óra), na meg néha néha viszem magammal a kocsiba
Előtte nekem egy Vodafone ZTE R216-Z volt, csak a vodafon annyira belenyúlt hogy hiába függetlenítettem, nem vodás sim-el nagyon macerás lett volna használni, minden egyes bekapcsolás utána a beállításokban kellet nyomni egy OK-t, és ugye annak még kijelzője se volt így áá nem
-
hentes555
senior tag
válasz
Papaj x #140264 üzenetére
Pont tegnap vagy tegnapelőtt olvastam a hírt, hogy a Digi újabb 34 településen vált elérhetővé, köztük Létavértesen is. Nem tudom pontosan milyen csomag kell, de van mobilnet elég jó áron, 1500 Ft/hó és 30 GB net van benne. Vagy van ilyen USB stickes megoldás, az 1000 Ft/hó és 50 Gb, de:
"A DIGINet Aktív 50 szolgáltatás igénybevételének feltétele a DIGI, vagy Invitel vezetékes televízió, internet és telefon, valamint műholdas szolgáltatásaiból legalább egy szolgáltatás igénybevétele, vagy amennyiben az Előfizető még nem rendelkezik ilyen szolgáltatással, akkor vállalja, hogy legalább egy ilyen szolgáltatásra előfizetést köt a DIGI-vel vagy az Invitellel." -
mezis
félisten
válasz
Papaj x #140264 üzenetére
Gondolom a stabilitása hasonló lehet a műholdas TV vevőékéhez. Azzal sincs tapasztalatom, de nem hallottam rá panaszt.
Lehet, hogy rövid kiesést tud okozni egy nagyobb galamb csapat is ->légpuska, jó lesz a levesbe.
Én nyaranta fizetek elő egy 2,4GHz-es WiFi-re 2/1Mbps. általában meg van a max és böngészéshez elegendő. Egyszer egy felhőszakadásnál voltak akadások, de amikor csapkod a ménkű, jobb kikapcsolni. Távolsság 1km, kb 6dBi-s barkács antenna. -
Papaj x
senior tag
válasz
Papaj x #140166 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ, Mikulásbá,aryes,Bul07,mezis.
Elsőre ez a műholdas dolog szimpi lehet, mármint gyanúsan garantáltabban jól működő rendszer lehet?! Főleg a jelenlegi 12.000. HUF-os árat amit fizetek, ha már az 1Mb megy, akkor már full happy..
Avagy rosszul gondolom ezt a műholdas dolgot? -
mezis
félisten
válasz
Papaj x #140174 üzenetére
Jól látom, már 7eFt-ért van műholdas internet 1Mbps-el ?
-
mezis
félisten
válasz
Papaj x #139517 üzenetére
Auchan, Miklós u.: Zárak, zárbetétek,...
-
bul07
nagyúr
válasz
Papaj x #139333 üzenetére
Két oldalas nyomtatás nagyon jól tud jönni, papír spórolás, meg sok hivatalos dokumentum is kétoldalas és manuálisan forgatni hát...
Amit linkeltél néz rá az értékelésekre, piont az első a wifi-ről szól
1Ft/lap elég jó a Brother esetén
Brother dcp-1622we
Jól néz ki
Nálam csak a kihajtható tálca ami hátrány, hogy állandóan látszik a papír -
bul07
nagyúr
válasz
Papaj x #139330 üzenetére
Ha ennyiért veszel akkor olyat vegyél ami a kétoldalasba automatikus
Egy ajánlás tőlem, de én elfogult vagyok mert +10 éve csak Brother nyomtatóm van
Bár ha wifi a lényeg akkor ez nem jóHozzá ~3000 oldalas toner[link], 3000Ft magasságában már megvehető
12e oldalra van a DRUM egység ajánlva, 8000Ft-ért megvehető hozzá
Nem mellesleg
3 év garancia
Az érvényben levő alap garancia mellé a Brother plusz 12 hónap garanciát kínál termékeire
Ennek feltétele a vásárolt termék regisztrálása a Brother Online rendszerében a vásárlástól számított 60 napon belül.
[link](Nem tudom így van e még de lehet hogy fontos hogy olyan helyről legyen vásárolva ami magyar nagykeren keresztül szerzi be, máskülönben nem lehet regisztrálni)
Futáros garancia, lépést nem kell tenni garancia érvényesítése miatt, jönnek viszik
Nekem BROTHER DCP-L2500D, 2017. márc. 6 rendeltem
-
mezis
félisten
válasz
Papaj x #138727 üzenetére
Én 2 éve használok padlástérben egy D-Link DAP-1160-as WiFi AP-t. egy kis PC ventilátorral Fújom rá a "hűtő" levegőt és nyitva tartok egy tetőtér világítót mellette. Eddig még nem láttam 38C-Foknál többet a mellette lévő hőmérőn. Hőszigetelés nincs, csak Lindab lemez, alatta páralevezető fólia.
Egy másik, hőszigetelt ház gyengén szellőztetett padlásterében mértem már 43C-Fokot és nem is a legmelegebb nyári napon. Nem is bírta ki a UPC STB-a.... -
Peti78
őstag
válasz
Papaj x #138668 üzenetére
és Zsoleszhun
Volvo S60 T5
Ebben nem kizárólag a síkolás van benne, hanem gyűrűsor, hajtókar, gyertyák, vezérlés, tömítések, hengerfejcs készlet, főtengely. Ha nem probléma cég nevet nem szeretnék mondani, de annyit elárulok, hogy Unix partner. Nyilván onnan szerzi be az alkatrészeket is. Az összeg a maximum, ez csökkenhet abban az esetben, ha a az alkatrészek amiket kiszednek még jók. -
Peti78
őstag
válasz
Papaj x #138642 üzenetére
Most ezt végképp nem értem. MI az, hogy ez esetben ne csak banánra legyen? TUdtommal a majom-banán kapcsolatot arra az esetre szokták használni, ha valaki olyan autót vesz, aminek a fenntartását nem engedheti meg magának. Így a ne csak banánra legyen dolgot végképp nem értem. Mire legyen még?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest