- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mrbego
aktív tag
válasz
gazso75 #168965 üzenetére
Kérdés mennyire népszerű autó típusról és melyik üvegéről van szó.
Én lehet itt próbálnám: [carglass] -
Zola007
veterán
válasz
gazso75 #165169 üzenetére
Reális sajnos (és egyben nagyon sok)
Vidéken burkolnak 6-7e körül.Miskolcon nekem mondtak 12-15e/m2-t is úgy hogy aljzatkiegyenlites, fugazas, szegőzés és élvédő még külön díjtétel.
Ez egy maszek burkoló volt, nem cég (!)
Kb 20e/m2 ha mindent osszeeadunkmajd 1 millió lett volna a folyosó+ fürdőszoba + WC burkolás (csak a munkadíj)
Nemem itt állt égnek a hajm.
-
válasz
gazso75 #143777 üzenetére
Ha valaki javíttatja az autóját egy ilyen "horpadásjavítóval", megtenné, hogy megosztja a tapasztalatokat? Elég szomorú látványt nyújt most az autó, főleg azután, hogy idén kétszer is javíttatva lett... Így tűnik odafent az van megírva, hogy nem járhatok töretlen autóval.
-
bul07
nagyúr
válasz
gazso75 #142547 üzenetére
Hát olvastam erről és hogy ez sok sebből vérzik, mármint magát dokumentumfilmnek beállító valami ami konkrétan reklámba megy át a végén
Vélemény cikkben olvastam sok rosszat róla, hogy nagyon kicsavart módon közelíti meg, meg tele tévedéssel, és ezt komoly tudósok állítják nem a halász lobbi
De sajnos most nem találom az írást
Szerk;
Már több mint egy hete olvastam róla, nem találom, de most nincs több időm keresni -
bul07
nagyúr
válasz
gazso75 #140415 üzenetére
Ezt köszi be is állítottam
Visszatérve
Nem is az bosszant hogy beírja, egye fenne, az a 1659Ft ami kapott érte
De annyira flegma egy orvos hogy nem igaz, még azokkal is akiknek ott a kártyája és ilyeneket beírdogálMikkor elmentem hozzá hogy hidegre érzékeny lett a tömött fogam, elkezdi olyan nincs
És egy vattát lefagyasztott valamivel majd elkezdte hozzányomkodni majd a tömött fognál felszisszentem mert ugye fájt, akkor elkezdi ja tényleg ez érzékeny
Kifúrta a tömést, betömte, erre nézem tükörben még nála és jó 1-2mm rés van a felső tömött meg az alsó között és ez elől lévő fog
Erre mondom neki hogy ez így nem jó. erre kelletlenül tett még rá
Ez olyan 4éve volt, de mára fekete csík van fog meg tömés között és akárhogy sikkálom
Csak félek elmenni hozzá mert első fog lévén félek hogy addig furkálja hogy elfogy a fog és akkor ki kel húzni meg korona meg anyám kínjaNa meg sz@rul is dolgozik
Olyan másfél éve kieset egy tömésem, egy hátsó őrlő oldalában volt a tömés, nagyon régen 10-13éve tömték, két hetet kellet várnom hogy betömje, időpont foglalás
Most minap ránéztem hát nem rés van a tömés meg a fog között, ez hogy fog bírni +10évet ha már most ilyenAzt azért hozzá kell tennem hogy nekem rengeteg rossz fogam volt
Nagyon féltem a fogorvostól mert a falunkban egy alkoholista fogorvos volt, és nem lehetett tudni ép mennyire van italozásba hogy mennyire fájdalommentesen dolgozik, így 25éves koromig nem jártam fogorvoshoz
Majd meghaltÉs egy szilveszterem úgy ment el hogy fájt a fogam de rettentően, és még a tűzijátékozást se tudtam élvezni
Na akkor döntöttem
Akkor ép egy Kornél nevű fogorvos volt
Január hónapban volt 5-6 foghúzásom, volt hogy egyszerre kettő, bár erős fognak nevezni inkább gyökér húzásom
Na meg egy gyökér tömésem meg kettő sima
Nagyon jól dolgozott az ő +10éves tömései voltak amikkel gondok lettekDe mostani orvos tömései tuti nem fognak annyit bírni
-
bul07
nagyúr
válasz
gazso75 #136758 üzenetére
Olyan szempontból biztos hogy napestig indexelhetsz ha nem vagy kicsit erőszakos nem fognak beengedni, na meg a sok pofátlan sofőr is jelen van. Ha látják hogy besorolásra készülsz nyomják mint eszetlen persze utána ráérősre veszi. És lehetne sorolni.
Sokszor jókat nevetek azon hogy Budapestiek panaszkodnak hogy ott milyen a morál, közben meg ha ott autózok csak lesek hogy ha nem is az első vagy a második de a harmadik autós tuti beenged, még ha szabálytalan is vagyok mert mondjuk elnéztem a GPS-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest