- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Calogero #21485 üzenetére
Dobozos tejet egyébként csak felbontás után kell hűteni. Egyébként akár 30°C-on is tárolhatod. 0°C-ra viszont nem érdemes hűteni, mert ott már fagyásnak indul. (Régebben csak annyi volt ráírva a dobozokra, hogy "Felbontás után hűtve tárolandó!" mindenféle hőfokmegjelölés nélkül.)
Nem lehet, hogy a hőcserélő nagyon retkes már a hátulján?
-
Manitou
veterán
válasz
Calogero #21482 üzenetére
Ez:
[link]Nekem egy oldalt nyitott beállóban állt a kocsi, volt egy kis idő mire kivakartam a jégpáncél és hó alól. Központi befagyott. Kulccsal tudtam csak bejutni. Meg a lapátot mire leműtöttem a szélvédőről az se volt semmi.
kegyetlenül odafagyott. Még jó hogy már dobom majd ki a kukába úgyis. Megvettem az új lapátot, csak még nem tettem fel.
-
Manitou
veterán
válasz
Calogero #21476 üzenetére
Most volt egy utam kocsival a városban. Forgalom az nem sok volt
elnéztem balra a kassai úton és egy db autót nem láttam végig az egész úton
Az út normális téligumival amúgy járható, annak ellenére is, hogy nincs takarítva szinte sehol sem. Sok helyen jégbordás . A hó alatt csúszós az út.
-
simonzé
addikt
-
wwhy
veterán
válasz
Calogero #17033 üzenetére
Próbáltam, annyival jobb, h a felső szélét a képernyő felső részéhez igazítja, de az TC alsó vonala továbbra is a képernyő közepébe lóg be. Lényegében a teljes képernyő sem lenne jó, mert 22"-es monitoron nincs értelme (nekem) teljesen kinagyítani a TC-t, egy adott méretet kellene "megtanuljon" vagy arra emlékezzen.
-
törölt tag
válasz
Calogero #11423 üzenetére
Nem kevés csúsztatás van a cikkben. Hogy csak egyet említsek:
"A DIGI minden figyelmeztetés nélkül több százezer magyar néző számára tette elérhetetlenné a Discovery Channel műsorait."
Ehhez képest már a november 1-i csatornakiosztásban is szerepelt, hogy nem garantálják, hogy december 1. után benne lesz a kínálatban. Ez a kiosztás pedig valamikor október közepén került ki a Digi oldalára.
A Discovery meg szép és jó, de 90%-ban ismétlés. Még a NatGeo sem ismétel ennyit, pedig Ők sem panaszkodhatnak. (Bezzeg a Duna csak 4-5 évente adja le a Krónikát, ami viszont egy valóban értékes sorozat.)
Irmscher 353: Ha csak egy csatornán nincs hang, akkor az jó eséllyel nem szolgáltatói, hanem dekóderprobléma.
ngabor2: Az utángyártott akkukkal tipikusan az szokott lenni a probléma, hogy nem megbízhatóan jelzik vissza a töltöttséget.
-
Laraxior
titán
válasz
Calogero #4903 üzenetére
UPC Net forgalom korlátos, ha ész nélküli le/fel töltögető vagy akkor be szaladhatsz lassításba.
Csak papíron. 8 éve vagyok UPCnél, de sosem lassítottak még be adatforgalom túllépés miatt, pedig itt több TB adat mozog
és mástól sem hallottam még ilyet, hogy azért belassították volna. -
zolikaDB
veterán
válasz
Calogero #2535 üzenetére
Tetszenek a Volvok, de nem gondolkodok uj autoban.
Alfa 166 2.4JTD
Es akkor johet a megkovezesNa, vegleg joccakat! Es holnap ne arra jojjek vissza, h egymas torkanak estetek olasz vs nemet vs japan vs francia kategoriaban!
-
Cybertrone
veterán
válasz
Calogero #2527 üzenetére
Ha megteheted vegyél nagyobbat, átlag embereknek, akik átlag fizut kapnak azoknak hidd el többet jelent mint a dkv
Ezen kivül oda visz az is mint a v10, csak komótosabban, és lehet nem olyan menőn... persze ha figyelembe vesszük hogy nem azokat az időket éljük amikor mindenki azt vesz amit a szeme kíván, mert nem teheti meg a fűnyíró már is nagyon is csábító!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest