- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrg_52
addikt
válasz
Makszimusz #152230 üzenetére
En is valasztottam mar bele ott is olyanba, ami nem annyira izlett, nem feltetlenul az o hibajukbol. Meg hat izlesek es pofonok, kinek mi izlik.
-
válasz
Makszimusz #152225 üzenetére
Hát persze.
Viccen kívül, én még sehol sem éreztem étteremben ilyet, az éttermi részen -
válasz
Makszimusz #152221 üzenetére
Én el szoktam menni és megnézem/letesztelem.
Jah ezt sosem értettem, hogy valaki rendel kaját, és akkor ilyen 80-200Ft-on meg vergődik. Az ilyennek azt mondom főzzél otthon -
RandomName
senior tag
válasz
Makszimusz #152214 üzenetére
Arra akartam utalni, hogy vannak elveid, és nem féls őket használni.
-
mghltm
addikt
válasz
Makszimusz #152218 üzenetére
ez ugy lenne korrekt hogy: "irgalmatlan fingszag volt es barhova is megyek, mindig erzem"
-
válasz
Makszimusz #152218 üzenetére
De a szag forrásáról nincs infó...
-
bul07
nagyúr
válasz
Másik véglet mikkor meg hidegnek kellene lenni erre pisi meleget hoznak
Meteor([link]) kiszállító a legnagyobb nyári melegben dél után kicsivel hozott olyan meleg kólát, csak nagyon éhesek voltunk így átvettük
Amúgy ha Meteor, ha mondjuk megveszitek és elindultok üdítőt nem érdemes ott venni, pár ajtóval arrább van egy kisbolt, ott olcsóbb és van hűtött is
-
válasz
hm nah erre nem gondoltam..
-
Fredo78
aktív tag
válasz
Makszimusz #152193 üzenetére
Magyarország egyik legjobb termőtalaja. Hajdúsági löszhát, szántó, 40 aranykorona per hektár
-
válasz
Makszimusz #152197 üzenetére
.
-
nagyfejü
őstag
válasz
Makszimusz #152136 üzenetére
Hiszti?? Ha veled viccelődnének ilyenről gondolom szó nélkül hagynád!
-
válasz
Makszimusz #152158 üzenetére
A transzmitter természetesen FM.
-
SOAD19
addikt
válasz
Makszimusz #152164 üzenetére
"Nem hiszem hogy az a gáz hogy ott vagyok, az a gáz hogy hulladék egy rendezvény. Amúgy sem szívesen véleményezek olyat amiről nincs saját infóm."
Félreértettél, nem minősítettelek, csak lemaradt egy smiley a mondatom végéről, mármint a "Lebuktál" után.
-
RandomName
senior tag
válasz
Makszimusz #152167 üzenetére
Ok, ezzel nem vitatkozom, mert egyetértek. Ez szerintem szokásjog alapú jelenleg.
De ezek nem azok a népek, akik ezen változtatni akarnak.... -
RandomName
senior tag
válasz
Kb az a baj, hogy a vásár az vándorol. Valami szövetség lefoglalja a helyet, és kb hozzájuk fizet be minden árús a helyfoglalás mellett, hogy egyáltalán legyen joga helyfoglalni.
Ha megnézed az országos Vásárnaptár időpontjait, akkor nagyjából érthető, hogy ez kb egy horda, ami dátumról-dátumra vándorol, és emellett mindenhol van egy minimális a helyi erő aki drágán ki akarja termelni a hétvége díját.
És a város jellemzően nem az árúsokkal köt szerződést egyesével, hanem a tömörüléssel.... Meg a kicsikkel esetleg külön. -
SOAD19
addikt
válasz
"Minőségi programok és minőségi rendezvény, én erre vágyom."
Proliországban?!
Amúgy meg, honnan tudod, hogy milyen a felhozatal?! Lebuktál. Nekem fogalmam sincs miket árulnak manapság, nem voltam már legalább 15 éve. Ruhaárusok vannak még, ha igen, akkor hogy a francba élnek meg?! Főleg, hogy van egy csomó ruházati webshop, pl. az Ay, ahol ki lehet fogni durván akciós holmikat, garancia is van rá, ingyenes a ki- és, visszaszállítás, valamint a minőség is csak jobb, mint egy ilyen vásáron árult cuccoknak. Akkor ki az, aki mégis ilyen helyekről vásárol ruhaneműt?
-
Cs1csó
titán
válasz
Huh kiváló ötlet, bár Debrecen vezetéséből nem nézem ki ezt a fokú profizmust.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
+1
-
válasz
Jól összefoglaltad.
-
válasz
Makszimusz #152138 üzenetére
Nekem van egy kínai, ami olyan jól szól, hogy rögtön vettem még egyet belőle. Az egyiket az autóban használom, a másikat itthon, tévé nézésre vezeték nélküli fülhallgatóként.
-
diablo1984
veterán
válasz
Hát én is hasonlót tapasztaltam.
-
RandomName
senior tag
válasz
Elvben létezik.
-
Cs1csó
titán
válasz
Makszimusz #152126 üzenetére
Mikor leírtam gondoltam hogy túl szűkítő az értelmezés tehát akkor legyen: NEM heteroszexuális nő.
-
gyulazsolti
senior tag
válasz
Makszimusz #152067 üzenetére
Nekem is 4500-5000Ft szokott lenni a számla, a 30-35m3-re.
És igen nekem betették a versenypiaci ár sort. [kép]Az MVM oldalán nem találtam olyan GYIK lehetőséget, hogy rosszul számláztunk ez a teendőd itt jelezd.
-
PhoenixSzG
tag
válasz
Makszimusz #152040 üzenetére
Ha Balmazújváros is szóba jöhet, akkor őket tudom ajánlani.
-
zsizsef
senior tag
válasz
Makszimusz #152012 üzenetére
Gázfeltöltés vagy [link]
-
zsizsef
senior tag
válasz
Makszimusz #151997 üzenetére
Nem, csak spec eszköz.
-
gps76
őstag
válasz
Makszimusz #151949 üzenetére
Köszi, de ez elég zavaros, inkább hagyom a bánatba, régi gép amúgy is. Kap egy usb-s wifi sticket aztán mehet...
-
RandomName
senior tag
válasz
Makszimusz #151949 üzenetére
Mindig is imádtam a hp linkek felépítését, majdnem olyan kretének mint a Fujitsusok....
-
gps76
őstag
válasz
Makszimusz #151917 üzenetére
Na ez nekem kínai, linket tudnál adni, hogy is kell az ilyet felrakni?
-
válasz
Makszimusz #151910 üzenetére
De!
-
mghltm
addikt
válasz
Makszimusz #151884 üzenetére
-
Cs1csó
titán
válasz
Makszimusz #151884 üzenetére
A járólap? Igen.
-
válasz
Makszimusz #151877 üzenetére
Egyrészt az útmutatóban azt írták, hogy 30cm-es átfedéssel kell lerakni, a lap pedig 60cm hosszú, így nem mertem kockáztatni, másrészt örültem, hogy valahogy sikerült lerakni
Az előszobában a járólap így van lerakva, ahogy linkelted, tényleg jó egyébként, de a szoba már így marad. Oda egyébként kényszerből lett így lerakva, mert minden lap görbe volt, így választhattam, hogy hálóba rakják le, vagy aszimmetrikusan, hálóba meg nem akartam. Így is van, ahol olyan szintkülönbség van két lap közt, hogy fel lehet benne bukni.Ne vegyetek olcsó járólapot, mert sz*pás lesz vele.
-
Papaj x
senior tag
válasz
Makszimusz #151854 üzenetére
Trükk ide, vagy oda, viszont a 4gen i5ös konfigokat kompletten, 8gb memóriával, 25-35 ezer között tudom értékesíteni (vga, háttértár függvénye), akkor át kell gondoljam a dolgokat..
Zola007: Én hangminőség b. vagyok, ezen felhasználásra tuti keresnék egy értelmes erősítőt, akár egy polc hangfallal. Én.
-
Zola007
veterán
válasz
Makszimusz #151843 üzenetére
köszi, de pont egy Jamo 5.1 + Sony házimozi erősítő szettet szeretnék leváltani, mert az utóbbi időben ritkán nézek filmet (heti 1x) és már nincs szükségem komolyabb hangra (+ átrendeztem a szobát és így már nem adja ki)
-
Papaj x
senior tag
válasz
Makszimusz #151849 üzenetére
Próbálkozom.
Illetve /gb, s nem darab árat adtam meg. -
Cs1csó
titán
válasz
Makszimusz #151839 üzenetére
Legközelebb már jobban fogom használni az emotikonokat!
-
Cs1csó
titán
válasz
Makszimusz #151835 üzenetére
Ez a "nem értem" fej. De már értem
-
Cs1csó
titán
válasz
Makszimusz #151828 üzenetére
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Makszimusz #151787 üzenetére
Persze, mindig éves van a cégeseken.
Általában én veszem, de akkor pont nem. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Makszimusz #151779 üzenetére
Én értem, de nekem akkor is szóltak érte pályán...
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Makszimusz #151769 üzenetére
Évesnél is kell, nekünk szóltak, hogy csak D1 van, a Vivaro pedig D2 kategória.
Bünti nem volt érte. -
válasz
Makszimusz #151743 üzenetére
Majd októbertől kiderül
-
Cs1csó
titán
válasz
Makszimusz #151743 üzenetére
Minden IS.
-
sto1911
veterán
válasz
Makszimusz #151671 üzenetére
Mondjuk ha nem lennél idegbeteg és tiltanál le mindenkit, akivel nem értesz egyet, láthatnád, hogy baromság amit írsz.
-
Cs1csó
titán
válasz
Makszimusz #151550 üzenetére
Szia írtam az ismerősömnek amint visszajelez írok.
-
Cs1csó
titán
válasz
Makszimusz #151544 üzenetére
Szia, privátban fogok írni.
-
lappy
őstag
válasz
Makszimusz #151544 üzenetére
Mit kellene javítani
-
bul07
nagyúr
válasz
Makszimusz #151488 üzenetére
Hopp most olvasom
[link]Akor így tényleg érdekes hogy még rendes áron is csak egyszer lehet. Főleg ha céges Mol-os kártya fizetés játszik csak.(Akkor tényleg nem játszik másfajta kút)
-
bul07
nagyúr
válasz
Makszimusz #151488 üzenetére
Céges kocsi annyit tankol amennyit akar és ahányszor akar, mert már nem hatósági áron tankol.
Ha magán és számlát kér akkor is kiseset a hatósági árból megint annyit tankol amennyit akar és ahányszor akarAmúgy én nem hiszem hogy megmarad végig ahogy ígérik, szerintem szeptember közepén megszüntetik, aztán mindenki tankol ahogy akar
De lehet ha 600Ft alá bemegy a benzin akkor hamarabb megszüntetik, mert az már nem olyan nagy ugrás -
KROK640
nagyúr
válasz
Makszimusz #151419 üzenetére
Hát, nem volt olyan egyszerű, mivel ha dobbantok, akkor (anyagilag) bukó lett volna a kanyar.
-
robag93
aktív tag
válasz
Makszimusz #151436 üzenetére
+1
-
bul07
nagyúr
válasz
Makszimusz #151436 üzenetére
Nem ebbe fogok belehalni
-
robag93
aktív tag
válasz
Makszimusz #151376 üzenetére
Na pedig az úr, aki szerelte annó, tavaly 1 év könyörgés után karbantartani is kijött. Megkefélgette a mókuskereket 4x15 ezerért
Aztán nyugodtan konstatálta, hogy hát igen, ez azért nem fűt, mert valahol elment a gáz. 100 ezerért szívesen megcsinálja, de inkább vegyek újat. Na ezért keresek most értelmes szakit.
-
robag93
aktív tag
válasz
Makszimusz #151373 üzenetére
Azért remélem idén még összejön
-
Cs1csó
titán
válasz
Makszimusz #151373 üzenetére
Klímát nem májustól szeptemberig kell telepíteni, hanem mondjuk novemberben.
-
bul07
nagyúr
válasz
Makszimusz #151138 üzenetére
Egyik nap így értelmezik a hírportálok másik nap meg úgy
Én nem tudtam mást tenni hogy 144alá bevittem hogy ne legyen felette a támogatottnak, így ha marad a régi redszer akkor ne fizessek emelt árút, mikkor úgyse fogjuk elhasznalni(valószínűleg)
MVM meg úgy számláz majd ahogy akkar, arra befolyásom nincs, de nagyon nem lenne jó téli hónapokban 50-70-90e Ft-os számlákat fizetni mert ők ilyen olyan számokkal számolnak. Igen gondott okozna.
-
Cs1csó
titán
válasz
Makszimusz #151023 üzenetére
-
Cs1csó
titán
válasz
Makszimusz #151020 üzenetére
Nem biztos elvileg itt kiszámolták a föld hajlását, számít a felhokepzodes a a páratartalom stb.
-
dobolan
senior tag
válasz
Makszimusz #150918 üzenetére
20-at írt darabonként, nem 10-et.
-
DNReNTi
őstag
válasz
Makszimusz #150882 üzenetére
-
tahepa
senior tag
válasz
Makszimusz #150882 üzenetére
Most speciel nem a roma Rómeóra és népi zenekarára gondoltam hanem erre a szerencsétlen országra....
-
zolikaDB
veterán
válasz
Makszimusz #150879 üzenetére
Egyetertek!
Erre mondjak sokan mostanaban: "hát ti akartátok, ti szavaztátok meg!"
Még ha ez a mondat nem is fedi le a jo megfejtest, hogy mi lett volna ha. (Semmi, vagy barmi, vagy kituggya...) -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Makszimusz #150836 üzenetére
Fentebb írtam, hogy talán először néztem idén m1 híradót. Így nem tudom kik vannak.
De ők is vettek valami virtuális izét, de nekem valahogy ez nem jön be. Elég béna.
Jó tyúk? -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Makszimusz #150831 üzenetére
Láttad már az időjárás jelentésüket?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Makszimusz #150825 üzenetére
Fridi vagy az m1 miatt?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Makszimusz #150817 üzenetére
Én vasárnap megnéztem, teljesen jó dolgokat mond.
Tegnap belenéztem az m1 híradóba, ott reagáltak is rá. Azon fel is húztam magam rendesen.
Amúgy idén talán először néztem híradó. -
KROK640
nagyúr
válasz
Makszimusz #150786 üzenetére
Mostanában gyakran járok Ausztriában és Németországan. Egyes részeken a pályán 3-5km-ként van vadátjáró. Ami tök jó dolog
Ugyanakkor belegondolok, hogy a felépítése és a karbantartása nem lehet kevés. De megkockáztatom, hogy ígyis kevesebb mint MO-n egy hasonló szakasz. (itt ugye a kötelezőt el is kell lopni).
-
RandomName
senior tag
válasz
Makszimusz #150784 üzenetére
Én már ezeket nem bírom megjegyezni.
-
SOAD19
addikt
válasz
Makszimusz #150786 üzenetére
"Sőt előbbiek esetén a környezetvédelmi és állománymegóvási szabályok miatt amellett hogy figyelembe kell venni az ide vonatkozó szabályokat, hatástanulmányokat és tervezés előtti szakvéleményeket kell bekérni.
Szerintem ez pont így van jól".Kivéve, ha kiemelt beruházásának minősítik az adott fejlesztést, mint pl. a Fertő tónál...
-
válasz
Makszimusz #150739 üzenetére
Nem tudom, nekem bejött az egyirányúsítás, azóta fele annyi idő alatt eljutok kocsival a belvárosban, ahová szeretnék.
-
torcsrent
tag
válasz
Makszimusz #150739 üzenetére
Az lesz még a f..za
Tekereghetünk kígyó módjára igénybe véve a kiskörutat persze csak egy-egy rövid szakasz elejéig, hogy vissza tudjunk fordulni a jó irányba. Senki sem használja teljes hosszában, mindig kong az ürességtől. Rá kellene már valahogy terelni a forgalmat valami hosszú ideig tartó lezárással, utána hátha rögzülne a közlekedők fejében, hogy azon kell mostantól haladni, nem a Külső Vásártéren, Nyugati utcán, Pesti utcán.
Így is pont 2x annyit kell megtenni az egyirányúsítások miatt, ami 2x annyi kipufogást eredményez. Persze a cél az volt, csökkentse a forgalmat, ami ugye parádésan össze is jött
Akkor javaslom még a Hatvan és Mester utcákat is bevenni az egyirányúsítandók közé, ha már szerintük ez a megoldás mindenre.
Köszönjük városvezetés, újra. -
RandomName
senior tag
válasz
Makszimusz #150713 üzenetére
Hja.
Meg maradva az előzőeknél, ha románba járnak vásárolni akkor még egyre jobban is inflálják a forintot, mert nem ide forog vissza az áfa, a haszon, stb, stb..... -
sirály69
őstag
válasz
Makszimusz #150684 üzenetére
Mi kis falunk szindróma....
-
aldebaran
addikt
válasz
Makszimusz #150669 üzenetére
Na, most akkor vegyen az embör fia, vagy ne vegyen...
-
dobolan
senior tag
válasz
Makszimusz #150640 üzenetére
Saját magadnak mondasz ellent ebben a hozzászólásban. Románia fejlődése igenis felgyorsult. Az, hogy mi nem tudunk lépést tartani, ne adj isten lassulunk, az már más kérdés.
@tahepa
Légy szíves tilts le, felesleges reagálnod. Kettőnk közül szerintem te vagy a troll, és mélyen sértett ember lehetsz, remélem egyszer megbékélsz. -
tahepa
senior tag
válasz
Makszimusz #150640 üzenetére
Ne etesd a trollt !
-
dobolan
senior tag
válasz
Makszimusz #150634 üzenetére
Ja tényleg.
Csak én nem írtam, hogy a magyar gazdaság erősödött, bár valaki itt már azonnal földbe akar vágni a véleményem kifejtése miatt.
Nyilván számos oka van a forint gyengülésnek. De jó magyar módjára jön a kesergés és az összehasonlítás, hogy bezzeg még Románia is lehagy. Mert miért ne? Nem hinném, hogy evidens volna a fordítottja.
Ha nem változik a magyar, majd változik, ha jobban fáj.
Addig meg, aki fél attól, hogy 420 vagy felé gyengül a forint az euroval szemben (egyébként jogosan, szerintem már nyár végén látni fogjuk), akkor hajrá. Váltani kell, ha van megtakarítás.
Az infláció meg kb. mindenhol két számjegyű az élelmiszer boltokban. Lehet nem szeretni, de ez van. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Makszimusz #150523 üzenetére
Remélem, hogy neki jól jön!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Makszimusz #150521 üzenetére
Thx, de nekem szerviz kéne, mert a műanyag rész tört ki a bőröndből.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Makszimusz #150442 üzenetére
Utasként ritkán.
(Ex ejtőernyősként azért sikerült pár 100x...)
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Makszimusz #150433 üzenetére
Bakker, a Wizz Air járatán parfüm vásár van...
Komolyan, előbb ételt, italt lehetett venni, utána pacsulit. -
nrg_52
addikt
válasz
Makszimusz #150433 üzenetére
Fura helyeken szaglaszol.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Makszimusz #150425 üzenetére
Menj be a Douglas-ba...
-
lorcsi
veterán
válasz
Makszimusz #150425 üzenetére
Neki meg lehet ez a belépőszint
sprezzatura by bihari => féle style -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Makszimusz #150417 üzenetére
De, 2x annyit, mint itthon, plusz a napidíj (amiből kijön egy minimálbér).
-
Dan-szan
senior tag
válasz
Makszimusz #150386 üzenetére
-
KROK640
nagyúr
válasz
Makszimusz #150250 üzenetére
Lámpás körforgalom?
Azt gittem vagy lámpás kereszteződés, vagy körforgalom -
válasz
Makszimusz #150265 üzenetére
Vagy álljon meg a Simonyi úton, és menjen villamossal.
-
válasz
Makszimusz #150253 üzenetére
Néha nem ártana
-
válasz
Nem is te lennél, ha egyetértenél velem.
-
7Sony7
addikt
válasz
Bár nem nekem címezted, de csigavonalas "turbo" körforgalomról van szó. A sima kicsiben is működik, lásd délebbre a gugyorinál. Azzal semmi baj sincs szerintem.
-
válasz
Makszimusz #150207 üzenetére
Hát kb
-
válasz
Makszimusz #150153 üzenetére
Áá nem is vonz, csak próbaképp volt, ha már ott voltunk. Kb 2 év alatt lövök 1 panorámát max. Azért köszi.
-
Chesterfield
őstag
válasz
Makszimusz #150107 üzenetére
ok, 2 évente veszek majd újat 2-300-ért
-
bobace
addikt
válasz
Makszimusz #150098 üzenetére
Így van, szerződés melléklete legyen, hogy az egyes helyiségekben mi marad és mi nem! És igen, bele kell írni még a dugaljat és kapcsolót is, mert van aki azt is képes elvinni. De ilyen a bojler, a fürdőszobaszekrény, a konyhabútor, a garázsban a polc stb. Mindent le kell írni, abban nincs hiba. Aki egyszer megszívta emiatt, az igencsak körültekintető lesz másodjára.
-
Peti78
őstag
válasz
Makszimusz #149945 üzenetére
Persze hogy szar,ezért ennyi az ára. De ennek is megvan a maga felhasználási helye. Retkesebb helyekre jó. Motortérbe, falcokba, gumi és felniműveletekre. A másodikat én wax és vagy sealent visszatörlésére használom, ahhoz kellőképpen puha, szárazolásra viszont nem jó.
-
Peti78
őstag
válasz
Makszimusz #149939 üzenetére
-
Peti78
őstag
válasz
Makszimusz #149924 üzenetére
Szia! Ezekben a hsz-ekben a nagyja le van fedve.
[1] [2] [3]
EZekhez kiegészítés: a K2 Roton felnitisztítót 70/30 ban lehet higítani.
Mikroszálasok:
Szárazolásra amit én próbáltam, azok közül a legjobb [link]
Belső tisztításra tökéletesek azok a kendők amiket ötös vagy hatos pakkokban lehet kapni az Auchanban. Wax visszatörlésre tökéletes a kék vastagabb kendő, azt hiszem 990 HUF, ez is Auchan.
Ha bevonatolt az fényezés, akkor PH semleges sampont szabad használni, Koch Chemie, Ma-fra, Elite, FX, K2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyéni arckép OFF
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest