- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter889
őstag
válasz
erik365 #147053 üzenetére
Köszönöm az ajánlásokat, a Sparban lehet megnézem. Ha még valakinek van ötlete, köszönettel várom.
------------------------
#147054 Aryes,
Egyetértek, hogy porzsák nélküli kellene mosható szűrvővel, de hogy pontosan milyet, az a nagy kérdés.
Ui. úgy halottam, hogy ezek szűrői nagyon hamar eltömődnek, és gyakran kell tisztítani, cserélni. Mosásnál desztillált víz ajánlott, amit be kell szerezni. A vizes porszívó állítólag drága. És minden használatnál el kell mosni, ami én nem szeretnék.Állítólag a multiciklon a tuti.
Én most ezt gugliztam ki (Kärcher VC 3 1.198-125.0), de fogalmam sincs, hogy valójában milyen?!: [link]
Ja, és erősen porallergiás vagyok.
Neked milyen pontosan porszívód van? -
dew28
aktív tag
válasz
erik365 #140543 üzenetére
3 évente új gumim van, aki két szettet használ mikor vesz új gumit?
Nyarit ket evente (bar most a virus miatt ez is 3 lesz), telit 3 evente (aktualis tesztektol fuggetlenul, Conti wintercontact.)
Egyszer volt a kocsin negyevszakos, par eve, valamelyik eppen tesztgyoztes, 2 honapig birtam vele.#140584 Laza...
Legutóbbi 4 cm-es hónál a közút elkezelő reggel 5 órakor még sehol nem volt, Mosostorpályi útról a Tevába vicces volt beérni, de sikerült. Forgalom pedig volt de nem mentem neki senkinek, pedig csúszott az autóm
Azt hiszem, ezt hivjak Kozuti veszelyeztetesnek.. -
zolikaDB
veterán
válasz
Ahogy mondod.
Tehát lehet nagy nyugalomban autózni a 10 évessel is, ha szar és baj van, akkor baj van.
És lehet 3 évente kihajítani a téli/nyári/4 évszakost, és akkor korrekt vagy mással és magaddal is.
Én arra világítottam rá, hogy egyszer éreztem, hogy a 4 éves, jó profilú szar. Onnastól már 4 évet sem várok inkább az adott évszaknak megfelelő gumik cseréjével.
A gumi sokszor nemcsak nekem kell megfeleljen (10 éves nyugalomban autózás), hanem jönnek velünk szemben mások is.
Kölcsönös bizalmon kellene alapuljon a közlekedés, de ebbe sokan belekakilnak.Használ itt vki pont ilyen párásítót?
Xiaomi antibakteriális UV-s párásító. -
sto1911
veterán
-
válasz
Pont így. Eddig kb. 5 évente váltottam garnitúrát, egyik sem kopott el nálam, mert keveset megyek, de két garnitúra még kevesebbet kopna és sokan biztosan sajnálják kidobni a negyedig se kopott téli-nyári gumit csak azért, mert 7 éves elmúlt. De 5 év után már érezhető, hogy nem úgy tapadnak. Korábban volt téli gumi ugyanezen az autón, de 6 éves korára (2 évesen vettem, azért lett nálam iskolás korú
) már úgy felkeményedett, hogy az utolsó szezon után már nyáron is azzal mentem, aztán kidobtam.
-
Peti78
őstag
válasz
erik365 #138670 üzenetére
Az a baj, hogy a hétköznapi ember nem nagyon van tisztában, milyen olajat locsolnak az autójába, számlát meg nem kér/nem adnak, mert úgy olcsóbb. Aztán meg a számlára is azt írnak amit akarnak. Azt tudom, hogy a tulaj olyan munkahelyen dolgozik, amely szabálykövetést (is) elvár, valamint a pontos és állandó készenlétet. Teljesen véletlen, hogy egy másik ismerettségi vonalam keresztezi az övét, és utánakérdeztettem, hogy tartja rendben az autóját, és azt mondták, hogy nagyon odafigyel rá.
Ennél többet nem tudok.
Én minden javításról, beszerelt alkatrészről számlát kértem és kaptam, de nem mindenki fizeti ki azt a plusz pénzt ami ezzel jár. (Amiért nem tudok hibáztatni senkit) -
Septum15
aktív tag
válasz
erik365 #132507 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Ma egy bontóban néztem hozzá Trabant tartály kupakot, a srác ott is azt mondta hogy Trabant tartály, de az még is kicsi volt, amit adott.
Ideiglenes megoldásnak kipróbálom majd holnap a kupakot, aztán a héten valamikor elmegyek még egy bontóba, hátha találok hozzá valót. -
törölt tag
válasz
erik365 #131856 üzenetére
GOG, Steam változatokat használj amiből lehet, azokban benne van a kompatibilitási réteg, vagy be van csomagolva dosbox-ba ha arra van igény. Ilyen esetekben a játék mellett szokott lenni egy konfig fájl, vagy egy exe ami ahol be lehet lőni a hw-t. SW: KOTOR nekem aránylag kis piszkálással elindult a legutóbbi W10IP-n..
-
lappy
őstag
-
Fredo78
aktív tag
válasz
erik365 #116965 üzenetére
Szerinted az ott dolgozó embereket okolom? Őnekik tisztelet, az előkészítő munkákat (ideiglenes átjáró) is este meg hétvégén csinálták.
Én nem sírnék ha nyáron csinálnák feleakkora forgalom mellett...
Tényleg nem értek hozzá (ezt írtam is) csak nehezen tudom elképzelni hogy úgy építik át teljesen a Sámsoni utat, hogy nem nyúlnak hozzá a vasúti átjáróhoz -
mghltm
addikt
-
atike
nagyúr
-
Laraxior
titán
válasz
erik365 #106734 üzenetére
Ja, de nem 24/7 megy a játék rajta, van amikor 2-3 napig nem is játszok, csak filmezek, sorozatot nézek.
Ergo szart sem ér ez az idle mennyit fogyaszt, meg load... (Legalábbis a csúcshardvereknél.)Van egy E5200-es konfigom is, integrált VGAval, gyakorlatilag csak egy alaplap, meg egy winyo. Na az tényleg nem fogyaszt sokat, de ugye nem is lehet vele semmit se csinálni.
-
zsolti1902
aktív tag
válasz
erik365 #105928 üzenetére
Nekem beidomult elsőre.
Viszont családban fordult már elő olyan (nem Szatuna-val), hogy amikor teljesen fel akarod húzni az ablakot, akkor az utolsó pillanatban vissza leengedi az üveget, mert talán úgy érzékeli, hogy nem megfelelően, a járatban megy az üveg. Egy kicsit idegesítő.
-
bul07
nagyúr
válasz
erik365 #105602 üzenetére
Ó dehogynem, hány hengerfej pakolást égettem el rajtuk
Berohadó fékek, gyertya pucolás kéthetenteNekünk még platós Wartburg Trans is volt, de az hogy hogy ment mert könnyű volt
-
GIJoe
addikt
válasz
erik365 #103354 üzenetére
Húsz motor: ezeket kerülje
http://nepitelet.hu/autok/ user vélemények... (ami nem zárja ha a user errort, és a kontár szerelőt) -
törölt tag
válasz
erik365 #102206 üzenetére
Melyik része a hülyeség? Hogy a Huawei is tisztában van vele, hogy egy hulladék az a készülék konstrukciós téren és még ezt betetőzik azzal, hogy a gyártási szórás is nagy? Nyilván nem fognak róla hivatalos közleményt kiadni, ahogy az Asus sem ismerte el anno, hogy legalább annyira érintett a Capacitor Plague-ben, mint az Abit.
-
törölt tag
válasz
erik365 #102190 üzenetére
Környezetemben 5-6 embernek van, mind erre panaszkodik. Munkatársam leveszi a töltőről 100% töltöttséggel, és kiírja neki a várható üzemidőt, ami 17-18 óra. Haverom, aki Pest egyik legnagyobb mobilszervizében dolgozik azt mondja, hogy messze ebből a típusból jár náluk a legtöbb. De többnyire nem javítják, mert közel 50 a gyártó által is ismert típushibája van, és ha ilyesmivel kerül hozzájuk, akkor szimplán cserélik, a hibás meg megy vissza a Huaweinek, aki szintén nem javítja őket, hanem kidobja. Az egész telefin egy konstrukciós hiba gyakorlatilag.
-
törölt tag
válasz
erik365 #102185 üzenetére
Ja, és készenlétben is lemerül egy nap alatt annyira trágyán használja az akkut. Az ugyanúgy 2200 mAh-s akkuval szerelt Redmi 2 Pro meg ugyan ilyen körülmények között elpüfög 6-7 napot. Nem lehet a nagyobb kijelzőre fogni, mert eleve csak annyi használatról van szó, hogy hébe-hóba ránézel az órára. Szterintem nagyon nem jó telefon a P8 Lite.
Zola: Szerintem alap dolog telefon esetén, hogy a kamerát csak kompromisszumos megoldásnak tekinted. Az a része az, amitől nem érdemes semmii komolyat sem várni, még a csúcskategóriában sem. Főleg ha már valaha is volt a kezedben valódi fényképezőgép, legyen akár egy közepes kompakt (ami szintén durva kompromisszum mindenben). Persze kérdés kinek mik az igényei. Ha csak a telefonon nézegeted vissza a képeket, akkor elég lehet. Ismerősöm is fényezte az S7 Edge kameráját, aztán rákötötte egy összejövetelen a tévére... A hígfos és a véreshányás közötti színvonal azért megvolt.
-
-
-
patex1983
őstag
válasz
erik365 #100708 üzenetére
Igen, egyre érdekesebbek az itteni mobilos tesztek... Vannak olyan telefontípusok, amiket az egekig magasztalnak, pedig valójában közel sem hozza azt a szintet a készülék... Régen mindig hittem az itteni teszteknek, de egy ideje már nem.
Ez vajon miért van? Plusz lóvé? -
zeon.hu
nagyúr
válasz
erik365 #100714 üzenetére
32417Ft, céges vásárlóként.
Apáméknak kettőt is rendeltem már innen. Ok, nem hardcore felhasználók, de nekik tökéletes. -
vlevi
nagyúr
válasz
erik365 #100334 üzenetére
Köszi, de nagyon ritkán járok arra.
Vettem volna már Genius K9-est, ha nem az a rettenetes kékosztrigás háttérszíne lenne. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest