- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- One mobilszolgáltatások
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
Én is ezt csináltam, amit ott írnak. Pendriveról elindítottam Windows alatt a setup.exe-t. Merthogy lehet. Csak éppen a könyvtár, ahova másolni akar, írásvédett, és nem is lehet megszüntetni. Szerintem ez a gond, ezért akad meg a folyamat. De mint említettem, nem vagyok guru, nem biztos, hogy igazam van.
" Abban az esetben, ha a Windows nem indítja el automatikusan, vagy ha USB memóriakártyát használ, akkor manuálisan futtathatja az eszköz elérésével és a setup.exe futtatásával ."
Sőt, még DOS alól is futtatható elvileg.
-
tatabike
őstag
Nem tudom, én teljesen véletlenül nyúltam rá, semmi hátsó szándékom nem volt. Azt írták, hogy a Debian egy megingathatatlan atomvillanás, ha stabilitást akarok és megbízhatóságot, csak ez jöhet szóba. Na, akkor jó lesz a seed-szerverre. Én két gépen próbáltam ki, mindegyiken ezt csinálta. Utána próbáltam a könyvtárakat birizgálni, megszüntettem az írásvédettséget ott, ahova nem tudott másolni, de ugyanaz jött elő, és újra írásvédetté tette azt a könyvtárat, mielőtt írhatott volna bele. Nem vagyok egy guru, de nekem ez fura.
lev258 igen van. setup.exe
-
tatabike
őstag
Sziasztok, kb. 10 év után megpróbálkoztam megint a Linux rendszerrel, egy Debiant akartam feltenni egy kis szerver gépre, erre az az első megmozdulása telepítéskor, hogy valamit nem tud másolni valahova, úgyhogy szevasz (Nem tudtam G:/-t ide másolni: C:/win32-loader...). Emlékeim szerint régen is csak kínlódás volt vele, de hogy 10 év alatt odáig fejlődött, hogy már a telepítő sem indul el, az vicc. Régen legalább fel lehetett tenni a gépre. Mindenesetre régi emlékeket ébresztett, jót röhögtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Ingatlanos topic!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest