- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
Én is ezt csináltam, amit ott írnak. Pendriveról elindítottam Windows alatt a setup.exe-t. Merthogy lehet. Csak éppen a könyvtár, ahova másolni akar, írásvédett, és nem is lehet megszüntetni. Szerintem ez a gond, ezért akad meg a folyamat. De mint említettem, nem vagyok guru, nem biztos, hogy igazam van.
" Abban az esetben, ha a Windows nem indítja el automatikusan, vagy ha USB memóriakártyát használ, akkor manuálisan futtathatja az eszköz elérésével és a setup.exe futtatásával ."
Sőt, még DOS alól is futtatható elvileg.
-
tatabike
őstag
Nem tudom, én teljesen véletlenül nyúltam rá, semmi hátsó szándékom nem volt. Azt írták, hogy a Debian egy megingathatatlan atomvillanás, ha stabilitást akarok és megbízhatóságot, csak ez jöhet szóba. Na, akkor jó lesz a seed-szerverre. Én két gépen próbáltam ki, mindegyiken ezt csinálta. Utána próbáltam a könyvtárakat birizgálni, megszüntettem az írásvédettséget ott, ahova nem tudott másolni, de ugyanaz jött elő, és újra írásvédetté tette azt a könyvtárat, mielőtt írhatott volna bele. Nem vagyok egy guru, de nekem ez fura.
lev258 igen van. setup.exe
-
tatabike
őstag
Sziasztok, kb. 10 év után megpróbálkoztam megint a Linux rendszerrel, egy Debiant akartam feltenni egy kis szerver gépre, erre az az első megmozdulása telepítéskor, hogy valamit nem tud másolni valahova, úgyhogy szevasz (Nem tudtam G:/-t ide másolni: C:/win32-loader...). Emlékeim szerint régen is csak kínlódás volt vele, de hogy 10 év alatt odáig fejlődött, hogy már a telepítő sem indul el, az vicc. Régen legalább fel lehetett tenni a gépre. Mindenesetre régi emlékeket ébresztett, jót röhögtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gyermek PC játékok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest