Hirdetés
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Fotók, videók mobillal
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
Én is ezt csináltam, amit ott írnak. Pendriveról elindítottam Windows alatt a setup.exe-t. Merthogy lehet. Csak éppen a könyvtár, ahova másolni akar, írásvédett, és nem is lehet megszüntetni. Szerintem ez a gond, ezért akad meg a folyamat. De mint említettem, nem vagyok guru, nem biztos, hogy igazam van.
" Abban az esetben, ha a Windows nem indítja el automatikusan, vagy ha USB memóriakártyát használ, akkor manuálisan futtathatja az eszköz elérésével és a setup.exe futtatásával ."
Sőt, még DOS alól is futtatható elvileg.
-
tatabike
őstag
Nem tudom, én teljesen véletlenül nyúltam rá, semmi hátsó szándékom nem volt. Azt írták, hogy a Debian egy megingathatatlan atomvillanás, ha stabilitást akarok és megbízhatóságot, csak ez jöhet szóba. Na, akkor jó lesz a seed-szerverre. Én két gépen próbáltam ki, mindegyiken ezt csinálta. Utána próbáltam a könyvtárakat birizgálni, megszüntettem az írásvédettséget ott, ahova nem tudott másolni, de ugyanaz jött elő, és újra írásvédetté tette azt a könyvtárat, mielőtt írhatott volna bele. Nem vagyok egy guru, de nekem ez fura.
lev258 igen van. setup.exe
-
tatabike
őstag
Sziasztok, kb. 10 év után megpróbálkoztam megint a Linux rendszerrel, egy Debiant akartam feltenni egy kis szerver gépre, erre az az első megmozdulása telepítéskor, hogy valamit nem tud másolni valahova, úgyhogy szevasz (Nem tudtam G:/-t ide másolni: C:/win32-loader...). Emlékeim szerint régen is csak kínlódás volt vele, de hogy 10 év alatt odáig fejlődött, hogy már a telepítő sem indul el, az vicc. Régen legalább fel lehetett tenni a gépre. Mindenesetre régi emlékeket ébresztett, jót röhögtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dell notebook topic
- PlayStation 5
- Lightyear - befektetési app
- Sweet.tv - internetes TV
- HP EliteBook / ZBook topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest