- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Davidkoma #9601 üzenetére
Nullához konvergáló Linuxos tudással (nem buzerálom, csak használom) meg némi optimizmussal "sejtettem", hogy menni fog.
Megint csak azt mondom, hogy szerencsés vagy, mert ugyan a nagyon kezdőknek a Linux Mint-et ajánlanám én is, de a standard, Ubuntu alapú verziót. Az LMDE picit hozzáértőbbeknek való, de persze Debianhoz képest még mindig kezdőbarát.No de ha eddig jól elboldogultál, akkor már elleszel az LMDE-vel is.
Használd csak bátran ezután is a minimális tudásod!
-
-
válasz
Davidkoma #9597 üzenetére
Először a tárolóban nézd meg, ha nincs saját lmde repoban a driver, úgyis a Debian .deb kéne, szóval az utóbbi, de alapvetően tényleg célszerű a saját tárolóban keresni először.
Amelyik csomagot megcsinálták saját repoba, ott oka van, miért nem a normál Debian csomagot használják. -
válasz
Davidkoma #9595 üzenetére
trying to overwrite '/usr/bin/soffice', which is also in package libreoffice-common 1:6.1.5-3+deb10u7
Sose próbáltam LO mellé felrakni, de mivel a soffice a Libre indítója és ezt akarja felülírni, nekem ebből az jön le, hogy vagy egyik vagy másik. Megnézve ezt a leírást, itt is le kell szedni a LO-t, ha fenn van:
How to Install Apache OpenOffice 4.1 on Ubuntu, Debian and LinuxMint
Rég foglalkoztam már rendhagyó telepítéssel, szóval lehet, hogy egy szeparált mappába tudnád telepíteni, de erre nincs tippem. (egyébként Debianra esélyesebb talán, mint Mint-re, itt már elég sok egymásra épülés van(DE, fájlkezelő X.apps), hiába Debian alapon adják ki)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest