Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Bemutatkozott a Snapdragon 8 Gen 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davidkoma
tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
A szkenner egy scsi-s, usb-s őskövület, egy grafikai stúdióban használták Mac-es környezetben. Igen csodálkozott a hölgy, akitől vettem, hogy pc-hez használnám.
Viszont az LMDE alapból kezelte.(Ez másnak talán evidens)
Nullához konvergáló Linuxos tudással (nem buzerálom, csak használom) meg némi optimizmussal "sejtettem", hogy menni fog. Úgy is lett!
Az Open Office-os telepítéssel most ugrottam előszőr mélyvízbe, hogy nem tárolóból előkészített csomagot telepítek, hanem terminálból, parancsokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest