- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SwissAirplan
üzenetére
Az a 4giga valóban csak 3,7giga a valóságban. De hagyjuk a gyártók marketing méretmegjelölését. Csak, hogy értsd, bambano valóban mélyen érti a Debiant, én laikusként használom másod disztróként.
Az első linken vannak a live disztrók különböző asztali kezelő felületekkel, Cinnamon, XFCE, stb. Az igazából neked nem kell, a második linkem a net iso, a 200MB körüli, ha valaki mondjuk nem akar kezelő felületet, akkor azzal telepíti. Amit bambano említ, ahhoz lehet hasonló, de ahhoz már mélyebb tudás kellhet, nem csináltam még ilyet, de mint mondtam a hardveredet sem ismerem. Biztosan utána kell nézned, miként megy az a hálózati telepítés, még akár a netinstallos telepítés is lehet bonyolult kissé.

A 2gigás live iso-k telepítése számít inkább kezdő/laikusok számára is könnyűnek. (ha magamból indulok ki)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Túraautó topik
- Futás, futópályák
- Crimson Desert
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Jogász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Samsung Galaxy S26 Ultra - Black - 512GB - BONTATLAN - 3 Év Jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest