- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SwissAirplan
üzenetére
Az a 4giga valóban csak 3,7giga a valóságban. De hagyjuk a gyártók marketing méretmegjelölését. Csak, hogy értsd, bambano valóban mélyen érti a Debiant, én laikusként használom másod disztróként.
Az első linken vannak a live disztrók különböző asztali kezelő felületekkel, Cinnamon, XFCE, stb. Az igazából neked nem kell, a második linkem a net iso, a 200MB körüli, ha valaki mondjuk nem akar kezelő felületet, akkor azzal telepíti. Amit bambano említ, ahhoz lehet hasonló, de ahhoz már mélyebb tudás kellhet, nem csináltam még ilyet, de mint mondtam a hardveredet sem ismerem. Biztosan utána kell nézned, miként megy az a hálózati telepítés, még akár a netinstallos telepítés is lehet bonyolult kissé.

A 2gigás live iso-k telepítése számít inkább kezdő/laikusok számára is könnyűnek. (ha magamból indulok ki)
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest