Hirdetés
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SwissAirplan
üzenetére
Az a 4giga valóban csak 3,7giga a valóságban. De hagyjuk a gyártók marketing méretmegjelölését. Csak, hogy értsd, bambano valóban mélyen érti a Debiant, én laikusként használom másod disztróként.
Az első linken vannak a live disztrók különböző asztali kezelő felületekkel, Cinnamon, XFCE, stb. Az igazából neked nem kell, a második linkem a net iso, a 200MB körüli, ha valaki mondjuk nem akar kezelő felületet, akkor azzal telepíti. Amit bambano említ, ahhoz lehet hasonló, de ahhoz már mélyebb tudás kellhet, nem csináltam még ilyet, de mint mondtam a hardveredet sem ismerem. Biztosan utána kell nézned, miként megy az a hálózati telepítés, még akár a netinstallos telepítés is lehet bonyolult kissé.

A 2gigás live iso-k telepítése számít inkább kezdő/laikusok számára is könnyűnek. (ha magamból indulok ki)
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Arc Raiders
- Milyen egeret válasszak?
- Bestbuy játékok
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Hardcore café
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest