- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano #9878 üzenetére
Értem mit mondasz. A probléma azt hiszem az volt, hogy a wifihez nem tudtam csatlakozni, mert jelszavas, viszont egy terminál alapú kezelőfelületben fogalmam sincs, hogy hogyan tudtam volna ezt megoldani. A telepítő először valami firmware hibaüzenetet is küldött, amit nem tudtam hová tenni, lévén a Xubuntus telepítővel ilyen problémám nem volt korábban.
Reggel feltelepítettem az Xfce-s Debian iso-t és az égadta világon semmi gond nem volt. Minden megy úgy, ahogy mennie kell, viszont tesztelni még nem volt időm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest