- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Google Pixel topik
- A Honor profi iPhone másolásban
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
naja
aktív tag
válasz
urandom0
üzenetére
Hát igen, köszönöm mindenkinek a véleményét, én is hasonlóképpen látom a dolgot. Sok mindent tanultam, ici-picit jobban bele láttam a dolgok mikéntjébe. De, végül rájöttem, hogy egyáltalán nem szeretném ilyenekkel tölteni az időt. Szerencsére az utolsó nekifutással (Debian+Mate) minden működik rendesen. A pulseaudio se hülyül meg, multimedia gombok is mennek már (miután rájöttem, hogy a mate is csak gnome és a dconf-editort lehet használni, persze kicsit máshol vannak a dolgok).
Annak azért örülök, hogy a pici 10W-os J1900-es celeron 4GB-tal viszi a Kodit közben file-, web-, és TimeMachine szerver, konténerek futnak rajta, na meg qBtrnt tud letölteni akár nagyon sok MB/s-kel. És mindezt akár egyszerre, szóval boldog vagyok vele. Leginkább azért mert lassacskán végre eljön az idő, hogy már nem kell szögelgetni.Amúgy meg mindenki olyan perverziót választ magának amilyet akar. Van aki narkózik, van aki terepasztalt épít, vagy a nejét és a gyereket veri, vagy éppen azzal csapja el az időt hogy végtelenszer rak újra rendszert mert mindig van másik út hogyan lehetne kevesebből is megoldani a dolgot. Ez utóbbiak együtt recs**znak majd Colin Chapmannal a nirvánában.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ASUS routerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest