- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
naja
aktív tag
válasz
urandom0
üzenetére
Hát igen, köszönöm mindenkinek a véleményét, én is hasonlóképpen látom a dolgot. Sok mindent tanultam, ici-picit jobban bele láttam a dolgok mikéntjébe. De, végül rájöttem, hogy egyáltalán nem szeretném ilyenekkel tölteni az időt. Szerencsére az utolsó nekifutással (Debian+Mate) minden működik rendesen. A pulseaudio se hülyül meg, multimedia gombok is mennek már (miután rájöttem, hogy a mate is csak gnome és a dconf-editort lehet használni, persze kicsit máshol vannak a dolgok).
Annak azért örülök, hogy a pici 10W-os J1900-es celeron 4GB-tal viszi a Kodit közben file-, web-, és TimeMachine szerver, konténerek futnak rajta, na meg qBtrnt tud letölteni akár nagyon sok MB/s-kel. És mindezt akár egyszerre, szóval boldog vagyok vele. Leginkább azért mert lassacskán végre eljön az idő, hogy már nem kell szögelgetni.Amúgy meg mindenki olyan perverziót választ magának amilyet akar. Van aki narkózik, van aki terepasztalt épít, vagy a nejét és a gyereket veri, vagy éppen azzal csapja el az időt hogy végtelenszer rak újra rendszert mert mindig van másik út hogyan lehetne kevesebből is megoldani a dolgot. Ez utóbbiak együtt recs**znak majd Colin Chapmannal a nirvánában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Parkside szerszám kibeszélő
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motoros topic
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest