Hirdetés
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
naja
aktív tag
válasz
üzenetére
Csak röviden, mert már úgy is mindegy: Pédául amikor a TV-t kikapcsoltam, az analog output ra visszaugrott pulse audio. Amikor vissza kapcsoltam, akkor sem ugrott vissza HDMI-re. A default gomb nem működött, egyszerűen nem jegyezte meg. Cfg file-ban átírva default audio sinket sem segített. Az ilyenekkel masszírozásával már rég messze kiléptem, az alap-júzer komfortzónámból. Sokat tanultam általa, hogy mi-hogyan-és-miért van, de ezek olyan tudományok, amiket inkább elfelejtenék.
Akkor már inkább legyen pár GB-tal nagyobb az install és pár száz MB-tal nagyobb a memória használata a rendszernek, de működjön.
Amúgy semmi baj az XFCE-vel azon túl, hogy bár lightnak tűnik, mégis meta package, és vért pi**l az ember, ha mégis minimálra akarja szabni.
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A hatalom gyűrűjével védekezne a Samsung a Magic Leap szemüvege ellen
- Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest