- Garmin topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
naja
aktív tag
válasz
üzenetére
Csak röviden, mert már úgy is mindegy: Pédául amikor a TV-t kikapcsoltam, az analog output ra visszaugrott pulse audio. Amikor vissza kapcsoltam, akkor sem ugrott vissza HDMI-re. A default gomb nem működött, egyszerűen nem jegyezte meg. Cfg file-ban átírva default audio sinket sem segített. Az ilyenekkel masszírozásával már rég messze kiléptem, az alap-júzer komfortzónámból. Sokat tanultam általa, hogy mi-hogyan-és-miért van, de ezek olyan tudományok, amiket inkább elfelejtenék.
Akkor már inkább legyen pár GB-tal nagyobb az install és pár száz MB-tal nagyobb a memória használata a rendszernek, de működjön.
Amúgy semmi baj az XFCE-vel azon túl, hogy bár lightnak tűnik, mégis meta package, és vért pi**l az ember, ha mégis minimálra akarja szabni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Nintendo Switch
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Garmin topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő