- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
válasz
olivera88 #9434 üzenetére
Na sikerült rájönni a Magics müködésére, bár így nem működik ahogy szeretném de lényeg h tudom használni.
Az előbb véletlen sikerült egy térképet generálni, amit észre se vettem rögtön, és nem is tudtam h csináltam hirtelen.Szóval a lényeg először aktiválni kell az ECMWF t Anacondában, ahogy előbb irtam Metviewnél
Az előbb linkelt Angol oldalon, az ECMWF oldalán ezt nem írja.Vagyis írja, de ott csak ennyit ír.
Please make sure to activate you conda environment before running your python program.
Azaz csak Anaconda Activate.Szóval igy kell elinditani az ECMWF et, aztán jöhet scriptek futattása.
conda activate ecmwf
Ezután terminálban a base felirat átvált ECMWF re.A program így csak a terminából mükődik az a baj.
python scriptnev.py parancsal.
Azaz saját magát Python fájlt nem tudom enterrel futatni fájl kezelőböl, se Geanyből.
Erre lehet e megoldás vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Kézilabda topik
- Gitáros topic
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Renault, Dacia topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest