Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Sziasztok,
Megnyitna valaki egy magyar libreoffice-t, és egy tetszőleges mezőn jobb klikk, majd cella formázása? Mit tapasztalsz? Nekem kifagy a nyomorult...
A vicces, hogy jó régi doksijaim vannak, azoknak a dátum mezőin tapasztaltam ezt, de már vagy 2 éve, emiatt kezdtem el használni a backportos legfrissebbet is, de az sem volt megoldás, és Buster alatt is maradt ugyanez (backportos 6.3-mal is). És a kínlódásban kipróbáltam, hogy mi van, ha nem a régi és jó nagy és bonyolult táblázatomat nyüstölöm, hanem nyitok egy tök üres lapot, és hát ott is ugyanaz a helyzet... Terminálból indítva nem ír semmi hibát a terminálba... Fedorán simán tudom formázni ugyanazokat a táblázatokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- sziku69: Szólánc.
- YouTube
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingatlanos topic!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest