Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- One mobilszolgáltatások
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple Watch
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet19
csendes tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Friczy: Köszi a tippet, belenéztem de marha hosszú fájl
nem tudtam végig olvasni, meg nem is igazodok ki rajta 100% -osan. Egyébként mindent megcsináltam már amit csak lehetett, de sehogysem akar életre kelni a tapipad.De szerintem az egész rendszerrel nem stimmel valami mert egyszer már újra is kellett telepítenem mert bekapcsoláskor nem ismerte fel a fájlrendszert. Kilistáztam a meghajtókat, de egyiknél sem ismerte fel a fájlrendszert így újratelepítettem.
Most már mindent megpróbáltam amit csak lehetett de semmi. Ráadásul mikor rebootolom nagyon lassan tölt be. Most pedig meg már abszolút nem is áll fel a rendszer. A grub lefut de totál semmi. Azt hiszem fel kell adnom hogy debián legyen a laptopon.
Tudtok valami esélyeseb disztrót? Már napok óta ezzel harcolok, egy kicsit már kezdek beleunni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Filmvilág
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Építő/felújító topik
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
nem tudtam végig olvasni, meg nem is igazodok ki rajta 100% -osan. Egyébként mindent megcsináltam már amit csak lehetett, de sehogysem akar életre kelni a tapipad.De szerintem az egész rendszerrel nem stimmel valami mert egyszer már újra is kellett telepítenem mert bekapcsoláskor nem ismerte fel a fájlrendszert. Kilistáztam a meghajtókat, de egyiknél sem ismerte fel a fájlrendszert így újratelepítettem.