- Nő az eSIM-ek iránti igény
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Van egy nagyon lassú, régi laptopom.
Jelenleg egy manjaro fut rajta, mert eddig az Arch származékok futottak leggyorsabban ezen a régi gépen (pedig próbáltam már peppermint os-töl kezdve jó sok karcsú disztrót).
Viszont, mivel kb. félévente használom csak a gépet, fontos lenne, ha nem jönne rá minden alkalommal egy vagon frissítés feleslegesen - elég nekem a biztonsági frissítés.
Emiatt arra gondoltam, hogy egy nem-rolling disztrót próbálok meg karcsúsítani.
Debian ugyanazzal a desktop környezettel határozottan döcögösebb (progik betöltödése, váltás köztük, stb.), mint a manjaro (SSD már van benne).
Olyan érzés, mintha a Debian csinálna a háttérben olyasmiket, amit az Arch nem.A kérdés, hogy merre induljak, ha ki akarom filézni a rendszert?
Sosem csináltam még ilyet.Kössz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Napelem
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Vallás
- Kilőtte Elon a Twittert és Grokot a világűrbe
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest