- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- iPhone topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert400
tag
Sziasztok.
Kérnék egy kis segitséget. Elkezdünk debiannal foglalkozni és telepítés közben két winyót raid 1el fűztünk össze.
Aztán annyit csavart óra végén hogy virtual boxból a tárolók résznél kiszedte az egyik winyót. így hibás a raid.
Órán megcsináltuk de otthon már nem sikerül megcsinálni. gondolom hibás a jegyzetem.
A folyamatot értem ahogy zajlik a dolog https://www.howtoforge.com/replacing_hard_disks_in_a_raid1_array
innen is próbáltam büvészkedni mert tök jól leírja de sajna már a legelején nem jó..a azt írja hogy nem sikerült failre állítani.
annyit még megtudtam hogy elméletileg előtte mást is csinálni kéne. sda átrakni sdbre és utána menjen a --fail majd a --remove
viszont két problémám is van. 1. fogalmam sincs hogy melyikre kell hivatkozni. hol kéne megnéznem hogy melyik winyó adta be magát?
próbáltam ezzel hogy cat /proc/mdstat de ez alapján sok mindent nem tudok.
ja igen elméletileg ezzel kéne hogy sfdisk -d /dev/sdac | /dev/sdb --force füzetemben is benne van de hát nem jó.
valami ötlet esetleg valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
valami ötlet esetleg valakinek?