- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert400
tag
Sziasztok.
Kérnék egy kis segitséget. Elkezdünk debiannal foglalkozni és telepítés közben két winyót raid 1el fűztünk össze.
Aztán annyit csavart óra végén hogy virtual boxból a tárolók résznél kiszedte az egyik winyót. így hibás a raid.
Órán megcsináltuk de otthon már nem sikerül megcsinálni. gondolom hibás a jegyzetem.
A folyamatot értem ahogy zajlik a dolog https://www.howtoforge.com/replacing_hard_disks_in_a_raid1_array
innen is próbáltam büvészkedni mert tök jól leírja de sajna már a legelején nem jó..a azt írja hogy nem sikerült failre állítani.
annyit még megtudtam hogy elméletileg előtte mást is csinálni kéne. sda átrakni sdbre és utána menjen a --fail majd a --remove
viszont két problémám is van. 1. fogalmam sincs hogy melyikre kell hivatkozni. hol kéne megnéznem hogy melyik winyó adta be magát?
próbáltam ezzel hogy cat /proc/mdstat de ez alapján sok mindent nem tudok.
ja igen elméletileg ezzel kéne hogy sfdisk -d /dev/sdac | /dev/sdb --force füzetemben is benne van de hát nem jó.valami ötlet esetleg valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tőzsde és gazdaság
- Call of Duty: Black Ops 6
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Trollok komolyan
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ASUS TUF Gaming F16
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest