- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabeszka197
csendes tag
válasz
ubyegon2 #8000 üzenetére
Igazából jelenleg a helyzet ez : a gépen normál módon fenn van egy Linuxmint 18. Eléggé instabil : sokszor nem tud felhasználót váltani, szakad a net, elfelejti a nyomtatót, van vele bajom elég.Felraktam rá egy Virtualboxot a célból, hogy különböző disztrókat kipróbálgatnék, és amelyik legjobban tetszik a célszemélynek ( ithoni irodai felhasználásra kellene majd), arra cserélem élesben a Linuxmint-et.
Nem egy ócskavas gépen van a Mint sem, ezért nem értem, mi a baja a 18-assal.A 17-el gyönyörűen ment, még azt az esélyt megadnám neki, hogy azt visszarakom, ugyanakkor vonz az újdonság vélt varázsa is :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest