- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
gilfoyle #7464 üzenetére
Én laptopon használom, itthon küldő monitorral, suliban a sajátjával. Elején magától felismerte, ha rákötöttem, és átrakta a képet, de egy ideje nem akarja valamiért, de egy script-tel megoldottam. A fejlesztés részével kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, de ha ubuntu alatt meg tudtad oldani, akkor itt is menni fog. Energiagazdálkodás szerintem egész jó, de biztos, hogy tudnék még rajta egy kicsit javítani. Winem VB és TW teljesen jól használható. DE-ket majd ajánlanak mások is, én KDE-t használok, nekem nem nagyon volt megoldhatatlan problémám vele, de ahogy olvastam, néha előfordul. Most ennyi jutott eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Keresek több darab DDR4 memóriát - 8 - 16 GB
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest